70

Анонимен

преди 3 години

Зомбитата регистрирали нещо като потрес от себе си.Вземи единия,блъсни другия,жалка *** .

69

Анонимен

преди 3 години

Протеста на глупоста събрал няколко първосигнала начело с майките тикви на Общата.Маята ще да е прибрала някой лев от Пурчо Дубайски да подържа " огъня" на простотията.Бабакяна Дебелана някъде се скатава ,пази се ковидчето,а на плочките дружинка мангъри естествено без " опасните" маски се кандилкат за дребни.Искали,та искали,е кво да праим сега,те тез дето много искат за нищо не стават.Само искат ,нищо не предлагат,ами значи нищо не се случва.

68

хаха

преди 3 години

За жалост си много нещастен :)))

67

Анонимен

преди 3 години

И аз ги подкрепям!Оставка на мутрите и милиционера в Прокуратурата!

66

Ама те

преди 3 години

Май днес са си точно в ролите !

65

Върл Левскар

преди 3 години

Смех !

64

Анонимен

преди 3 години

Е, и?

63

Анонимен

преди 3 години

Гледам в тубата антитиквите има много гледания .еврое,йци и другите глобалисти ги цензорират и разгневяват ;) А както знаем обикновените хора нищо не са видяли от ЕС само по големи акцизи .Така че ЕС няма да го бъде дори в България ;)

62

Анонимен

преди 3 години

Пъдете ги е !!!

61

Анонимен

преди 3 години

Хехеееееее като ги гледам с тези каски се сещам за Хамалите - братчедите. Казали сложете маски, а на протеста чули: Сложете каски! :DОт калта в ушите не чуват! Крайно време е да се изкъпят! :D

60

Анонимен

преди 3 години

Днес на Хелоуин, утре на линейка...

59

лумпенизация дооткат

преди 3 години

Отровното ШВЕДСКО трио води *** 100 и кусор дни през пустинята на илюзиитеи ефтините трикове с яйчени въстанийца,вмирисана риба ,тиквен хепънин и катунарски набези към държавни институции,улична цензура и ИДИОТОкрация...с две думи:умопомрачен либерализъм!

58

Анонимен

преди 3 години

Лятото на протест, а наесен на респиратор.

57

избирател

преди 3 години

Имаме човек в държавата,който на днешния ден.няма нужда от МАСКИРОВКА...За жалост,е наш премиер!!!

56

Хелуин

преди 3 години

С приближаване на есенния сезон на тиквите в София, риалити въстаниците ще могат да участват в кулинарни фестивали с парче печена тиква в ръка като организират Масово ядене на тиква пред Министерски съвет, съчетано с раздаване на банички с тиква и боза за силите на реда МВР и НСО.

55

V

преди 3 години

А знаете ли че наща мазна тиква не е ходил в казарма ? Навремето се ходеше у пожарникарското за да не се служи на родината и мазно по тарикатски да се скатават .В казармата не ходина и се към държавната ясла гледаха мазните и дебелогози селски тарикати . Сетих се това като разправя тоя ***,ан за дрона дет бил на метър от него и ако имало 500 гр тротил .Тоз дебелогъз тъ.па.нар въобще няма понятие колко са 500 гр. шашка защото не е служил на родината .тогава защо той управлява ?

54

Анонимен

преди 3 години

"Сериозно количество тикви се трупаха в унисон с празника Хелоуин пред Министерски съвет" Хахаха Тиквите бяха повече от хората.Накрая артисаха тикви като казаха вземете си по една тиква и я сгответе! Над 250 тикви имаше и само около 70 метежника.Триото се издъни като баш *** забъркан с гипс вместо с брашно.

53

Анонимен

преди 3 години

Нещо като кучешко ако. Заобикаляш и подминаваш с отвращение.

52

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Капката като бие на едно място постояно и тя...пробива и затова протеста трябва да не спира.Моите почитания към всички присъстващи на площадите,заявили своето основателно недоволство към властимащите.България...възкръсна за света и резултата ще бъде успешен.

51

Анонимен

преди 3 години

Таз тиква що са казва боко ? Да не е брана у Банкя :))) А що е така излизана осбено отзад ? Има ли *** на тикви у България ? Тва неква американска традиция ли е ? Да се лижат тиквите отзад де :))) Тикволандия