247

Анонимен

преди 3 години

Днешната младеж е изключително нагла и невъзпитана. Научете ги тия деца, че правилата се спазват. Полицая е направил това, което е трябвало да прави периодично бащата на това хлапе.

246

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 274В коя страна са ви видяли без маски когато е трябвало да носите и като не сте си ги сложили не са "тичали да ви глобяват"?

245

Анонимен

преди 3 години

Искаш голяма заплата ,на запад бях до преди 3 дни,полицаите там са м охо културни ,ако има някои без маски или събрани на куп хора минават поздравяват и подканят даде спазват мерките ,ни се бият или тичат да глобяват )

244

Анонимен

преди 3 години

Селския *** като мутурят пагоне от гордост не знае на кой свят е. Пачва да се мисли за бей

243

еми така е

преди 3 години

То не се издържа от ковид . ***

242

Анонимен

преди 3 години

Глобите за неграмотниците, които не носят маски, да бъдат съпроводени с двуседмична принудителна работа в КОВИД - отделенията на съответните болници. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗ МАСКИ!!!

241

Анонимен

преди 3 години

Полицая да бъде повишен, а ко-***-ленцето - наказано. РодиТЕЛЕтата му да бъдат глобени за про-сташкото възпитание, което са дали на отрочето си.

240

Полицаят не е ударил

преди 3 години

копеленцето, а се е защитил от неговата агресия.

239

Анонимен

преди 3 години

Време е да се разбере че корупцията е манталитет. Като му дават пари на някой , всеки ще ги вземе . Кво се правите на ощипани бспарски другарки . Особенно *** . Ако знаете колко пари е свила тя ... С Мултиимпекс , докато е заместник министър преди да бъде отстранена заради КОРУПЦИЯ. О ,неразумни юроде , поради що се срамуваш да се наречеш българин? Ей заради тва Паисий, и ти ще се срамуваш .

238

Анонимен

преди 3 години

И аз не нося мръсни парцали върху лицето си, и няма да нося такива! Ако искат да заповядат да ме тормозят - ще се съдим и ще се осъдим! ***! Направиха ни на маймуни с тъпия им грип и масова психоза!

237

Анонимен

преди 3 години

Ще иска маска от момчето, когато фандъчката ги раздаде безплатно. Всеки полицай е длъжен да знае закона, колкото и малко акъл да има.

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 261И загубенаците, разчитащи на това вероятно също.Ти магии ли правиш, за да се предпазиш от това, което си изброил?

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 253Младите не значт колко уши имат на главата.От електронни игри и долнопробни филмчета са се задръстили твърде много.Тоя сополан едва ли би могъл да седне да говори (разумно) по въпроса за маските, а да обясни защо се е правил на и-ди-от - съвсем няма да има мисъл.

234

Анонимен

преди 3 години

Вълната скоро ще отнесе и насилници и пандемии и вируси. Всеки да е мислил що върши. Денят на страшният съд е близо.

233

Анонимен

преди 3 години

Егати к-и-рливанчето с жълто около устата.Представяло си е, че ще стане героя на деня.Хем неграмотно, хем нагло (като родителите си).С такъв "материал" далеко няма да стигнем. Това ще е некадърно и да работи, но аз не искам да гоо храня просто, защото е т-ъ-по и мързеливо.

232

Номер2

преди 3 години

Отново насилие на милиционер! Така е в тази мутро-милиционерска държава! Докога? Кога ще се събудиш, народе?

231

Анонимен

преди 3 години

255 Ти да не живееш впещера?

230

253

преди 3 години

Тоя полицай намерил църква да се кръсти.

229

Божанна

преди 3 години

До АнонименТоя па, все чакаш някой да ти даде безплатно! Работи и си купи бе, това да не ти е комунизъм , от мен да вземат на теб да дадът, баси ц.ърву.ла

228

До 253

преди 3 години

Можеш ли да обясниш какво по-точно визираш под думата корупция ? Естествено,че има такива кадри,корупция има и в ТКЗС-тата и в Кремъл и в Белия дом.Стига сте избирали удобни похвати без логическа конструкция,само и само да петните и очерняте.Уважавайте полицията,защото сега сте смели,но без нея,точно вие-смелчаците по презумция ще паднете първи !!!