153

каква дискриминация?

преди 3 години

веднага след като освободителната Червената армия на съветска русия ни освободи от златнитре резерви и капиталите на капиталистите българите в македония изчезнаха. Българите изчезнаха и в Пиринския край, там живееха само македонци, говореха на македонски език. Така беше записано в официалните документи на Освободена (отново!) България. Дори в България се появи за първи път "македонско малцинтво" което днес е дискриминирано. Спомнете си заветите на Георги Димитров и БКП: българите са македонци!

152

Главнокомандващ

преди 3 години

ми прати армията ве в Битоля като през 1941 Турция как го прави в кипър вече 47 години

151

Електра

преди 3 години

Ха ха ха, Кауна фигурант и безделник, ми заприлича на Костинбродската *** и на Импексовата му господарка, за всяко гърне мерудия. Абе аданкоолу, тебе македонските българи не те броят за слива, защото знаят че си руско ***. Те ако искаха да им съдействаш, щяха да адресират писмото до тебе, съветски миризлив иб-рик...

150

Васил Иванов Кунчев

преди 3 години

Радев -най-великият и най-достойният президент!Браво Радев ,размажи с железния си юмрук мутро-олигархичната структура Герб,крадяща до последно и разграбваща нашата родина!Унищожи този лешояд хранещ се със снагата на нашата изтерзана България!Господ да те поживи и дано още 100 години ни бъдеш президент!Ще гласувам за тебе с всичките си крайници само да има благо имир на страната ни!

149

Анонимен

преди 3 години

Явно Фигуранта не бръсне Президентската институция за слива щом тика другите институции на амбразурата и пореден път доказва колко е коварен, подъл и безотговорен.

148

Шишо

преди 3 години

Добре, че това ти е първия и последен мандат, ***!

147

Анонимен

преди 3 години

До 150 Фигуранта обявява извънредно положение и автоматически става главнокомандващ на армията, а Каракачанов може да му бъде само хронист на героичното "освобождаване" на СМ от македонско робство !

146

Анонимен

преди 3 години

Радев да отиде в Скопие и да чете "конско" на македонския Президент, като направи кремълския КГБ поп Гудяев с него, а не се гъне като маркуч в президентството !

145

Пян_Гъ

преди 3 години

Казусът с РСМ е сложен. На практика българи с промити мозъци дискриминират нормални македонски българи под диригентската палка на Москва/Белград, с които иначе също сме "братя". Какво да правим? Със сигурност не това, което казва РР. Ако питате мен, изходът е:1 инфраструктура към РСМ(магистрали, ЖП линии)2 улеснена натурализация с преференциални кредити за млади семейства3 БГ медии в РСМ4 мащабни програми за студенти от РСМ5 мащабна инвестиционна инвазия6 данъчен толеранс за БГ-РСМ фирми

144

Анонимен

преди 3 години

Радев вместо да плямпа тука, да разговаря с техния президент и да оказва натиск на международно ниво! Лошото е, че навън никой не го бръсне за слива!Тоя лозунг сега е типично комунистическия "Дайте да дадем!". Радев свърши някаква работа, това е най-високия пост в държавата, разговаряй с президентите в Европа, а и САЩ нали си им отличник на академията!!!

143

Некъф

преди 3 години

Сърбе на върбе !!!

142

КОЛЕВ

преди 3 години

НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ РАДЕВ ДА НЕ СЕ ОБАЖДА!

141

Пян_Гъ

преди 3 години

"Институциите да се намесят, дискриминират българи в РСМ"Я не се прави на загрижен! Какво да направят институциите??? Да обявят война на зомбираните ни сънародници ли? Досега малко ли се намесваха? Нали си върховен главнокомандващ - ДАВАЙ ДА ТЕ ВИДИМ: ОБЯВИ ВОЙНА НА РУСКО-СРЪБСКИТЕ УДБАШИ с няколкото танка и 3-4 самолета! Я го вържете тоя, че излага БГ постоянно. Като нямаш армия, ще бъдеш диалогичен, дипломатичен - като китайска капка. Няма друг начин.

140

Тоя

преди 3 години

Пак е забравил, че също представлява една от институциите !

139

Анонимен

преди 3 години

Радев се вайка като бабичка и чака някой друг да му свърши работата.

138

Факти

преди 3 години

До дребния космат *** с големите уши: Ако не ти понася добре ваксината, специалистите препоръчват да се направи и клизма.

137

Анонимен

преди 3 години

Предишната намеса в Макеодния в 1944 г. доведе до война със Англия и САЩ които са срещу България, бомбардиране на София и претенции на Гърция и Югославия за Пирин и Родопите.

136

Странно

преди 3 години

А бе, тоя пингвин за какво се изцепва през ден ? За какво съска ? В България има един ,който е начело на държавата и това е Борисов !!! Каквото нареди , това ще се прави и каквото каже , се изпълнява , без да се мисли !!! Така се управлява !!! Фигурантаът има право само да мъли и от време на време му е разрешено да кихне !!!!

135

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта измъца поредната си глупост, писана от Кремъл.

134

Анонимен

преди 3 години

А ти за какво си назначен? Пасивна позиция както обикновено. Може да се разговаря и с техния президент, например? Но по-лесно е отстрани да се говори само.