60

Иво

преди 3 години

Как зщо, защото Ердоган е не комфортен на либералното общество

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 68Прав си, но турците както са тръгнали, не на два, не на три а на четери фронта ще воюват.

58

9

преди 3 години

Има една приказка, като гори къщата на съседа не се радвай ами помага да ти плам е къщата.

57

Анонимен

преди 3 години

Как защо се обезценява?! Турция се превърна в джамахирия. Нулева свобода на словото, тотална диктатура, тип КНДР. Абсолютно никой добре платен и образован турчин не подкрепя Ердоган. Последният загуби със звучен шамар Истанбул, като беше подкрепен само от най-бедните гета. Турция отдавна затъна и то тотално. Силната й икономика беше унищожена от Ердоган. Лошото е, че изборите там са тотално фалшиви тип у нас по времето на Живков и Ердоган ще спечели с 51% и ще досъсипе Турция.

56

в голяма грешка си

преди 3 години

До Анонимен 66В случая слабата лира +инфлацията значи страховито развитие на икономиката!Остави "големите икономически специалисти"!Щом не вдяват за какво става дума,толкова и разбират!В бизнеса има старо правило-"Искаш ли икономиката да върви,дръж слаба валутата!"

55

Анонимен

преди 3 години

бавно разбират имал съм турчета приятелимного трябва да им се обеснява

54

Анонимен

преди 3 години

Няма качество

53

Анонимен

преди 3 години

Малий, турците съвсем полудяхте, Алаха акъла ви взе, да обиждате бащата на нацията Ататюрк за да защитавате Ердоган. Запомни от мене ястребителю, Ердоган обувките не може да завърже на Мустафа Кемал. С Ердоган само изолация и лучена криза. Някога се гласяхте членове да ставате на ЕС, а Ердоган ви отне това въжделение.

52

Анонимен

преди 3 години

Реално Германия е турски вилаeт. Германия е изнесла десетки хиляди заводи в Турция, а Турция е изнесла милиони турци в Германия. И сега когато Турция заплашва да анексира части от Гърция, Германия мълчи. Нищо че Гърция е граница на ЕС. Нищо че Франция търсеше подкрепа от Германия. Това трябва да ви говори много за ЕС. ОПАЗИЛ БОГ България да чака германска подкрепа за България при турска инвазия.

51

Анонимен

преди 3 години

турцияСлаби ученици слаби коментаторислаба икономикаслаба политика

50

генетично

преди 3 години

До EL TURQOТова е народ,който се връзва на обещания да не плаща данъци,и не се бие за държавата си,а след това 500 години пищи че го работят!Точно по същия начин комунистите обещаха,че всички ще станат богати,и народа пак им се върза,и сега пак пищи!

49

Люк Скаймокър

преди 3 години

Хе хе хе тука некъв се перчи като велик тypчин а пък пише на български по българските форуми. Като нашите велики патриоти дето са велики само в кръчмата на масата. Думи думи думи и никакви дела.

48

Анонимен

преди 3 години

Бабикян и той си мисли че е Българин

47

Анонимен

преди 3 години

Но щом седиш в България значи си Българин

46

Анонимен

преди 3 години

Българомразец

45

Анонимен

преди 3 години

Хаха, турците имат мечти и амбиции, но няма как Турция да е световна сила. Прекалено малка територия и население има за да е световна сила. Няма излаз на океани, а икономиката й е колкото тази на Швейцария. Няма нито един топ университет, няма учени, няма нобелови лаурети. Няма ядрени бомби, няма самолетоносачи, няма изтребители пето поколение. Но има лидер, който само се перчи като пaун. Турция е регионална сила и се дръвчи само на джудета като БГ, Армения или Гърция. Няма що.

44

Ясновидеца

преди 3 години

До SsПо-добре най-беден от богатите, отколкото най-богат от бедните ...

43

Анонимен

преди 3 години

Мустафа Кемал се опита да ви построи нация по западен светски образец. Скъса с османското минало, свали ви фeсоветe, отдели исляма от властта и държавата, прие латиницата, забрани на жените да се забулват, реформира образователната, съдебната, законодателната система, смени столицата и още 1 милион неща направи човека. Ама материала си иска султан и ислям и да поробва чужди земи. Ердоган-геврекаджията затри постиженията на най-великия турчин, който ви проправи пътя към цивилизацията...

42

Цезар

преди 3 години

какво стана със завода на ""vw""

41

Сатира

преди 3 години

В този сайт *** трябва да са Турци. Изтриха ми поста в който упреквам разни Български турци във Шовинизъм и Българомразие. Но оставят техните постове. Страната ни е в колапс именно и от такива дупедавци.