40

Анонимен

преди 3 години

Историята има лошия навик да се повтаря. навремето, когато от САЩ ни казваха, че СССР няма бъдеще , ние им се смеехме и не им вярвахме. Днес ние им казваме, че САЩ нямат бъдеще, но те се смеят. В пресата на САЩ почти всеки ден има материали за бъдещето им и те не са положителни, но в нашата няма нито една препечатана, или дори наша.

39

Анонимен

преди 3 години

Това доказва едно голямо НИЩО.Със същият успех може да твърди същото и баба айше - ходжата.

38

Анонимен

преди 3 години

Западната система се провали. Нито "новичок", нито скрипал, нито ковид-19 ще предотвратят рухването. Стават все по жалки в опитите си да лаят безпомощно стещу Русия.

37

Демократ

преди 3 години

При ГЕРБ живеем добре. Само ГЕРБ!

36

ГОТОВ

преди 3 години

Готов съм за коалиция ИТН + ДБ.

35

Гражданин

преди 3 години

Тиквата, Корнела, Сокола, Каскета и Шиши ни вкараха в Трета Национална Катастрофа.Прочетете го пак - вижте колко правилно звучи горното изречение.

34

:(

преди 3 години

Тиквата и Радев ни вкараха в 3-та Национална Катастрофа...

33

ЗА 35

преди 3 години

До Докато евреискатаОСВЕН ТОВА БЪЛГАРИЯ Е ПОЕЛА АНГАЖИМЕНТ ДА ИЗПРАТИ ПРИ РАМЗАН КАДИРОВ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КОИТО СМЯТАТ САЩ ЗА ОКУПАТОР.

32

Старичок

преди 3 години

Проверихте ли БСП-то дали няма пръст?

31

Протестиращ

преди 3 години

Дано да не убият и Боко с тия новичоци, щото Боко го искаме жив при Бай Ставри - да върти и да сваля килограми на плаца.

30

Докато евреиската

преди 3 години

пропганда ви ди друнка тези гглупостит.н. Шкембе воевода, на 7 Октомври подписа "съглашение" с окупатора САЩза разполанане на още 2500 окупани, които вие овце покорни жалки ще храните и ще им плащате заплатитеобаче за това "маловажно" събитие и дума нямаше в офицялнуте Сороски медий

29

Анонимен

преди 3 години

До :)"И Работническо дело беше по-логично и смислено." - щот при комунизма хората бяха по-образовани и мислещи отколкото при евроатлантическата демокрация.

28

Анонимен

преди 3 години

Над 2600 българки са направили аборт по желание по време на извънредното положение.

27

:)

преди 3 години

Уж Новичок беше от социализма, сега пък го разработвали в момента. Пълен майтап е тази пропаганда нашата. И Работническо дело беше по-логично и смислено. Руснаците не са стока, но в момента ги обвиняват в пълни глупости. Новичок убивал безотказно и бил нечовешко жестокото оръжие на Русия... но досега всички се разминават с 3 дни разстройство.

26

Демократ

преди 3 години

Само искам да добавя към гореизложеното, за пълнота и за да знаят хората да са информирани, че в Русия ядат човешко месо и само в Москва и Петербурт и още няколко града има канализация и електричество.

25

Рашко

преди 3 години

Е не бе, швепс. За рушките животни човешкият живот не струва и 5 копейки. Не е като да не е световноизвестно това.

24

Анонимен

преди 3 години

Ферментиралите руснаци пак се оакаха.

23

КГБ

преди 3 години

Рашките са майстори на отровите. В лаборатория 12 в Москва се разработват специални отрови за враговете на народа. НКВД а после и КГБ участва в отравянето на неудобните:1978 г - Георги Марков, убит с чадър с рицин в Лондон.2004 г - Виктор Юшченко, отровен с ТЦДД токсин, в Киев.2006 г - Александър Литвиненко, отровен с полоний 210 в чая, в Лондон2018 г - Сергей Скрипал, новичок, Лондон2020 г - Алексей Нивални, новичок

22

Анонимен

преди 3 години

пак до 21,тъпчо, САЩ са световен лидер във всичко, включително банки, нови технологии, интернет базирани компании, наука и т.н. Колкото е по-голямо е населението, толкова повече пари ще печелят. Ще ви чипираме, ей, никаква разлика със животните няма, мисъл йок, логика йок.

21

Анонимен

преди 3 години

до 21,тъпчо, САЩ са икономика базирана на масовата консумация, на тях им трябва растеж на населението, а не свиване. *** имате нужда от мозъчна трансплантация сите.