48

Анонимен

преди 3 години

Това че на рижавия ***, му се е приискало да си го топне в нещо по-тъмничко, не означава, че Меган трябва да диктува законите в най-голямата монархия. Арчи просто не отговаря на условията за да му бъде дадена титлата принц. А това че една кифла чела само детски книжки, си е мислила че ще влезе в кралско семейство без да се съобразява със закони,задължения и протокол, си е неин проблем.

47

Анонимен

преди 3 години

Оцелей, не оцелей, това нас не ни грей.Изобще.

46

ДВЕПМ!

преди 3 години

Всеки да си решава неговите проблеми.Хората са казали:Всяка коза за свой крак.

45

Гладна Журналистка

преди 3 години

*** пак е заиграла по глобалистката гайда. И не и е ясно че сина-за които още не записано дали е от мъжки пол- по закон няма правото да получи титлата принц. А не заради цвета на кожата му. Ама откъде да знае ***. А това че в едно семейство се коментира какъв че цвета на очите или косата на някое от бебетата и на кой от родителите ще прилича е нормално и не непремено расизъм. Ако *** се ожени за японец , ще има същото любопитство в семейството и.Аман от просташка продажна журналистика

44

Анонимен

преди 3 години

Къде се потули нашия Цар,който щеше да оправи държавата за 800 дни .

43

Анонимен

преди 3 години

Ахахахха. Естествено, че ще оцелее. Това е институция оцеля 1000 години. Една *** няма да я преобърне

42

Добър

преди 3 години

Въпрос.

41

Анонимен

преди 3 години

Тази жена ми се вижда после и коварна. Доста преувеличава и е жадна за слава. Нищо общо няма с Даяна, ама нищо. Тя къде си помисли че отива, в някоя приказка за бедното девойче станало принцеса. То е ясно, че това е едно студено семейство, без истинска любов и свобода. Пари да ми дават, не бих си сме има живота с техния.

40

А мен ме интересува

преди 3 години

Ще Оцелееме ли Китайската Белодробна Чума Ухан или до 2-3 години затваряме Европа завинаги и чакаме новите заселници Чистокръвни Арийски Китайска Комунисти да дойдат да пометат труповете и да се заселят на новите си територии!

39

Анонимен

преди 3 години

Мръсния Хари докара тоя ме лез за отмъщение над Бабката

38

Анонимен

преди 3 години

Меган ще вземе да рутне многовековната монархия, напрао верицата ще им разкатае.

37

Анонимен

преди 3 години

Като жена ли е родена или после е станала?

36

Анонимен

преди 3 години

И ние не сме много убави, ама и тая на човек не прилича.

35

81965

преди 3 години

Чудя сезащо още не обвяват, че Хари и жена му са руски шпиони,ссъс задача лично от Путин да свалят монархията. А Опра Уинфри им е резидент вът в САЩ. нали така нещата си идват на по местата и всико е ясно и просто! Те са прогонили верните кралски сужители и на тяхно място са назначили руски агенти и сега в двора е бъкано с хора на Кремъл. Изтеглили са ги в САЩ, за да я правят президентка - била се научила да се храни с нож и вилица,докато била на Острова.

34

Анонимен

преди 3 години

Оффффф....

33

нищо лично

преди 3 години

Двете интервюта се различават по истината - Даяна гвори истини, докато жената на Хари лъже или преиначава с цел да манипулира. Лъже, че е изоставенаа сама - жената на принц Едуард се е поставила на нейно раположение, за да я въведе в тънкостите на дворцови живот, но още при първия разговор американката е отхвърлила помощта. Като започнем с тайната интимна венчавка преди пищната церемония за много милиони и минем гафовете в поведението й, виждаме, че доста е щадена. Щадили са я истински силните.

32

Анонимен

преди 3 години

Бабишкера да отрича всичко и да не каментира изявите на Мегънчето!Между другото брака между "гугутките" няма да издържи дълго!Твърде много медии и журналистически инсинуации.А, Мегънчето при всички случаи шъ си осигори бъдещето!А, Харито шъ *** отнесе и от двете страни!Речено е: "Всяка жаба, да си знае гьола".

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Слугиня била, обаче спечели 7 милки с едно интервю :)) Той иначе е щастлив докато си пие ракиджоса, важното е че е чист "ариец".....много *** в територията :))))

30

Хари

преди 3 години

Ако има мозък ще се гръмне.

29

Анонимен

преди 3 години

тази хитра проскубана слугиняМалий, каква завист, какво чудо.