29

Хах

преди 3 години

Като гледам снимката на оранжевия дядка, си мисля колко обича парата Мелания :))

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТръмп е единственият презиедент на САЩ в новата история който не е започвал нито една война....Не четеш ли новини ? Тръмп е искал да води война срещу Иран, но не са му позволили . Тръмп дори не е ходил войник .Крил се е зад панталоните на баща си.ШЕСТ пъти е получавал повиквателни. Пише го дори в биографията му. А и Тръмп е много ама много благодарен на Путин за хакерската помощ на изборите .Що конфликтни зони освободи за да се намърдат там руски войски. И ако това е за хвалба ?

27

Каква е процедурата

преди 3 години

Избраните представители на отделните Щати в средата на декември гласуват за избора на Президент.След товаИзбора влиза в Камерата на представителите където се подлага на диспут. Заседанията на Камерата се водят от Вицепрезидента Пенс.Ако Вицепрезидента прецени че процедурата и избора на Президент са в нарушение на законите и нормите връща избора в 52Щата. Всеки Щат е с право на един глас.Избора трябва да стане ако най-малко 27Щата гласуват за един от двамата.За сведение Републиканците имат 28Щата

26

Анонимен

преди 3 години

Изборни водевили в една регионална второстепенна сила. Даже и другарят Ун им се подиграва. Само жалки васали като България се оставят да бъдат мародерствани от САЩ.

25

Домакин-

преди 3 години

До Гост+Какви изборни измами сънуваш бе??? Я бързо си пий хапчетата !

24

Анонимен

преди 3 години

"Корумпираните демон-крат демагози плашат, разбира се, какво може да се случи на Тръмп ако продължава да рови в изборната измама."------------------------------------------------Те го плашат - той ги плаши. Дали накрая няма да се разберат - той да спре да рови в изборната измама и да признае Джобидон за победител, а те да се закълнат, че няма да го преследват в бъдеще.

23

Ще има шоу

преди 3 години

Като гледам скандала в САЩ,някое COVID зомби може и да полежи в затвора до живот.https://youtube/watch?v=T995GxP9QFE

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тръмп е единственият презиедент на САЩ в новата история който не е започвал нито една война."Това беше неговия най-голям минус, защото инициативата за водене на войни я даде на Путин т.е. на по-лошия. От което света стана още по-нестабилен.

21

Анонимен

преди 3 години

Е, да! Велик бандит! Сега ще посети затвора ,където големите момчета с големите баданарки ще го навеждат, навеждат....

20

българин

преди 3 години

До 21..Че е РЕЖИМ съгласен съм с теб! Но поздрави Байдън защото спечели ЧЕСТНО! -:)

19

Анонимен

преди 3 години

Горбачов свърши добра работа. След неговото дело руснаците никога повече няма да вярват на запада. А Българите още целуват западни ***, докато западняците ги подритват и третират като слуги, хора втора ръка.

18

Анонимен

преди 3 години

Режимът в Брюксел вече поздрави Джо Байдън като президент на САЩ.

17

българин

преди 3 години

до 8..На колко години си? Не ми отговаряй! Помня нещата още когато "дедо" ви Рейгън актьорчето когото "боготворите" че "внесъл" в България прословутата Американска "демокрация"! Гледах и преговорите му с Горби.Така го наричаха по време на прословутата Му " Перестройка" през така наречената "студена война"! Гледах ги тогава на черно бял телевизор Пирин.Чувал ли си за такъв телевизор? Не ми отговаряй! Тръмп не поведе война защото "политиката" е друга бре момче! Има я "коронката"! НАТО и то замря!

16

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е единственият презиедент на САЩ в новата история който не е започвал нито една война.

15

Анонимен

преди 3 години

Като си обичате Тръмп, намерете си по-нормален живот в САЩ. Не знам за вас, но въпреки гениите, които ни управляват, в България ми изглежда по-безопасно в момента.

14

Гост+

преди 3 години

Корумпираните демон-крат демагози плашат, разбира се, какво може да се случи на Тръмп ако продължава да рови в изборната измама. Тръмп ще направи грешка ако не търси усърдно истината сега, докато може

13

Однако

преди 3 години

След като стана президент, бай Дончо се закани да пресуши вашингтонското блато, но видимо надцени силиците си и блатото ще го погълне.Някои питат защо Путин толкова бавно и полека пресушава московското блато. Защото е умен. Защото знае, че ако прибързаш, само ще разсмееш публиката. Борбата с вътрешните врагове /петата колона/ в съюз с външните е дълга и опасна. Трябва да се стъпва на твърдо. Петата колона не бива да се подценява. Тя уби такъв велик колос като Сталин, та бай Дончо ли.

12

Тръмп е Велик

преди 3 години

Обичам те, Президент Тръмп! Най-Великият Президент на САЩ от поне 30 години насам!

11

Barba Ganios

преди 3 години

До БАБА....nego go chaka Sretan.....taka razpraviat ....verno li e ...neznam !!1

10

Анонимен

преди 3 години

Американското БСП фалшифицира изборите а медиите им помагаха активно.Сега като излезе истината ще стане голямо шоу и много народ ще бъде натикан на топло.