83

Пенсионер

преди 3 години

"От трън та на глог"

82

Анонимен

преди 3 години

СЪМНЯВАЛИ СЕ ОЩЕ НЯКОЙ, ЧЕ "ИМА ТАКЪВ НАРОД" Е НА ЧЕРЕПА- ЕДВА ЛИ, ПРАВИ ГО ПО СЪЩАТА СХЕМА НА КРАДЕЦ МУСТАКОВ- ТВ-7, НА ЧЕРЕПА- 7/8, НА МУСТАКА БАРЕКА, НА ЧЕРЕПА- СЛАВ- КОЙТО 19 ГОДИНИ ЧАЛГАЛИЗИРА НАРОДА И ВЪЗПЯВА МУТРИТЕ- АКО НЕ БЯХА МИЛИОНИТЕ НА МУТРИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ, КОЙ ЩЕШЕ ДА ГИ ТЪРПИ ТИЯ АЛКОХОЛИЗИРАНИ НЕКАДЪРНИЦИ.

81

Анонимен

преди 3 години

Мутрите се надушват!Мутренската партия!

80

Анонеимен

преди 3 години

Чалгаря отказва на всички,ще стои в парламента,ще си взима кинтаците и нищо няма да прави,освен да плюе и критикува всеки който се опитва да направи нещо в което най-го бива.

79

Анонимен

преди 3 години

Слави е психически и физически развалина!Как ще управлява?Да не говорим че е мутрочалга!До сега достатъчно възпитаваше младото поколение!Баста!

78

Анонимен

преди 3 години

Медии на ОФ според СИМПАТИЗАНТ НА ***-дневник,капитал,сега,офнюз,фрогнюз,факти,дума,БТВ,Евроком,оная дето е Дремджиев който също бил >член кореспондент на ДС>,БСТ=на Корнела телевизията,отделни водещи по НОВА И БНТ,аз казвам повечето,БЪТЪВЪ=протестърската телевизия,е..си майката и диктатурата,опозицията владее медиите.

77

Анонимен

преди 3 години

Слави е обещал Коалиция 50 на 50 с ГЕРБ.

76

Анонимен

преди 3 години

Мутра на мутра око не вади?!

75

Анонимен

преди 3 години

КРАЙНО КЛАСИРАЕ 4 4 2021. 1.Голямата Еврейска Разбойническа Банда (ГЕРБ) 2 Бракувана Стара Партия (БСП) 3 ДЕ ГО ТОЗ НАРОД

74

Калеко Алеко

преди 3 години

Черепа вече е спретнал съглашение с Александър Паунов, а той е коалиционен пратньор с БСП, така че Слави и да иска няма как да го получи ... Божков ще се погрижи за избирателите и коалиционните партньри на БСП в т.ч. и БКП, за да не са съвсем рехави изборните им редици, ще праща и бюлетини по пощата от Дубай, в пощенската кутия на Президентството ... !!!

73

Анонимен

преди 3 години

Чалгар-комарджия, чалгар-комарджия.Да живее чалгаро-хазартния съюз.

72

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ може и да спечели изборите с тая опозиция, но КОЙ ще е министър-председател....

71

Анонимен

преди 3 години

копейкин ли е истинската опозиция,или гошо облото??

70

Анонимен

преди 3 години

ХАРИЗАН ТРЪБЪТЪ....

69

Анонимен

преди 3 години

Кои са >диктаторските телевизии на ГЕРБ>???БНТ С ВОДЕЩИТЕ КАТО В ПАНОРАМА,СЪБОТНОНЕДЕЛНИЯ БЛОК И ПРЕЗ СЕДМИЦАТА,АЗ ИМАМ ДРУГИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ,БТЖ С РЕПОРТЕРИ КАТО ПРАЗНА КАНА ГРАЧЕВА,НОВА С ВОДЕЩИТЕ НА СУТРЕШНИЯ БЛОК КОИ СА ГЕРБЕРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ??ЕВРОКОМ,НА САШКО ДИКОВ ,телевизията на БСКП,ИЛИ ТЕЛЕВИЗИЯТА ОБОЖАВАЩА *** И оф=А1 или нещо такова беше??КОИ СА МЕДИИТЕ НА ГЕРБ,ЗАЩОТО НА *** и оф СА ЕДНА КАМАРИЛА.Мога и поименно да ги изброя.Който твърди че ГЕРБ владее медеиите ЛЪЖЕ,ЗА ПАРИ!

68

Пян_Гъ

преди 3 години

Готов съм да заключим на бас с още някой мераклия по 10 хилки в сейф при нотариус, че:1 ГЕРБ печели изборите убедително!!!2 БСП губи с МНОГО!!!3 ИТН/ДПС и пр. недоразумения НЯМА ДА БЪДАТ патерица на ГЕРБ.4 ББ ще състави правителство.Тук няма харесвам-не харесвам, искам- не искам, а само анали. Чакам мераклии многознайковци за баса!!! Някой, на когото не му трябват 10 хилки, щото е отворен!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Славуца е много по-зле дори и от БарекOF ! Вервайте ми,некачествени Матрялю....

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65Я кажи коя е "истинската" опозиционна партия?

65

Анонимeн

преди 3 години

Така значи, пари за издръжка на телевизия можеш да взимаш, а да ме направиш невинен в парламента не можеш.

64

Анонимен

преди 3 години

Изибателите на Трифонов, като ви измами и в изборната нощ каже, че се извърта и си показва герберския гз, ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ЛИ НА УЛИЦИТЕ И ДА ПОИСКАТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И ДА ИМАТЕ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ? иЛИ ЩЕ СЕ КРИЕТЕ КАТО ПАТЕРИЧИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ДОСЕГА НА МАРЕШКИ, ЯНЕ ЯНЕВ, СИДЕРОВ, СИМЕОНОВ, КАРАКАЧАНОВ И СИЕ... тО ПРОСТО НЯМА КОЙ ОСВЕН ТАЯ УЧИНДОЛСКА ПРОДАЖКА ДА Е СКРИТАТА ПАТЕРИЦА НА ГРОБ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЛЪЖАТА - КОЙ ДРУГ ОПОЗИЦИОНЕР Е С НАДУТ РЕЙТИНГ ОТ СТОЙЧО СТОЙЧЕВ