104

Анонимен

преди 3 години

После ще дойде аржентинският щам, след 10 месеца ще дойде новият от Мадагаскар, след 2 години в Германия ще има нова мутация, и така мерки, мерки, и към 2031-32 вече няма да ни се вижда никак странно, а нормално, хахха осъзнайте се вече, лъжат ни, виждат че номера не минава, нито пък ваксините, затова измислиха тази мутация, правят лъжата още по голяма

103

Анонимен

преди 3 години

"Тия като ги плещят такива, вярват ли си?! Какви МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТИ, какви 5 лева? Една година вече НИКОЙ, НИКЪДЕ по света не е определил и казал кога какви мерки ще се прилагат. "Почетете още малко. И не само форуми!

102

Анонимен

преди 3 години

То повишението вече започна преди десетина дни и не заради британския щам, а заради децата пратени на училище и на деска градина.

101

Анонимен

преди 3 години

И защо тогава отваряте всичко и пускате децата присъствено?

100

Mr Alex Thomas

преди 3 години

Търсите ли истински заемодател онлайн?Ние сме регистрирана компания за финансов заем с добра репутация. Ние предлагаме оферта за гаранционен заем при 3% лихва.За повече подробности се свържете с нас по имейл с информацията по-долу. Имейл: tivolifinancialloanplc***gmail WhatsApp / Обадете ни се: +918130020934 за безопасно и лесно кандидатстване.Изисквана сума:Продължителност:Пълно име:Страна:Адрес за контакт:Г-н Алекс Томас.Имейл: tivolifinancialloanplc***gmailУебсайт: https://tivoliloan.wixsite/homeНомер на WhatsApp: +918130020934Tivoli Financial Loan Co

99

я пак

преди 3 години

Колко седмици ще разработват новия щам? 10,500,25000 или може и след 54000 години да се включат.

98

Щирлиц

преди 3 години

Най-ефективни са маските с образа на Вожда,защото Той плаши всякакви вируси,и пр.неконтролируеми еУементи.Хау!

97

Анонимен

преди 3 години

Всичко е тука има ,тука нема.

96

хахаха

преди 3 години

ХАХАХАХА, казала баба му Ванга.

95

Зозо

преди 3 години

....Преболедувалите могат да се заразят отново....Ама може и да не се заразят. Може само Мънгъра да се зарази например :))))))))))))))))))Шанс 50/50

94

Анонимен

преди 3 години

"При въвеждане или отпадане на мерки здравните власти се ръководят от международни стандарти"------------Тия като ги плещят такива, вярват ли си?! Какви МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТИ, какви 5 лева? Една година вече НИКОЙ, НИКЪДЕ по света не е определил и казал кога какви мерки ще се прилагат. Целият цирк е хаотичен и неадекватен, а оттам- и безрезултатен. С две думи - международни стандарти няма, обаче нашите здравни власти се ръководят от тях.

93

Анонимен

преди 3 години

цялата схема е за управление на тълпатафалиране на бизнесидръж го гладен на мининални социални помощизаключен вкъщии да слушаТова е целта на 3-тата световна мирна война ковид 19

92

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Документирано е за първи път коронавирус по пилета /птицеферма в Щатите естествено/ през 1930 година! По хора - 1960 година! Има естествено корона вируси по едри преживни/крави, телета/. Кoлкo ли ca коронавирусните вълни минали през човечеството дoceгa?! Кoи ли oт тия всичките коронавируси ca в oбръщeниe мeжду хoрaтa и ceгa?!

91

Anonimen

преди 3 години

Изпробват ни колко ще издържим

90

Анонимен

преди 3 години

"Мерките помагат, ваксинацията също, но трета вълна е възможна", допълни КорсунСтрино, елементарната логика казва, че щом трета вълна е възможна, значи мерките и ваксинацията не помагат. И обратното, ако помагаха - нямаше да има трета вълна.На вас ли (дежурните медийни ковид-калинки) не ви се отдава логичното мислене и не можете правите елементарни причинно-следствени връзки? Или нас ни имате за ***, че не подбирате много-много какво и так точно ни поднасяте?

89

анонимен

преди 3 години

До АМИЗатягай здраво, олабвай до омазване леко, заплашвай, затягай!Един път, два пъти.......!? Номера е доколко опъват ластика : ако пресилят ластика се къса и може да плесне тоя дето го дърпа на кофти място!Тая сценка вече играхме през април с Великден и чувалите с трупове, май-юни с абитуриентите и мачовете!За ресторантите просто няма какво да говорим!От март месец са заговорили за "вълна","пик"... през есента и ето на имахме вълна и спадна! Сега се задава следващата вълна! Докога ли...!?

88

Анонимен

преди 3 години

Чакаме го ,да идва,ние сме тук.Преди от Китай сега от Англия.След това не се знае от къде ще дойде.Вече трябва да свикваме с ковида.Той може да си отиде след 100-150 години.

87

идеята е да се по--

преди 3 години

--тикне към ваксинация...

86

Хаха

преди 3 години

До По ЕнгелсНие от тия обикновено изоставаме с около век. Дано не вземем баш сега да се разбързаме.

85

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Хубавото е, че вече не съществува грип!