128

Анонимен

преди 3 години

Призовавам всички от БСП да глсуват на изборите за Борисовсамо така могат да помогнат на България

127

наблюдател

преди 3 години

До Анонимен 129Машинното гласуване го одобриха герб със закон, но явно не могат да му намерят цаката, за да фалшифицират по-лесно изборите, а те са много скоро, няма време. Пък и Цв.Цв. се отлюспи, та най-лесно е с хартията, че там поне схемата е ясна. И избирателите им знаят как.

126

Анонимен

преди 3 години

Зло куче ако те ухапе няколко пъти ще му имаш ли доверие ? Затова , не се чудете , че БСП вече 11 пъпи има по-нисък изборен резултат от ГЕРБ . Каквото повикало - такова се обадило!!

125

Анонимен

преди 3 години

До тиквите на БСП не опитвайте да връщате България назад

124

Анонимен

преди 3 години

БСП събори Правителството на СДСсложи Любен Беров и по негово време БСП си създаде мафиятасега иска да събори ГЕРБ и пак да върне България от верния път

123

обективен

преди 3 години

13.6% доверие в кабинета "Тиква-3" ,съставен само от калинки и теменужки.7.9% доверие в самата Тиква. това са фактите към момента.Единствения начин Хунтата да не влезе в затвора е ,чрез полицейско насилие и лъжи да организира поредната фалшификация.Едва ли има 1 човек ,който да вярва че аферата "Костинброд" е лъжа.Всичко беше заметено от Цацаратурата.Сегашната Гешефтатура се готви за същото.

122

георг е

преди 3 години

поредният самозабравил се *** от Герб!

121

Анонимен

преди 3 години

Не съм доктор но Елена Йончева с този остър неземен поглед меподсеща за някаква диагноза

120

Анонимен

преди 3 години

Елена Йончева и Кънев борци срещу България за партията си биха ограбили и мандра или църва без да се замислят

119

Анонимен

преди 3 години

Елена Йончева и Кънев са срам за България--Другарката Елена Йончева и нейната партия могат и по лоши неща да измислятБСП събори Правителството на СДС Успя да върни развитито н а държавата назад

118

Анонимен

преди 3 години

БСП се занимава с мръсни подмолни игри

117

Анонимен

преди 3 години

Борисов е най големия социалист---- високо вдигна летватаБългарска Социалистическа Партия - досега нищо не е създалаКалфин вдигна възрастта за пенсиониранеКалфин избяга от кривата политика на БСП

116

Анонимен

преди 3 години

От памтивека до ден днешен не сме гласували машинно! Сега президента с БСП-то и ДПС-то искат да са модерни,оригинални или слагат препъни камъни за изборите?!

115

asd

преди 3 години

Който повтаря опорните точки ,че нещио изборите не се броят читаво - да ходи застъпник или член в избирателна секция или комисия. Там има хора от всички партии и си слагат подписите на протоколите заедно. и винаги могат да направят справка как им е отразен протокола. Само се оправдават от БСП-то и внушават техните си опорним точки и лъжи.

114

До алооууу

преди 3 години

Подкрепата ще я видиш на изборите.Редовните.

113

Анонимен

преди 3 години

За това хората гласуват за ГЕРБ--от страх, страх от грешната политика на БСП

112

гост

преди 3 години

Аман от вицове на калинки.

111

Анонимен

преди 3 години

За силата на ГЕРБ, Гьорги, на последните два избори питай дЕЕдо Мишо Константинов, бивш професор в УАСГ. Той ще ти обясни някои неща при преброяването на бюлетините. Неговата фирма от доста време се занимава с това преброяване и очевидно много добре брои, та от ГЕРБ не я сменяват.

110

Mopcku_

преди 3 години

До Сaмо Факти:На всички ни е ясно, че социолочите си играят с числата, но не ти ли прави впечатление, че всички социолози изчисляват, че Боко ше си ходи, а реално остава? Единственото рзумно обяснение е, че си купува/подменя изборите. Е ти факти !

109

Анонимен

преди 3 години

Най-добре се живее в България . Вижте колко много западняци се заселиха тук и не само пенсионери , напускат доходни служби и търсят спокойствието в страната ни , защото живота е един , а да работиш до припадък е извращение и какъв е смисъла да умреш богат . Не случайно по-бедните народи като кубинците например са от най-щастливите , защото щастието е вътрешно , а не материално усещане .