182

антизападопоклонник

преди 3 години

Юрий Пронко от нашумялата напоследък в Русия "кабеларкка" Царьград публикува информация относно доходите на най-богатите "руснаци". Оказа се, че най-богатите са Алексей Милер и Герман Греф. Впрочем точно последният отказва да признае Крим за чисто руска територия! Чудното, в случая е, защо Путин още не го е санкционирал него! Нещо да кажат феновете на Агата по въпроса?

181

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоБългарите бяха притиснати и избивани масово откакто ГЕРБ взеха властта, факт!Бях голям фен на ГЕРБ, докато не видях какви ги вършат и колко хора измряха в България, преследваха като диви животни хората, разболяха с лъчение много бесепари,а и не само бесепари, това е една ФАШИСТКА ХУНТА,дори наследниците на нацистки престъпници участват в управлението!

180

Анонимен

преди 3 години

A БСП-ари и СДС-ари умират от яд, че те не успяха. Не се плаши, скоро ще ви пратим при Гошо от почивка.

179

Анонимен

преди 3 години

Човекът с най- скъпия хотел в София! Кой не скача, е червен! Наивниците скачаха по протестите, а мошениците осребриха " борбата си" за демокрация.

178

Alex

преди 3 години

Ей, лисицо, чел съм твои статии, които възхваляват социализма.

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169", като увеличили родното производство ?"Явно не можеш да четеш, но това не изненадва никого.

176

Анонимен

преди 3 години

Няма да гледаме какво предлага. Същите глупости. Всъщност, без желание казва, че санкциите не действат. Дали гладуват руснаците? В илюзлрното съзнание на Агов - да! За съжаление сега не дават визи за РФ. Когато започнат, с удоволствие ще му платя да иде и види. Ако те гладуват, ние да сме всиските йоги!

175

защо

преди 3 години

Ага ефенди, кажи ни какво си написал в "САЩ - Акционерно дружество "Политика", издадена от "Партиздад" през 1980год., че изданието е изчерпано.

174

Анонимен

преди 3 години

Асане ти по добре ни разкрий кой открадна милярдите на бай тошо садам и кадафи ! Щото така твърдяхте че имат милярди

173

Анонимен

преди 3 години

До 176 Санкциите срещу руските оригарси са от 2014год.,а Керченският мост започна да се строи 2години по-късно.Така,че е напълно възможно Путин ,да е възнаградил своя приятел от детинство Аркадий Ротенберг.Братя Ротенберг (евреи)започват да забогатяват след като Путин става президент,преди това са въртели дребен бизнес.Напълно е възможно парите да не са техни.

172

Анонимен

преди 3 години

Този е комунист и се бори срещу богатите.Най-богатите са на Запад - Мъск, Безос, Бил Гейтс.Защо се бори с богатите? Нали е десен?

171

Анонимен

преди 3 години

Ако ЕС не приемат Русия в ЕС като равноправен член(ако Русия иска това ,разбира се) , Русия ще мине в Азия. И каква е ползата за Европа от това? Чии интереси обслужва това? Във всеки случай, не интересите на европейските държави. Просто ще е вън от ЕС, както направиха и Англия и излязоха от ЕС.

170

Анонимен

преди 3 години

Асен Агов и неговото СДС подариха наши заводи за милиарди на руски престъпни групировки.Да не се прави на луд и да говори глупости.Софийски пияница.

169

Анонимен

преди 3 години

До 172Е,и какво от това,че Батенберг е бил масон?Кой го назначи на Българският престол?Руският цар Александър,Парламента само одобри единствената кандидатура!Русофилите Иван Вазов и Любен Каравелов също са били масони.

168

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо Да бе, всички са били честни революционери до Освобождението, а после всички вкупом станали масони.Мисли малко, какви ги пишеш!

167

Teo

преди 3 години

Този чува ли се какви ги говори? Керченския мост(този който свързва Крим със сушата) е открит 2018 година. Три години преди чучелото Навални да спомене "двореца". Този така изкарва нещата, че едва ли не Путин му е дал поръчката, щото Навални го е наклеветил. Другия олигарх - този с храните ... нека не забравяме, че санкциите на Русия към ЕС бяха ответна мярка на санкциите от ЕС заради анексията на Крим. Тоя чете като дявола евангелието. А и в света богатите станаха с 30% по-богати! Факт!

166

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен163Захари е бил българин и ПАТРИОТ,когато започват Събитията!!!Какво е станало с неговия мироглед СЛЕД ТЯХ,е друг въпрос!Нито Левски,нито Раковски,нито дори и Ботев,който е ДЕКЛАРИРАЛ ПРЕДИ всички събития "Веруюто си",НЕ са РОДЕНИ "масони"!.Всъщност,"Масонството" е доста нелицеприятна "кауза" и за това тя се държи в неведение за хората!Е,и Захария,и другите СЛЕД ВЕЛИКИТЕ Събития, са имали възможността да приемат някаква ДРУГА "идеология".Но "масонството" НЕ Е БИЛО ДВИЖЕЩАТА СИЛ

165

З. Стоянов 2

преди 3 години

Последната му идентичност е след 1885 година, когато става националист по убеждение. Това се знае. В особени отношения е с новия княз, става председател на парламента и най-впечатляващото е, че участва в заговор за свалянето на министър-председателя Стамболов. Това е описано, но никога не е било изследвано. Защо, какъв е бил замисълът на Фердинанд, има ли намеса на външни сили, каква е тази трансформация да участва в подобни интриги, след като със Стамболов непрекъснато са били заедно.

164

Анонимен

преди 3 години

гладен русофоб - санкции за Русия сънува Той не се е загрижил за дереджето на българите , а в сънищата му само санкции за Русия. ще стане ли по-щастлив Странно нещо е болният русофобски мозък

163

З. Стоянов 2

преди 3 години

Още по-интересно е, че като идеолог и организатор на Съединението не участва и в Сръбско-българската война. Изучих защо не е участвал и направих следващото си откритие. Той е бил назначен от Батемберг за служител с особени поручения. Преведено днес агент. Бил е изпратен в Румъния със специална задача, която има пряко отношение към изхода на Сръбско-българската война. И е дело на тайни отношения между Батенберг и Захари Стоянов. Откъде е близостта им? От масонската ложа.