44

Анонимен

преди 3 години

До Тихо Бе ТроловеНедъг, изтърва ли се? Ти ли ще кажеш от какво да се вълнувам?

43

Комендантски Час

преди 3 години

остават 15 минути до Обавения Комендатски Час - боя тепърва настава, щото едно ли след 15 минутки протестиращите ще си отидат!

42

Анонимен

преди 3 години

Рубладжии сър!

41

Анонимен

преди 3 години

Разликата е, че американците си влизат в България като че ли им е бащиния, а българите кандидатстват за виза и ходят на интервюта и се ръсят 150 долара, и на една четвърт отказват виза без обяснения и без да връщат парите.

40

Анонимен

преди 3 години

Лавров е бил пред Капитолия и е раздавал понички и рубли на привържениците на Тръмп!

39

Анонимен

преди 3 години

Американците и Българите имат общи черти. И на едните и на другите им е все тая, какво става в България. Но и на едните и на другите не им е все тая, какво става в Америка!

38

Диана

преди 3 години

Не мисля, че Тръмп е прав да обявява изборите за откраднати след като няма доказателства за това - истината е, че имаше манипулации, но Тръмп не можа да се пребори с тях..Иначе и според мен ако изборите бяха честни Тръмп би победил, но това сега няма значение и Тръмп наистина трябва да приеме достойно поражението си като успокои хората - щом Бог е решил така, то е за добро...Има какво да се чисти и в американската политика и тези избори извадиха много неща, нуждаещи се от промяна на повърхността

37

Анонимен

преди 3 години

Не случайно Тръмп има за приятел Путин. Учил се е от Крим как се прави преврат.

36

Тихо Бе Тролове

преди 3 години

Успокойте се малко. ***.Важна е темата с нощното щкафче, защото само тя ви засяга, другото е кьор-фишек. Ковид-мовид, американски избори.Какво ви засягат тези неща, при условие че нито живеете в САЩ, нито имате дори близка до тяхната социална стабилност.Стига сте правили безсмислени ментални упражнения.Трябва да си решим малките български проблеми. Например, ние трябва да намерим решение на проблема с влошеното водоподаване и топлоподаване, щото идва и проблема с токо-подаването. :)

35

Анонимен

преди 3 години

изказването му е като да ми кажеш стига пи, докато ми наливаш ракия.. к...

34

Анонимен

преди 3 години

До Последни НовиниВярно е. Трябва д продължи въоражаването на Корея, Тайван и Япония. Китай трябва да се изтрие от картата.

33

Последни Новини

преди 3 години

Окупираха Административните Правителствени Сгради и в други Щати и Градове - сега прочетох за Канзас подкрепено със снимки, т.е. не фалшива новина. Дано Белите Братя не се откажат - само Революция може да спаси САЩ и Света, иначе всички падаме под Китайско Комунистическо Иго - всичкото зло 2020 и 2021 идва от Китай - който не го разбира просто не е с всичкият си!!

32

Анонимен

преди 3 години

Portland Andy реално ни показва обстановката в канала си.

31

Ебача на жена ти

преди 3 години

Ако полицай може да ме глоби за не-носене на медицинска маска, предполагам че лекар може да ме излекува от написан фиш?Или как? Нещо логиката май.. не ви е сила?

30

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да напишете, че са били 5-10 хиляди, както в Берлин?

29

Германец

преди 3 години

Изчетох му целия "призив". С две думи, той казва на привържениците си: Прибирайте се по домовете си, ама да не вземете да се приберете наистина.---Те па взеха,че се прибраха наистина. Революцията се отлага. Пък и вечерният час наближава :)

28

Анонимен

преди 3 години

- Господин президент, България се безпокоят по повод развитието на демокрацията в САЩ.- Изпратете им един контейнер валериан.

27

Анонимен

преди 3 години

Вижте я само "бялата" ви Америка - "бели" диваци окупират сгради, изземват техника, чупят, крякат, врякат, не признават изборни резултати, които дори в "белите" републикански съдилища не намериха някакви доказателства за манипулиране на гласове.

26

Анонимен

преди 3 години

На ви демокрация !Поне сега ще знам че няма такава животно⁷!

25

Анонимен

преди 3 години

Тръмп призова: Пийте си беликаната и хич да не ви пука, че е 3 долара лука!