85

Анонимен

преди 3 години

"Навремето още през 90-те Ванга......"Дори позна, че си от 80%.........образование ти трябва, а не придворната гледачка.

84

Документален филм

преди 3 години

може да гледате "The China Hustle" от 2017, как Китай с Евреите от Уолстрийт, открадват пенсионните фондове в САЩ! жалкото е, че нищо неподозиращите наивни бели американци не знаят, какво ги чака!

83

Анонимен

преди 3 години

Единствения който знаеше какво прави беше Мутафчийски, ама вие се подигравахте с него, журналистите на Слави откровено се заяждаха, дори и Борисов го използваше само да си прави PR, а впоследствие му нареди да смекчи мерките...Не случайно човека се махна изцяло от медийното внимание, ама всичко което той прогнозираше се оказа вярно!Сега вече бог да ни е на помощ!

82

Анонимен

преди 3 години

Навремето още през 90-те Ванга беше предсказала че Китай ще стане световна сила, а Европа ще се управлява от мюсюлмани. Ако потърсите може да намерите предсказанията в старите жълти вестници от едно време. Все някъде са останали.

81

Анонимен

преди 3 години

Дано Байдън спечели.

80

до 116

преди 3 години

ами що не питаш Евреите от Уолстрийт - те са тези, които работят за унищожаването на Запада!

79

Анонимен

преди 3 години

Те китай ще ги изпреварят и на Марс.Китай не са виновни че "белите" американски крави не сакат да раждат.

78

Анонимен

преди 3 години

До 111Защо Америка Фърст не ги произвежда, щом китайчетата им държат 51% от акциите :))) Каква е далаверата тогава, Мъск нали ще се преселва на Марс, за какво се занимава с Китай и умрялата ресла (спонсорирана от правителството) :)))

77

Анонимен

преди 3 години

Не ми пука откого са окрали Китай да ти кажа честно.Никсън и Кисинджър 80-те ходеха да им се молят да си направят там заводите след това отидоха и немците.Не ми пука дали ЕС ще се скапе така или инапе е боклучав съюз а за америка изобщо не ми пука цакали са всички само заради своите облаги.Те създадоха Китяй а сега ревът да се оправят.

76

HMLF

преди 3 години

Номера на китайката......пуснаха ни го и станаха милиардери. И ваксина са си имали, направиха допустимите жертви, после паниката и западния свят се оказа не по бели *** ами без. Сега си продават маските и всичко друго!

75

Анонимен

преди 3 години

Бял човек не съществува.Нито ще има война с Китай.Е може и да поизчезнат някой еврооейски държави ама то досега не са ли изчезвали империи.

74

до 100 и до 105

преди 3 години

до 100: това не е върха, върха беше с Майкрон - Американският производител на чипове за РАМ памет - миналата години им откраднаха най-новите чипове, Китайските крадци ги патентоваха в Китай, което направи незаконна продажбата на оригиналните Майкрон чипове в Китай. Далаверка!до 105: в Китай не може да продаваш иначе, освен това тези чужденци не могат да отварят нищо в Китай, трябва да имаш Китайски "партньор", който държе 51% от бизнеса ти, т.е. това си е държавен рекет.

73

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е светът да обяви война на Китай. В противен случай западната цивилизация християнството и белият човек ще бъдат унищожени. Крайно време е белият човек да покаже че той командва парадът щото тия на изток нещо много се взеха насериозно последните 20г.

72

Handel

преди 3 години

Щом Дойче Веле го пише няма начин да не е така. Верваме. Просто китай от две години вече има нов Мао Дзе Дун. А пък и са много - милион повече, милион по-малко - кой ще ги преброи...

71

Анонимен

преди 3 години

Ок Ееропа лява.А какво прави китаец в зявод на Епъл.Епъл не бяха ли американци?Кой е виновният нали Америка е фърст най-добрите лидера на свободният свят а в комоаниите им комбина с китайците?

70

Анонимен

преди 3 години

Случаят и до ден днешен потулен!........Потулен, но ти го знаеш....интересно........да имаш линк към "случаят"?

69

Анонимен

преди 3 години

До 100Мога да ти изредя поне 10 големи компании, които имат производство в Китай, е вярно че китайците са ги накарали насила да отворят заводи там, наложило се е да убият някой за назидание и т.н....хахахаха :)

68

Рушофилски трол

преди 3 години

"Всичко окрадоха от следвоенна европа стелта дори от руснаците......."Каскет...нормален ли си?

67

до 97, част 2

преди 3 години

* 2018: Китайската Армия в продължание на Години хакнала и шпионира мрежата за секретни Комуникации на ЕС. САЩ въпреки, че предупреждават ЕС, Брюксел не преви нищо!! Случаят и до ден днешен потулен!* 2018: Хака на Века: отново Армията на Китай, вгражда агенти в завод за производство на дънните платки за Сървърите на Епъл и Амазон и произвеждат платките със шпионски чип, въпреки че Епъл го рапортуваха на ФБР, след това Епъл отрече, под Икотомически натиск от Пекин

66

Анонимен

преди 3 години

А бе големите защитници на Еврооа кога за последно купихте нова френска немска или италианска кола кафеварка тиган печка телефон бойлер радиатор сирене месо и тн.С какво дооринесохте за европейската икономика.Дъните турски сериали на китайски телевизор докато ядете китайска храна и карате корейска кола.Само акъл ръсите това така онова ей така.Дървени философи.