150

Ямболски цървул

преди 3 години

За никой няма да гласувам! Всички са ***!

149

анономен

преди 3 години

Гледам малолетните кла-кьо-рки на Радев подскачат тука. Не остана много- още година и после панделата))))))

148

анономен

преди 3 години

Радев- ти си провал!!! *** си с чест.

147

Тонката

преди 3 години

Грипен през крив макарон,неизбежна оставка през крив макарон,служебно правителство през крив макарон:):):)Тежко е да си Фигурант:):):)

146

Космат Стамат килия5

преди 3 години

Айде Бийко , айде невесто , че съм зажаднял за теб .

145

Анонимен

преди 3 години

Гледам със задоволство , че герберастките тролчета още се извиват като *** под статията за Президента .От къде ли са изпълзяли .

144

atanasov

преди 3 години

Всеки път като се появи все едно виждам мъ р шава ми шка.

143

Анонимен

преди 3 години

Гецата Марков и асперина Марешки,като черни станции плямпат всичко което е свързано с президента Радев.Март не бил подходящ за избори според солташаците на Борисов.*** недоубити,вие заедно,сте деветата, затворена с паяджина дупка на кавала.

142

Муунчо Радев

преди 3 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

141

Анонимен

преди 3 години

Чакаме изборите хората няма да забравят че БСП искат да правят преврат по време на пандемия този път ще получат удар от който никога повече няма да могат да се изправят

140

анономен

преди 3 години

Остана ти година още на тоя пост др. Радев. Не остана! После уволнение и затвор))))))

139

анономен

преди 3 години

До ТВ ОпераПич- малолетен си. *** си напиши домашните. Вземи диплома- някаква и започни почтена работа. Дописник към Бабикян ТВ и съмишленик на д-р Радев не е професия, а диагноза)))))))))))))))))

138

Радиоточката

преди 3 години

До ТВ "Опера" таке е, *** съм колкото си искаш .... и въпреки това интуицията ми подсказвам, че разни клакьорки и съмнителни персони мечтаят за историческо величие, ама не стават за това. А ти си от кохортата "бау-бау" за некой кокал :-) дерзай, мили и нека твоите деца оправдаят защитаваната от теб бъднина...*** съмнявам се ,че ще се изкефят

137

ТВ "Опера"

преди 3 години

До Радиоточкатати си поредното доказателство колко са прости, *** и неуки герберунгелите....

136

Избирател

преди 3 години

Кого интересува какво е просъскал Фигуранта ? Има приет закон за изборите, народното събрание е приело решение кога да са изборите. Защо Фигурантът се изцепва по въпроса ??? И защо още не си е подал оставката ? ЗАЩО ??? Това интересува българския избирател !

135

Ей,

преди 3 години

ама хубави снимки слагате ! В друг сайт, щом пишат за Цветан Цветанов,винаги качват една и съща снимка,с един ореол около главата му. Направо е ката икона !

134

Марин

преди 3 години

Кажи честно, хора с ковид ли ще ходят. Другия вариант е да се чака всички да се излекуват, но този орева света, че иска оставка.

133

До 152

преди 3 години

152Истинатапреди 33 минути 3 1Конституцията гарантира правото на всеки да гласува. Сега има основателно съмнение, че мутрите ще спазят гарантираното от Конституцията право на всеки да гласува.#########А бе ка У н ,кой те е спирал до сега да гласуваш!?

132

Наско

преди 3 години

то ако питаме ***, вече трябваше да има избори. Тоя *** само едно си знае и си пее, правителството, та правителството. Хич не му дреме за здравето на хората, само гледа как да изкара дубайския надник. Фигурант!

131

Радиоточката

преди 3 години

До Смърт на мафията! Пипе, и тебе те шлякат. Обуй си вълнени чорапи и се взри в бъдещето. хахах