175

Анонимен

преди 3 години

Не ви щем меда нито жилото.

174

до 164

преди 3 години

Като цяло има смисъл и изглежда логически вярно, което предлагате.Но "така или иначе вече имат имунитет и няма да се разболеят скоро отново." не е съвсем така. Първо не всеки от тях е излекуван.Няма лекарство.Някъде дълбоко в лобовете на дробовете остават клетки от Ковид и след време тези клетки ще се събудят-ще се активират и пациента ще почувства отново симптомите.За това ги карат да се ваксинират.Не са излекувани.Мен повече ме интесува какво ще се случи когато поставят ваксина на безсимптомни

173

Този е

преди 3 години

На заплата. И са му наредили да ваксинира населението с принципно чисто нова ваксина, създадена за няколко месеца и изпитана върху малко хора, неприлагана върху болни хора. Нито разбира от ваксини, нито от вируси. Дреме му за матряла. Ако започнат странични ефекти и мор ще го пишат ковид.

172

светнат

преди 3 години

До Анонимен 166Не става, когато отидеш да се ваксинираш ще те карат да се подписваш, че е на твоя отговорност.

171

Шопо

преди 3 години

Бай ЧЕКМЕДЖАН ще се ваксинира ли ??? Или само ще помогне ЗЕТЯТ да внесе ваксините с по-ниско ДДС ???

170

SS

преди 3 години

Първи да се ваксинират гербаджиите,след това парламентарно представените партии,Общинарите и тогава народа.Защо не го направят?

169

Анонимен

преди 3 години

Тоя не разбира нито от вирусология нито от епидемиология, ама и тоя кат коремния хирург начело

168

Анонимен

преди 3 години

Не може хора без образование и без морал да са начело на Държавата, които при това не са избрани на честни избори, а с машинации, да вземат решения, касаещи всички ни.

167

Анонимен

преди 3 години

Две мишки си лафят-Ти смяташ ли да се ваксинираш?- Да не съм луда ! Изпитанията върху хора още не са минали.

166

komitataда

преди 3 години

ваксинацията с е почва от депутати ,министри и надолу не с е тръгва от пъва линия ,втора и т.н.което не с е прави а с това светва една лампичка която също е безплатна

165

Анонимен

преди 3 години

Народ, който целия се намира във фейсбук и целия му живот е фейсбук... ама ЦЕЛИЯ вие сами ни осъзнавате колко ЦЕЛИЯ... е тоя народ го е страх от чипове. Това е някакъв национален майтап нали? Някакъв груб сарказъм?

164

Анонимен

преди 3 години

България е държавата на Задклавиатурните исус христовци. Тука всички са месии дето все "очите ни отварят", а за *** за зеле не стават.

163

Ваксините

преди 3 години

Не са минавали 4 фаза на проучване, т.е. над болни хора. Големият експеримент предстои сега над възрастните и болните.

162

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам всички да си направим застраховки здраве и живот, които да включват че ще се изплащат минимум 50 000 евра при смърт от ваксина. Гарантирам ви че за 20 дни всичкото политик ще гледа под лупа разрешителни, странични ефекти и.н. и чак тогава ще внасят, то застрахователите ще ги изкъртят ако трябва да плащат обезщетения. Даже предлагам държавата да стане гарант че ако има страничен ефект ще плати обещетението, преди ваксина подписваме полица и тогава инжекция. Какво мислите?

161

До 158

преди 3 години

Сладур, ако шефа ти наистина те задължава да сложиш ваксина съди го до дупка. Няма право! Има европейска харта за защита правата на човека, ратифицирана от НС, което я прави със статут над БГ законодателството. Ще го осъдиш и ще ти плати копелдака тройно, че и ще се задължи да те върне на работа.

160

Гигов, Излагаш Се

преди 3 години

Абсолютна глупост е да хабим първите ваксини за да ваксинираме преболедували, те така или иначе вече имат имунитет и няма да се разболеят скоро отново. Целта е да ваксинираме максимално скоро рисковите неболедували - медицински персонал и рискови за смърт групи от населението. Не млади полицайчета и медицински сестри.Такъв подход ще свали бързо заразените и умрелите! Есента имунизирайте, който си искате подред!

159

Анонимен

преди 3 години

Още един кандидат за трибунала. Записвам.

158

Бог да ни е

преди 3 години

На помощ с ваксините на бил гейтс ( пфайзер, модерна/ бионтех). Те на съвсем нов принцип. И не са изпитани. Освободиха ги от съдебна отговорност. При изпитанията на пфайзер почина млад лекар на 27 г., след поставяне на ваксина в Бразилия. Две жени във Великобритания развиха множествена склероза. И въпреки тези случаи и малкият брй на който са изпитани, ние доставяме от тях. Пари са давани, няма да се хвърлят я. Сега започват експериментите над възрастни и болни.

157

Инженер

преди 3 години

Поредната истерия с тези вируси и ваксините. Нямало да има първи, нито втори, че и трети дори, но ще имало приоритети ! От толкова много щабове който се създадоха, лекарите се объркаха съвсем. А и се опитват да объркат дори хората. Аз лично ще си нося маската дори и след края на пандемията. Просто защото е много хубава и ми харесва. Имам си още две, за да си ги сменям.

156

друго прочетох

преди 3 години

До Анонимен 159Частична забрана за влизане в страната до краяна януари Заповедта влиза в сила от 1 декември 2020 г. - утре, до 31 януари 2021 г. Документът епубликуван на 27 ноември, в петък. Ето какво гласи заповедта:1. Временно забранявам влизането на територията на Република България на всичкилица, независимо от тяхното гражданство, през всички гранични пунктове, свъздушен, морски, железопътен и автомобилен транспорт