73

Анонимен

преди 3 години

Точно адвокат да говори за осигуривки и икономика? Най- крадливото и корумпирано племе!! Не бива да ги допускат нито до кръчми, нито до хотели!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Обяснете ми, как в Швеция има по-малко заразани и в ПЪТИ по-малко починали за псоледните 10 дена, отколкото в България?Сигурно гена им е нещо по-такъв ... Опа! абравих! Те били кекави ***.

71

Анонимен

преди 3 години

Хипотетично: аз не ходя на кръчма и дискотека щото не смятам, че е разумно, но доц. Мангъров или някой от неговите последователи ходи и то без маска както е модерно. Носи бацилите у дома, гълта ги и той и жената и детето. Детето отива на училище и сяда на един чин с моята. Така и нея я полазва. Жената на фена отива в Била и препипва всичко. Моята отива да пазарува и с невнимание донася и този щам. И те така вируса ни е-ва майката щото онези не могат без кръчма. Ако трябва да им го нарисувам...

70

Дядо от село

преди 3 години

В момента не ни е до развлечения.. Всичко тече, всичко се променя..

69

Анонимен

преди 3 години

72 Така няма да се получи, едни да ходят по заведения, после се прибират по къщите и какво се случва със семействата ***...от? Да не говориме за тинейджърите, които са и главния донор за мутро- кръчмарите, освен с алкохола върви и дрогата! Айде не ми ги прави тия ка..пу..ти скъсани на некакви нещастни ангелчета! Аз съм животновъд от видинско и не ми е лесно, ама хич, защото освободих 2 работници и от половин година ринем, храним, и поим животните сам! Но търпим и ще изтраеме

68

До До 63

преди 3 години

"Ми не ходи по кръчми бе ! Кайто се страхув или притеснява от този грип има пълното право да не ходи в кръчма. Никой не те е заставиш с пистолет!"Не ходя, но колегите ми ходят през ден, тия в метрото ходят, тия в супермаркета ходят. Е там е проблема, и там е отговора, защо "развлекателния" бизнес трябва да се спре отново. И както по-долу толкова пъти се спомена, персонала в кръчмите или изобщо не се осигурява, или се осигурява на 4 часа. И великата ни икономика няма да пострада.

67

Анонимен

преди 3 години

До адвокат"Не забравяйте,че при вас се реализира най-нискоквалифициран труд."И какво? Без тоя "нискоквалифициран труд", ти не можеш и *** си да обършеш... Или трбява да ти обяснявам как работи икономиката, щото адвокатите до един сте пълни загубеняци и Шекспир беше прав, като каза, че първо вавс трябва да избиеме!!!!!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Повечето плачат за непродатата дрога.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не знам как и КОЙ може да отрече, че именно заведенията са главен разпространител на Ковид19? Каква е тая наглост и алчност за пари, колко струва човешкия живот?"Заведенията работиха на пълни обороти 5 месеца ... От 1 месец насам, започнаха все повече и повече заразени. Какво стана преди месец + 10-те дена, нужни на ковид, даси прояви симптомите? О да - НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНААААААА!Това е основната промяна. Още дори не става студено навън. Днес беше 20+ градуса в цялата страна.

64

Анонимен

преди 3 години

Адвокате, не ходи на кръчма. Пий си рушветите у вас.

63

Анонимен

преди 3 години

Държавната администрация какво ще прави след вируса? Те там не работят нищо. Да ги затворят. Стига са били на хранилка на държавата . Да си четат вестниците у тях.

62

адвокат

преди 3 години

До гуша ми дойде от Вас,г-да кръчмари!Какво искате,света да се върти около вашите кръчми?Не забравяйте,че при вас се реализира най-нискоквалифициран труд.

61

Анонимен

преди 3 години

До АмиНа НСИ ако вярваш, хората в София взимат масово на 1700 лева, в провинцията над 1300 лева, живота е цветя и рози, а бедни и гладни няма, ...

60

Анонимен

преди 3 години

Не знам как и КОЙ може да отрече, че именно заведенията са главен разпространител на Ковид19? Каква е тая наглост и алчност за пари, колко струва човешкия живот? Всичко ( без ключовите за страната предприятия) трябва да бъде спряно незабавно, а във въпросните предприятия да бъдат затегнати мерките, като във военно положение, с пълен контрол на вход/ изход и тестване за заразата!

59

До Иванова

преди 3 години

Пожелавам описаната от Вас съдба на хората от ресторантьорския бранш да ви застигне и да съпътства живота Ви до последния ви ден. Нека санитар в болница бъде най висшата длъжност както за Вас, така и за децата Ви, родителите Ви и всички най близки във Вашия живот. Нека Господ се погрижи да има справедливост! Пожелавам Ви го от сърце! Ще се моля за Вас!

58

Анонимен

преди 3 години

И вашия ред ще дойде да ви затворят. Тук лаещите. Чакаме.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63АХХААХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХАХАХАХАКолкото и мутрите избесихте, когато пребиваха пред учите ти роднини и приятели, убиваха мъже и жени, отвличаха деца и прочие ... Айде Айде ... Българската овца не е толкова опасна, колкота я имислиш. Ако беше, нямаше да е овца.

56

Анонимен

преди 3 години

"Важен е само човешкият живот."Един голям живот ще е, като половината население заживее на палтки на улиците и започнат да се колят за една консерва русенско варено ...

55

Анонимен

преди 3 години

Келнераците да не се обаждат да не и таковам милата майчица!!Днес Швейцария регистрира ..........17'000 + новозаразени !!!!А са почти колкото България.Ако я докараме до там кръчмарите ще ги бесим по уличните стълбове.

54

Защо ли?

преди 3 години

Много просто: защото със съществуването си създавате положителни емоции у хората, а те повдигат имунната система, което хич не е желателно за каузата им. Отдавна е известно, че има хора спасили се дори от рак с гледане на комедии, смехотерапия, танци и други весели занимания. Докато страхът и адреналина блокират имунитета и детоксикацията на тялото. Забавленията понякога се оказват най-сериозното нещо.