16

Евроатлантик

преди 3 години

Какво значи двойно, американския ток е 4 пъти по качествен от европейския и от българския който е се произвежда от стари изостанали примитивни руски електроцентрали построени при соца. В крайна сметка излиза, че американския ток е 2 пъти по евтин, обаче българите са *** русофили и не могат да го проумеят това нещо!

15

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоНаивно е да чакаш евтин руски газ за България, докато не поставим братушките в конкурентна среда. Докато са монополист на пазара на газ ще ни доят и стрижат.

14

Анонимен

преди 3 години

Какво значи двойно? Спрямо какво? 1квч в Гермния е в идеалния вариянт 30цента.Едно (пестящо) домакинство плаща около 80Евро на месец и то ако не се отоплява с ток., т.е околко 5%. (Средна заплата в Гермния е около 2к Евро (нето)), а тока в Германия е сравнително евтин спрямо ЕС.

13

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аз пак да попитам.... Нали на 3ти март слънцето се похвали, че спазарил с рашките 40% по-евтин газ. Топлофикация не свалиха цените, даже ги качиха, а днес казаха, че и цената на газта се вдига. Та питам къде потъват тия 40процента, къде са медиите да питат, вместо удобно да мълчат, а и къде сме ние, че да търпим тоя абсурд?

12

До 7

преди 3 години

До АнонименСлавиту ще оправи работата . И тока ще поевтинее и гей бракове ще има и простит.тки колкото щеш с чалга и бира. Яд ли ви е?

11

Беден

преди 3 години

За народа винаги е виновна Русия или Сащ (зависи на кой симпатизира човекът). Но истината е че всъщност са си нашите мошеници...

10

Анонимен

преди 3 години

Спад в потреблението на ток с 8%. Малее сега с кво ще лъжем *** че не ни достига енергия и немедлено Росатом трябва да ни строи АЕЦ а ние трябва да му се отплащаме с тлъсти пачки по братски.

9

Внос-Износ

преди 3 години

Далаверата е че има 'фирми на наши хора' които 'са лицензирани' да изнасят нашият ток на вън и после го внасят на завишени цени. Разликата влиза в касичката. А ние си плащаме.

8

F-16 - богати сме!

преди 3 години

2 пъти по скъпо е доста изгодно, старите F-16 ги купуваме 20 пъти по скъпо от братята американци, при това ги предплатихме в пълен размер преди още да са произведени и тествани. Богати сме.

7

Анонимен

преди 3 години

Да, но е от демократични американски ТЕЦове, които бяха построени през соца и продадени без пари на американците.

6

грешка

преди 3 години

6.8 % процента ????нещо са се объркали Зимата отива сметката към 250-300 лв От 1000 лв доходи , това са си 25-30 %

5

Анонимен

преди 3 години

Обаче Славиту ше ви напраи тока без пари, а като сипвате гориво в германските си премиум дъргели ше ви плаща по 50 стинки на литър. И яко чалга и ракия ше има нон стоп.

4

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНякой спира ли те да пазаруваш в италинаския Лидъл, че така ревеш? Визи няма, границите са отворени... какво чакаш?

3

А

преди 3 години

То да беше само токът... с мед да го намажеш. Истината е, че няма държава. Монополистите властват!

2

Европеец

преди 3 години

Това е заради данък Русия

1

1

преди 3 години

Значи, като съотнесем към доходите, всъщност плащаме доста по-евтин ток.