118

Анонимен

преди 3 години

Дали има скок или няма, трябва да се гледа за седем поредни дни, за да,се избегне дъното-неделния спад и случайните отклонения. Приблизително добра представа дава и сравнението със същия ден от седмицата през предишната седмица. Донякъде може и да се сравняват дните от сряда до петък.

117

Зоро

преди 3 години

За лека, не ми ли вярвате? Минуси сложили, хахахЧе те в Китай точно това направиха!Слушайте чехите, дето пуснаха ученици от 1 септ. и ще молите за лекари от Германия.Ама познайте дали ще дойдат?Освен ако Мркел не ги разтрелва.

116

Анонимен

преди 3 години

Още отсега лекарите бягат, че и от по-рано, като чуят някой да кашля.....----Ми, прави са. И аз бягам, а ако кашля без маска направо бой в мутрата.

115

Анонимен

преди 3 години

Скок с 73% на новите случаи спрямо предишната събота. В Испания, Швеция, Швейцария не публикуват данни за събота и неделя. Никой там не пише - епидемията е спряна, няма нови случаи.

114

Зоро

преди 3 години

Какъв спад? То бива да си щраус, ама чак да правиш другите на щрауси?Миналата неделя бяха 600! Значи има страшен бум, тъпации джурналистки недоучени!Ние сме в средата на експоненциалното нарастване. Другата седмица ще почнат труповете да се въргалят. Още отсега лекарите бягат, че и от по-рано, като чуят някой да кашля.....

113

ВИК

преди 3 години

Ако обаче си с маска и се изкашляш, маската спира 99 % от пръските.-----Да, обаче аерозолите не спира. Примера с цигарения дим дава представа за големината на тези частици. В затворено помещение с недостатъчен обмен на външен въздух концентрацията на аерозолите се увеличава и е въпрос на време, за да вдишаш достатъчно количество вируси през маската и да се заразиш.Съветвам - Не стойте в затворени помещения с лоша вентилация и много хора.

112

Анонимен

преди 3 години

Предишната събота на 17 октомври бяха 603 нови случая, а вчера 24 октомври пак в събота са 1043, огромен скок от 73% увеличение. С това темпо ще имаме над 1800 нови случая в събота 31 октомври и по над 2700 през седмицата преди 31-ви.

111

Зоро

преди 3 години

Има лек за ковид.Хващат се ковиддидиотите и се пращат санаитари в ковид-отделени. Заразените спадат с 99%.

110

Анонимен

преди 3 години

Една такава лавина като почне и се влачи два месеца - както стана в Италия пролетта - за да се укроти накая. Или по -точно това са процеси с голяма инерция

109

Анонимен

преди 3 години

Вирусът си почива неделя.

108

Вторник

преди 3 години

Лабораториите почиват в Събота и Неделя.Бройките ще се увеличат във вторник, след като отидат на работа в понеделник и преброят положителните.

107

Мария

преди 3 години

Ей, не се научихте, че в събота и неделя е нормално да са по-малко случаите. Стига гръмки заглавия. Щеше да е хубаво, но за съжаление няма истински спад.

106

Анонимен

преди 3 години

до 115За маска ли говориш като за презерватив,или си се объркал в процентите?!

105

Лек за COVID

преди 3 години

Има открит лек за Ковид. Безплатен е и е достъпен за всеки. Ето го:- триете си фейсбука- гледате си работата

104

Анонимен

преди 3 години

до 110Чак масово не е,има отделни случаи.Масовките зпочват от 1000 нагоре.

103

Анонимен

преди 3 години

До 58 До ескимосМаската не защитава нищо.Ако пуша в стаята и ти носиш маска за да се защитиш то мирицмата отново ще отиде при теб.Същото е ако кашлям в стаята и носиш маска, то заразения въздух отново ще отиде при теб.- Ако кашляш в стая (или в метрото) без маска определено ставаш заплаха за другите и може да те бият някъде за това. Ако обаче си с маска и се изкашляш, маската спира 99 % от пръските. Тъй като другите са с маски, маските спират останалото. И трябва често да се проветрява

102

Кови

преди 3 години

Кови-то или "вируса на фейсбук алгоритмите" не представлява опасност за човечеството.

101

Анонимен

преди 3 години

138 болни са в интензивно отделение те са важните.А дали са открили повече или по-малко заразени няма никакво значение защото всички ще се заразим,въпрос на време е.

100

Анонимен

преди 3 години

Бойко прие нови мерки и веднага болните паднаха с 1000 дневно, добре че е Бойко да защити народа, видяхте бсп заради които болните бяха по 1500 на ден, но Бойко се намеси и спря вируса.Мръсно бсп. Ще гласуваме за Герб!!!

99

ИдеотКовидски

преди 3 години

Трепери, народе! Короната е тук и дебне за теб! До Нова година всички ще имате умрели роднини и познати, умрели от страшния вирус! Подготвяме зала "Арена", ще ви ринеме с фадроми, няма да ни стигнат пластмасовите чували, където да слагаме труповете!