325

Анонимен

преди 3 години

Къде са поддръжниците на Радев? Нали бяха 2-3-4 милиона? Или Черепът вече не плаща? Свършиха ли яйцата и доматите?

324

Далай Лама

преди 3 години

Хе,хе ! Единственият пич в България - Марешки ! Евала , Марешки! Пич си ! Само истински мъж като Марешки може да набие публично онова русофилско ***,Копейкин ! И само истински българин може да хвърли в лицето на Фигуранта мнението си за него !!! А това е мнението на повечето българи - Фигурантът е позор за България ! Случайник ,монторан от Кремъл и комунистите за разрушаване на България !

323

Народа казва

преди 3 години

Който вади юмруче,юмруче му влиза отзад

322

Ха Ха

преди 3 години

С тез консултации ще направи нов ОФ :)

321

Анонимен

преди 3 години

Слушах и гледах разговора между Радев и Марешки. Радев е безпомощен в злобата си. Нинова има голям грях към българите с този неудачен избор!

320

Анонимен

преди 3 години

За кой ли път Радев се удави в злобата си!

319

Анонимен

преди 3 години

Радев на тези консултации , за поред път доказа, че е абсолютен фигурант.

318

Анонимен

преди 3 години

Радев, участваш във внушения.Ако не го осъзнаваш, да ти го кажем.Какво се случва в главата на този човек недоумявам, а се кълнях в образованите хора.Явно е от значение какво си учил.

317

Анонимен

преди 3 години

Радев напълни Президентството и разните щабове за стратегии около него с бивши агенти ДС. Такова струпване на агенти на едно място не е имало от 30 години.

316

Анонимен

преди 3 години

И какво доверие в Пъпеша? Едни метежи организира и атакува държавността и нищо друго. Една Българска Коледа има като наследена инициатива и я провали. И едно голямо нищо за 4ри години.

315

Оставка на Рафев

преди 3 години

Напълно НЕадекватен.Говори надуто,само глупости

314

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ не пита кой подкопава доверието, а посочва директно, че това е и Радев. Сменете си заглавието, защото променяте смисъла.

313

Анонимен

преди 3 години

До ББТрол!

312

Само БСП!

преди 3 години

Това което се задава не е по-добро от ГЕРБ,а е мноооого по-зле,ама много по-зле,дано Господ пази българското население и България!Четох ужасни неща,искат пак да окърававяват България и да грабят,ако ГЕРБ падне от власт,докога, докога ще умират български граждани,така ли трябва да се сменя власт?Ако ще трябва да се плаща с кръв на българите смяната на властта и да се прави нов грабеж,това е ужасна цена,по-добре ЕНП да си стоят във властта тогава.Ако БСП не победи на тези избори,по-добре ГЕРБ

311

ББ

преди 3 години

КаракачаноФ...пУтриоте...колко апартамента е имал Апостола...колко банкови сметки...в гроба ли ще ги носите с валерката,Кога Чиста и Свята Република,кога ще върнете децата ни да работят за просперитета на Родината ни...до кога България от която късате живи меса...убивате децата им...ще е *** дума...Родината ми България и Дом на Достойни и почтени хора ...ще ви съдим за национално предателство...децата ви...внуците ви..

310

ББ

преди 3 години

До Анонимен"Агресия и насилие" е да принудиш децата ни да напуснат домовете ни...докторчето от Пазарджишката дето "лекува"сърца да си плати да го пазиш от съд...да не ти пука/7 милиона вече не ни пука/ не е агресия...агресия и насилие е да се разпореждаш с живота на хора които са ти повярвали...да ги предаваш за пари...за преходни "ценности",Колко пари и фирми е имал Апостола???...Заради тях ли го помним и почитаме???...еничарството на нашата територия е престъпление...македонизма също...

309

ББ

преди 3 години

Аз и Народа ми не плаща на "политици"-еничари да се изживяват като господари на животите ни....плащаме им да работят за просперитета и щастието на децата ни...децата ви щастливи ли са???...у дома ли са?...не са знам...нещасти роби са по-света...дава ли ни...хората бягат като луди от домовете си...майки изоставят децата си...умират невенни човешки същества...наши братя...по стълбища в болници финансирани с нашите пари,плащаме им заплати,линейки...нов вид фашизъм насаждате,убиеца от Пазарджик кога

308

Анонимен

преди 3 години

До ББДа си свободен,не означава да сееш агресия и насилие,сега обединие и милосърдие ни е нужно,повече от всякога,а не агресия или насилие!

307

ББ

преди 3 години

Само да напомня..Римската империя...Византия, а по-съвременни Австро-Унгария,Руска,Турска...Хитлер и Мусолини...СССР...САЩ...и Свободните хора все скандираме Справедливост и Свобода!!!...останалото са вменявания на *** платени вкарващи ви в заблуждение...Божиите Закони са Справедливите Закони...останалото е геноцид...убийства и грабежи...Аз избирам Божийте...защото са Справедливи и дават шанс на децата ми..а Вие???ще ни има..ще ви съдим...децат и внуците ви...Аз съм Свободно Човешко Същесто!

306

ББ

преди 3 години

несправедливо Борисов обвини госпожа Караянчева,че е... обществена тайна е...ама Т...двойното ТТ...Дончев и Биков са по големи от нея...пак обществена тайна...е Бог ни дал животите и ТГК/*** гробарски.***/ не мога се разпореждат с тях...идваме за вас...въпрос на време сте...Бог да пази България!!!