51

Анонимен

преди 3 години

нарича се афрогерманец черният цвят е обиден.

50

Анонимен

преди 3 години

Импликацията на идеята, че Бетовен може да бъде черен води до дискурс кой ги пише тези неща и с каква цел То трендът е такъв - животът на черните има смисъл! Парадигмата е ясна! Това трябва да бъде разбрано от всички ASAP! OK?

49

Анонимен

преди 3 години

Щом Орфей е бил , що и Беетховен да не е? При условие, че е от афроамерикански произход обаче! Маврите не са достатъчно черни. Кърти изречението "Теорията посочва берберите от Северна Африка, известни на европейците по това време като маври, които вече са имали дългогодишна историческа връзка сИспания". По това време и ние имахме тесни отношения с османците!Умните мисли понякога идват внезапно. На Маркс, човекът на хилядолетието, са му викали Мавъра! Хитрите евреи са си го присвоили!

48

Анонимен

преди 3 години

Чист македонец е.

47

Анонимен

преди 3 години

И кво ако е бил чере.н ?!Това прави всички чер.ни велики композитори ли, или учени, или художници, инженери ...?!Я посочете поне 1 известен австралийски абориген ... няма такъв.

46

Анонимен

преди 3 години

Единствено се развиват в музиката, киното и спорта.Да, но това е само в бялата Америка, Канада и ЕС.Що не стават велики в Африка ?Киното и спорта са създадени пак от белите, нали ?

45

Ммм

преди 3 години

Тихо да не чуят от ВМРО-ДПМН, че ви е спукана работата с тях няма да излезете на глава.

44

До 59

преди 3 години

Дая, и въпреки това белият човек за всичко им е виновен ! Единствено се развиват в музиката, киното и спорта.

43

Да бе..

преди 3 години

..И пеел рап и хип-хоп !

42

Анонимен

преди 3 години

Черно.кожите искат да си припишат измислени успехи.Та те една държава не можаха да създадат никога бе.Освен да се избиват междуплеменно нищо друго не са направили.Ако имат успех това е благодарение на белия човек.

41

Роден: 16.12.1770 г.

преди 3 години

Да прехвърляш на черна сметка творци, създали най-добри образци на световното културно наследство, стана по-лесно, отколкото северно-македонец да присвоява българска история. В случая с Бетовен единственото, което остава неясно, е дали това е най-подходящият начин за отбелязване на 250-та годишнина (16.12. 2020 г.) от появата му на бял свят.

40

Анонимен

преди 3 години

Бил е или българин или македонец.Не е бил черен.

39

Handel

преди 3 години

Ами да - според либерастите и Орфей е черен, и сред рицарите на крал Артур е имало черни, и Румъния била държава на "ромите" и в Букурещ имали крал (не е майтап - има един щатски сериал където една мацка обикаля разни гробници и търси афтефакти, и в една от серрите артефакта беше в гробницата на полседния ромски цар в Букурещ)

38

И какво?

преди 3 години

Черен расизъм. Точно това е същината, макар че според техните луднали бели поддръжници черните не можели да бъдат расисти. Нали уж не беше важен цветът на кожата, а изведнъж се оказа, че това е най-важното човешко качество тъкмо според онези, вечно "онеправданите". Какво ще се промени, ако черна актриса играе Ан Болейн, една от жените на крал Хенри VIII? Ами нищо, остава си фактът, че е била бяла. Нещо се променя само в болните глави на психясали либералчета и цветнокожи готованци.

37

Бетовен

преди 3 години

Така е, той е черен транссексуал, далечен прадядо на Джордж Флойд

36

Анонимен

преди 3 години

А македонците къде ги забравихте?

35

:-)

преди 3 години

Политкоректните историци по същия начин се опитват да изкарат и древните Египтяни, че са нубийци от днешен Судан. Най-малкото твърдят, че фараоните им са били черни.

34

Дарвин Чарлз

преди 3 години

А бе не знам кой е произлязъл от черния ама ДВГ Парната Машина Интегралното смятане класическата музика аеиацията космонавтиката реактивният двигател все от Европа идват.В Африка още си носят тавите по главите както и преди 2 иляфо години еволюция равна на нула

33

Опа

преди 3 години

Май и аз съм черен. Дайте пари.

32

Факт

преди 3 години

полудяха че секна трафикът им към Европа заради короната самите те не могат да се траят