31

Анонимен

преди 3 години

Това зависи и от обществото, когато някое знае нещо то трябва да отиде и да свидетелства, не да укрива и да си мълчи както в случая.

30

Анонимен

преди 3 години

По колко взимат съдиите за да оправдаят убиец?Как върви алъш-вериша?

29

Провокатор

преди 3 години

Колко "невинни" младежи имат нож? Само *** готови за убийство носят ножове.

28

Guncho

преди 3 години

Не е грешка а пореден случай на тежка корупция в Бойко-борисова България. Страна, където законът е врата в полето, а справедливостта - налудно бълнуване. Продължавайте да подкрепяте управляващите, а когато дойде вашият ред да ви убият, изнасилят и ограбят- изблейте овчо в прослава на мирния протест и честните избори.

27

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, съда е виновен, това че обвинението не можа да докаже нищо е без значение. Дайте да осъдим някой невинен и да му вземем парите, а близките точно това целяха. Егати хората

26

Анонимен

преди 3 години

Проблемът според мен е не в съда,а в недостатъчното доказателства. Съдиите дори да са убедени,че той е убиецът по косвените доказателкства, за наказателна присъда са необходими доста доказателства, за да се мотивира присъдата.

25

Българин

преди 3 години

До АнонименКакво общо има Гешев със присъдата?

24

Крайно

преди 3 години

Време е да се назначи Съд за съдии !

23

Alex

преди 3 години

15: ти си доста негрАмотен юрист :)

22

Анонимен

преди 3 години

Спънал се . Паднал на ножа. И така няколко пъти.

21

До Юрист до 13

преди 3 години

И аз така в името на добрата комуникация. В този район Клетките са през 600 метра (горе долу - за справка //public-emp.ncpha.government.bg/Geolocation/ViewBaseStationsOnMap.aspx) Така че няма как телефона да е бил "неопределено" в рамките на площ с диаметър 600 метра! При такава гъстота на клетките - местоположението може да се определи много точно!

20

Еди

преди 3 години

Ако накрая го оправдаят и някой от близките на жертвата го застреля - кой ще е виновен? Онзи който е натиснал спусъка или корумпираните съдии, дето са го оставили на свобода?!

19

Анонимен

преди 3 години

И Чеци твърдеше, че само правил секс с жертвата и после някой друг я убил.И го осъдиха несправедливо.

18

Анонимен

преди 3 години

Има желязно алиби - по време на убийството е правил крос пред пейката в парка.Какво по-желязно алиби искате?

17

Анонимен

преди 3 години

Някой запознат по взимане на ДНК от предмет да обясни - за година и половина може ли от дъждове, снегове, влага да се отмие? Или при тази експертиза се е случило плащане и покриване?Без ДНК по ножа или свидетели на наръгването не могат да го осъдят.

16

До До Юрист

преди 3 години

Дори Гугъл Мапс ползват този трик! Ама Каскетатурата не ги знае тия неща (не помагат да арестуваш бабки дето профават мармалад без акциз) а Съдът явно е бил заслепен от блясъка на финикийските знаци и е пропуснал тази информация!

15

Случаен минувач

преди 3 години

Да, той е убиецът, но правосъдие в България няма. Във всяка една друга държава щяха да го тикнат в затвора доживот или минимум 20 години.Сега се чудят как да измъкнат убиеца на Милен...

14

Юрист до 13

преди 3 години

В името на добрата комуникация ще ти отговоря .Не са 2-3 клетки а е засечен на 5 . Радиоса е от 600 метра . Като местопрестъплението е извършено в периферията на въпросния радиус .Позволете ми да съм по запозпат от вас .Освен това несъм пресубеден защото на медии не вярвам !

13

Анонимен

преди 3 години

Платил си е човека на когото трябва и вече е невинен

12

До Юрист

преди 3 години

Не знам дали си юрист - ама клетката не е една а са няколко. И по сигнала от 2-3 клетки може да се определи местоположението на телефона до метър!