67

Лапаш ми шнура

преди 3 години

Палци горе, ако сте пили вино на терасите на тоя площад - 50 евро бутилката.Да се преброим

66

Коца Жената

преди 3 години

Хаха. Тоя площад дето е на снимката по тва време е пълен с компаньонки. На 100 метра надолу има едни расисти, дето бият за лошо гледане, а в парка още по-надолу един път ме спряха с въпроса дали искам да ме наръгат и да изкървя на алеята.Викам на момчето, че не искам в момента.. и ме остави на мира.Ама поляците имат***. Колите им са чисти, корупция няма, улиците се мият всеки ден.Явно са си били политиците, когато е било време и сега слушКат. ХаххХАМоже би са си били и Милиционерите.

65

Войко

преди 3 години

Браво, ДРУЖИНА ПОЛСКА!!!

64

хохо

преди 3 години

Въпросът е не защо не искат да се ваксинират. Въпросът е защо да искат да се ваксинират!

63

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ще матират Тедрос и Фаучи и Гейтс и прочие изверги. Естествено, дори ако лекарството е великолепно и действа 100%, шансът, да го видим в Европа е нулев. Освен ако сме депутати ими нещо такова.

62

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Какви ваксини бе, ребята !? Вие май сте останали в 2020-та година ....Руснаците измислиха лекарство срещу Ковид ! Антидот !Вече е изпитано, а от първия ден на новата година и патентовано.Ваксините стават излишни !

61

Квадратаната маса

преди 3 години

Поляк,Руснак и Бъларин ,кой ли ще изпие повече..

60

Анонимен

преди 3 години

ами поляците не са *** народ..имат много болезнен опит от фашизма ..

59

Анонимен

преди 3 години

Рекорда по НЕЖЕЛАЕЩИ не е фиксиран, мести се. С тази зловредна пропаганда, надпреварата се ожесточава. Никъде не искат експериментална ваксина, която не пазе от заразяване и разпространяване, и дори шефът на фирмата-създател казва, че "ще си отстъпи реда на по-нуждаещите се". ДААА.

58

РОЗОВ ЕДНОРОГ

преди 3 години

Пъпешчета очарователни, не разбрали още, миличките, с проваксърските си обнадеждени мозъчета. Нито ще спрем с маските като се ваксинираме, нито ще свърши пандемията. След 6 месеца - всичко се повтаря, имунитета от ваксините ще трае точно толкова, колкото и от преболедуване -няколко месеца. Просто грипна ваксина. Всяка година се слага. За този вирус, изглежда, че ще се слага по два пъти годишно, ще видим. А мерките остават. СЗО каза, че никой ваксина не предотвратява разпространението. МЕЧТАЙТЕ

57

Анонимен

преди 3 години

Пфаизер, като си знаят производствените мощности, защо подписваха договори наляво и надясно , доставяха ваксини като невидели , ама спряха кранчето - свършиха ваксините Нали не се интересували от печалби , пари После как хората да им имат доверие ,че всичко се правило за общото благо

56

ИСТИНСКА ИСТОРИЯ

преди 3 години

-Тате, тези хора защо денонощно пишат колко са безопасни ваксините?-Защото са много безопасни, сине.-А защо има десет статии само днес за това колко страхотно безвредни са, и как не можем без тях? И вчера имаше? И тате, защо всеки хирург от Видин и фелдшер от Ловеч е дал интервю как не можем без ваксините?-Понеже са много хубаво нещо, сине, и всички ги искат. И са напълно бзвредни, провериха ги нминалата седмица, и за невероятно ефективни, имат ефект върху 0.3% от тестваните.-Ясно, приказно.

55

Анонимен

преди 3 години

До вчера бяха бити в света 10.3 милиона ваксини.

54

бай Джо

преди 3 години

Първият ф-16 е готов.По куриер ли да го пратим ,с опция преглед и тест ..до 15 минути

53

Анонимен

преди 3 години

Още малко пародии с ваксините и никой няма да иска да чуе за тях.Днес в Англия взеха решение ваксинираните с първа доза да чакат не 3, а 12 седмици за втората доза. Обяснението е, че трябва повече хора да получат първа доза за да имат някаква защитна реакция ако ги хване заразата.

52

Анонимен

преди 3 години

Не нося намордник(маска) и всички около мен са живи.

51

А пари от къде?

преди 3 години

Един час във въздуха на F-16 струва 14 хил лева. 16 самолета - 224000 на час. Тепърва трябва да се обучават българските пилоти нулата, механици от нулата! 16 самолета - 224000 за летателен час

50

Тонката

преди 3 години

Руските тролчета налазили тук в България скоро ше гледат Ф16 над главите си:):):):):)Неизбежно:):):)

49

Анонимен

преди 3 години

Едно голямо браво на ПОЛЯЦИТЕ!!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните. Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли - около 340 лева. След като един руски пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли - към 260 лева за храна.