72

Анонимен

преди 3 години

Ами как се сее зараза: Осигуряваш PCR тестове, но оставяш хората да си ги плащат надявайки се, че са достатъчно наплашени и ще изскочат от едни 120 лв, щото нали е за здраве. В същото време отваряш училищата хубавичко да си споделят вирусчето и им говориш как това е безопасна среда. После като станат 40% заразени от мизерния брой тестове, които хората са се излъгали да си платят продължаваш да се инатиш и им казваш, че всичко е под контрол и няма да затваряш, а напротив. ...Е така се сее зараза!

71

До 65

преди 3 години

Като казвам, че заразените са около 40, значи са толкова, а не колкото ти предполагаш - около 300. Ако бяха 300 или даже 100, всички щяхме да сме заразени, а не сме, виждам го с очите си.

70

Пожарникар

преди 3 години

Материалът за нищо не става. И в Ямбол е така.

69

Анонимен

преди 3 години

Коронавирусите едва-що да повдигнали завесата на грандиозния си дпектакъл. Дпксъо има макатони, ще ядем макатрони, подле ще се просврщаваме по картофените полета и по тия със зеле и праз. Изклаха гадинки без да им мигне окото. Бтюксел вика няма доказана чума по избитите домашни животни. Е сега - домашен режим под ключ.

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧак на работа едва ли,но иначе да.

67

Тошето

преди 3 години

Що *** трииш ве маняк, не *** е страх от Кобито, ЯСНО ЛИ ТИ Е?

66

Анонимен

преди 3 години

А представяте ли какво е положението в ромските квартали и махали!! Там още не вярват, че има вирус и никой който започне да вдига температура или кашлица не си прави изследване, ходи си по магазините да пазарува, ходи си на работа, събират се на тумби! А бе майка индия...

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен40 са установените, обикновенно се хваща между 1 на 8 до 1 на 11 у нас може и по-малко, реално щом 40 са установените, реално прекаралите го са поне 300

64

Анонимен

преди 3 години

"Срещам друг по улиците и му казвам: "Направи си PСR тест, ако нямаш пари, изолирай се".=====================Тоя д-р Димитров за какъв се мисли, че разпитва хора по улиците. Дори и навремето ченгетата от ДС привикваха по кабинети и квартири.

63

каква рзалика

преди 3 години

В София РЗИ дори не ми връчи предписание. За скенер никой не спомена, когато ми звъняха по телефона за стаистика, както обясни служителят. С личниялекар обменихме мисли за евентуален рентген... Добре, че имам решение за пазаруването. Представете си каква трагедия изживява човек, който е сам. къде са социалните, къде са НПО-юнаците, къде са добрволците?

62

Анонимен

преди 3 години

За коя Бяла става дума? Тази до Варна или тази в русенско?Че варненската ми е любимото място за море... И ако не оправят нещата до юли-август... Лошо!

61

Анонимен

преди 3 години

е що требва сами да се карантинират, сами като се карантинират ще им се даде ли болничен ? не, ами тогава какво искате, РЗИ има правото да им направи ПСР тест, ама нещат, защо ? за да отидат в частна лаборатория у да кихнат 150 лева, и резулата е налице, всичко това е благодарение на НОЩ и в момента 1/2 от направените ПСР тестове в страната се правят срещу заплащане в частни лаборатории, нали требва да се изпълни прогнозата на генерал Смърт, да мреме

60

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде е. Няма кой да пазари или да вземе лекарства на такива хора. За снимки и прегледи лекари не идват, консултират по телефона, ако се налага да идеш на изследване - сам на собствен ход или със собствен автомобил. Тотална липса на организация. А да не говорим как не се карантинираха класове по училищата, въпреки че в класа има деца, болни от вируса. Особено при малките класове. Родители и лекари ги пускат заразени на училище, нищо им нямало, само гърло ги боляло, били с ниска температура.

59

Анонимен

преди 3 години

Заразата се сее по телевизията. Простичко е, систематично облъчваш хората с псевдоинформация за смъртносен вирус, те се юрват по линейки и болници, капацитет им се препълва и за истински болните няма помощ и умират. Обратната връзка отново се затваря през телевизията и интернет на следващия ден. Ето това е заразата, а не в Бяла.

58

Анонимен

преди 3 години

В моята работа от около 1000 човека, досега около 40 се заразиха. Няма криене на заразата. Това е в София. С други думи заразените са около 4% от хората между 18 и 65 години, ако приема, че сме представителна извадка. При хората над 65 години заразените са по-малко като процент от тях. Тук някои хвърлят едни бомбастипни проценти - заразените били 90%, 80% 70%, 50%. Реално към този момент няма и 10% заразили се.

57

Анонимен

преди 3 години

до 55Надценяваш ги тези от Запад, в Германия германците са 50% останалото е гмеж от цялата планета!

56

vlady

преди 3 години

До ФактНамалява сериозно, ако е близо до или над максималния осигурителен доход.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Обиждате се. Ревете си за правата и свободите. Много са ви данъците. Е, какво? До всеки трябва да има доктор и полицай? На Запад и да не са доволни от мерките ги спазват. В гена им е набито. Не може да ти е национален спорт нарушаване на правилата и да очакваш, че ще просперираш. Тук тръгнат да внедряват взети мерки от добрите практики на Запад и веднага скачате. Иначе цитирате на Запад имат това, имат онова. Ама ние сме на светлинни години. Защо? Ами то не е паднало от небето!

54

Тошето

преди 3 години

До Анонимен 51Много се филмираш маняк!

53

--

преди 3 години

Така написана статията е пълна глупост. Антигенният тест не е повод да се обявява никого за болен, обикновено "светва", когато вече не си зарАзен.Вече глупостите на всеки *** ли ще четем?