374

Принципно 3:

преди 3 години

Бих припомнил на някой хора, че лошо от мене не сте видели, ама ако държите. Някой хора се раждат емоционално интелигентно, други се учат, а проблема е, че в настоящето умишлено затъпявате всички видове интелигентност!

373

Принципно 2:

преди 3 години

Да е аз съм много директен човек, живота ме е научил, че заобиколните маневри принципно са загуба на време освен в едни конкретни специални случай, а даже и тогава съм много директен човек! Едната лъже заради изневяра, втората лъже заради пари, третата лъже поради отказ! И т.н. Аз пък казвам, че с мене работа нямате и трите и тридесетте като вас!

372

Принципно:

преди 3 години

Не си ли зададохте въпроса един път дали и трите не лъжат? По три различни причини!

371

Анонимен

преди 3 години

Не направи цяло лято нищо,да се спаси от човешката любов стана шумкар, Парадокс е че на 9 септември шумкарите станаха министър председатели а 2020 г. министър председателя стана шумкар

370

Нямало отваряне?

преди 3 години

Да ти отворят черепа неврохирурзите дано!

369

Господин Премиер

преди 3 години

Г-н Борисов или сте нерешителен човек или сте недалновиден човек или сте неблагодарен човек, кое е най-малката злина?

368

k.k

преди 3 години

Колегите , дали им зареждат шкафчетата като твоето , голям резил с 200.

367

Анонимен

преди 3 години

*** много ме изкефи лафа за ГЕРБ - комунистите от Алиекспрес, съдрах се да се хиля ега ти некадърниците крадливи

366

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Всяка държава в ес получи безусловен базов доход, само българите за пореден път оцеляват кой както може, на изборите няма за никой да се гласува, ако искате нормални политици съберете подписи и да регистрираме партията на безпартийните и на власт да са хора возещи се в градския транспорт, а не заобиколени от десетки охранители в джиповете, премиер трябва да е някой под 40 годишен обикновен човек, а не от ДС БКП и държавата да се управлява с референдуми за рапределянето на бюджета

365

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

На власт трябва да са политици не по-голями от 40 годишни и движещи се с градския транспорт ,съберете подписи регистрирайте партията на безпартийнте и на власт да сме обикновените българим а не пионките на олигарсите , не се ли създаде партия на обикновените българи, безпартийните все още няма за никой да се гласува а ще се емигрира трябва народа да управлява с референдуми а немалка група олигарси,министри, чиновници да разпределят бюджета само българите не получиха безусловен базов доход

364

Анонимен

преди 3 години

Защо като знае толкова много не взе мерки за втората вълна, а цяло лято се проспа. За третата вълна какво се предприема. Хората умират по стълбите но няма депутати и министри, как става този фокус. Никой вече не вярва на празни приказки.

363

Анонимен

преди 3 години

Направо дайте графика коя вълна от кога до кога ще е. Говореше се, че ще има трета вълна преди да е почнала втората. Дирижирана и организирана работа, докато не се разбие всичко.

362

111111

преди 3 години

да изметем герб да изметем герб да изметем герб

361

ББ

преди 3 години

Защо допуснахте този геноцид срещу човечеството...плюем на парите ви които не стигат до нас...Кой обяви Биологична Световна война???Защо го допуснахте???Как ще защитите животите ни???Свободата ни???Кой ни убива??? и Защо???

360

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

359

Анонимен

преди 3 години

Тиевеникъ каза.

358

Анонимен

преди 3 години

Вируса тръгва от Китай, разкатава фамилията на почти целия свят, всички големи иконимики са със спад 10-15 %, само китайската с 6 % ръст... Много странен природен феномен е тоя вирус...

357

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, как при китайците не се появи втора вълна, а. Когато се управлва с акъл, няма вълни. Построиха болници и се погрижиха за хората. С празни приказки не може да се пребори пандемия.

356

Анонимен

преди 3 години

Усещам, че ще посрещаме Нова година заедно, на жълтите павета.

355

до 374

преди 3 години

Не искаме БСП. Не искаме отнво да фалират България за 4ти път. Не искаме банкови парамиди, кредитни милионери и приватизация. Те това направиха. Рзаграбиха България и я фалираха. В историята нищо не се повтаря заради горчивия опит на хората.Не искаме гладната Луканова зима. Не искаме купони. Не искаме празни магазини и опашка за хляб. Не искаме крадливите мултимилионери от БСП да ограбят парите в банките на хората. Те са специалисти по това. Те скриха и за Чернобил. НЕПРОСТИМО Е! НЕЗАБРАВИМО Е!