107

Анонимен

преди 3 години

То вчера и БСКП, и ОФ=то получиха ВТОРИЯ ШУТ след летните частични кметски избори.Една община за ГЕРБ в друга на балотаж и то с ДПС,три села техни,две губят и в две на балотаж и то пак с ДПС и един подкрепен от БСКП и ДПС!!Маяма днес реве като ранена в двсния крак хиена,а психодесните никакви ги няма.Те се гнусят от селата и малките градчета,нали са >аристоткрация>=потомци на конярите на червената буржоазия.На Слав големият капацитет баба Зайка отказала участие по БНТ,хаха,ще се усетите!!

106

Лентата назаТ

преди 3 години

По времето на СДС , се крадеше 20% , по-късно , т.е. сега кражбите се увеличиха на 75% , а народа очаква построеното от *** да е ''КАЧЕСТВЕНО'' .Какво качество да се очаква от 25% финансиране ?

105

Даа!

преди 3 години

До Анонимен''Бойко ще я размаже ''..Нинова си е ваша , да си ходи в СДС-то , от където се е домъкнала , да се нареди до Ал. 20 % !

104

айде пак !

преди 3 години

И този път Нинова ще загуби , И ТОЯ ПЪТ ЛИ НЯМА ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА , КАКТО ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ !?

103

-

преди 3 години

Грешно и подвеждащо заглавши!Лидерска битка може да шма между ЛИДЕРИ!Между вожд и партиен лидер не е битка на идеи и визия, а неравна борба между нарцистично болно его и нормален човек!

102

бетон коалиция

преди 3 години

ГЕРБ , ДПС , ТРИФОНуФ !Ето кои ще си гушнат 29 млрд . !

101

Анонимен

преди 3 години

Бойкоооо,във Франция осъдиха Никола Саркози за корупция,а тука всички корумпета,во главе с вожда,на първо място в листите за изборите.Е верно,нема такава държава.

100

ЦИРК

преди 3 години

А защо не във всички райони , нали чакаме циркът да е пълен ?

99

Анонимен

преди 3 години

Следваща стъпка е да се съгласим с техните искания,да признаем македонско малцинство в Пиринска македония и след време да гледаме Вихрен през крив макарон.Нещата не са толкова елементарни.Това е многозначителен безплатен жест.

98

та тъй ,Нова,стара

преди 3 години

Слободен печат е македонски вестник.Не вярвам да лъжат.По вероятно е да се похвалят,че видите ли,америчките дрогаре ни защитават срещу бугарете.

97

Колина

преди 3 години

Краен резултат :Баце : Червената *** - 2:0

96

Анонимен

преди 3 години

До ИцоНямаме бъдеще мен, освен ако не се изселиш някъде :))) Аз не смятам да го направя, но никога не казвай никога, ако стане нетърпимо може и да замина някъде :)))

95

Анонимен

преди 3 години

До До 107Провери,Цезаре,пардон-Цербере. 1269 автомата М-4,за 1млн и 200 хиляди. долара.Пише го в.Слободен печат.

94

новина

преди 3 години

САЩ дариха на Македония 1200 автомати за милион и половина долара.Ние им подаряваме милиарди за несъществуващи хвърчила,а те ги въоръжават срещу нас.Щото едва ли им трябват срещу сърби и гърци.Правете си изводи и не избирайте безмозъчни и алчни въртиопашки.

93

Гледна точка

преди 3 години

До 99. Ами да беше останала БСП на власт, администрацията щеше да е тяхна и да печели постоянно. Защо не се случи така, а? Май нещо ти е объркана логиката?

92

Реалист

преди 3 години

Няма значение в колко района ще е битката. Навсякъде Боко ще я мачка яко.

91

Шопо

преди 3 години

Чекмеджан ще пусне списъка с умрелите и ще победи...

90

до Тонката

преди 3 години

Малко ги пообърках Кнежа и Мъглиж:):):):)-----------Нема, страшну, ве!И Кнежа, и Мъглиж все са си у Бг!

89

Тонката

преди 3 години

Малко ги пообърках Кнежа и Мъглиж:):):):)

88

Анонимен

преди 3 години

До До 91И в Мъглиж ли е така?