161

Анонимен

преди 3 години

Коци плешивото добър ден да каже, трябва да видите да няма луна навън. Как не му е пораснал носа още не знам.

160

гняз

преди 3 години

уволнява, уволнява и накрая си подреди министрите по негов образ и подобие.пудлоги готови на всичко за да му угодят.гледат хората в очите, лъжат, мажат, дрънкат небивалици.такава гняз никога не е било на тази нашата територия.

159

Анонимен

преди 3 години

По- заразен от щама Борисов няма. Трябва да го изкореним веднъж за винаги.

158

Анонимен

преди 3 години

От Великобритания учените казват, че още е рано да се твърди, каквото и да било за новия щам, министърът тук вече е компетентен по всички въпроси, то бива да си лъжец ама.... После, ама що не ни вярват?Ами няма как да стане, след като на първо място е властта и постовете, после идват "маловажните" неща като живот и здраве на хората.

157

Анонимен

преди 3 години

Тоя последния от интервюто как личи, че изпълнява поръчки.Значи, мойто момче, ако беше в следващия самолат, например, пак щеше да викат "Ми т'ва е!".Я по-сериозно!Държавата сега да плати обезщетения на хората, които не успяха да се приберат в държавата си - мащеха! Ама не от нашите джобове пак! От собствените си крадени *** да платят!Мошеници!

156

ботоксовата барби

преди 3 години

откъде знае това!?

155

Анонимен

преди 3 години

Тия неграмотници съвсем ме отказаха от ваксини. Идея нямат какво се прави и приказва. Самите те не знаят кога какво и защо дрънкат. Не, това са последните хора, на които бих повярвала.

154

Анонимен

преди 3 години

Мдааа новата пропаганда да се ваксинира обществото ! Който иска да се ваксинира, аз - НИКОГА ! Няма да си вкарам в тялото нещо което е без гаранции и напълно доказано и изследвано ! Този ботуксен клоун защо не демонстрира първо върху себе си тази ваксина ? А Пожарната защо казва, че ще се ваксинира когато му дойдело времето, нали беше болен от Ковид-19, няма ли иминитет ? Стига вече с този грип са плашили хората аман !

153

Анонимен

преди 3 години

президента Радев ще вдигне юмрук и на този нов щам и ще го пребори напред към нови избори

152

ddd

преди 3 години

може ли да се ваксинирам с ваксините на физер, модерна, бионтек, спутник, китайската и още 5 имаше ли?

151

Анонимен

преди 3 години

как парите за ваксина отидоха в кофата

150

Анонимен

преди 3 години

Естествено, 168, звиване на ръце е и е заради Брекзита. И е толкова просташко! Жалко и излагащо!А нашите като кученца сляпо следват всяко нареждане от евро.гейци.

149

Имунолог

преди 3 години

Ангелов, как разбра, че се влияе от ваксината новия щам? Тя ваксината за старите щамове още не е изпробвана и не се знае какво ще става, ти констатираш вече за новия щам :D :D :D майкооооооооооооо милаааааааааааааа

148

щам

преди 3 години

Тоя щам е от септември. Абсолютно неочаквано и внезапно ЕС решава точно преди празниците да спре полетите от Великобритания. Намирисва на извиване на ръце във връзка с Брекзит, а не на наложителни мерки заради мутация на вируса...Вече явно ще имат извинение за всичко, когато решат.

147

Генерал Годжи

преди 3 години

Ангелов, как разбра, че има нов щам, след като още старият не е изолиран, типизиран и показан?Как тестваш за новия щам, след като и СЗО признаха, че PCR тестовете не тестват за наличие на SARS CoV-2?Как разбра, че ваксината ще работи и за новия щам, след като грипните ваксини се слагат всяка година, понеже щамовете продължават да мутират?Или май това си прочел в инструкциите, които са пристигнали отвън и сега оправдаваш бонусите за нов ботокс, скубане на веждички и присаждане на коса.

146

Анонимен

преди 3 години

:-)))...po-spokoino s lajite...da ne se zadavite :-)))

145

Анонимен

преди 3 години

Тая първата , въпреки всички подобрения по нея, по говора се разбира, че е от индийско-шведския етнос, разбира се и мисленето и такова. Ами мацко, тя короната следващия път ще ти звънне , че смята да мутира, да да си оправиш разписанието с полетите!

144

Анонимен

преди 3 години

Сега чакаме да го кръстят КОВИ-21 и да продължим да отмятаме точки по Канадския, уж конспиративен документ ..

143

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ е новия щам!!

142

До Анонимен 161

преди 3 години

"Ама с невиждана ярост ли идва този нов щам?? Маски, покриващи ушите и очите ще трябват ли да се носят??"Абсолютно - и тапи в останалите отвори на тялото!Трепанация не е нужна - ревностните вярващи в яростта на вируса без друго са лишени от пълнеж на горния етаж, а нормалните хора не четат подобни статии, смеят се на заглавията само и си карат живота.