137

Провал

преди 3 години

След проваления преход дойде ред на провалената евроинтеграция.Преди 10 г. Румъния беше най-бедната страна на Балканите, румънците бяха сравнявани с ромите, а сега не можем да ги стигнем. Във всички класации е логично да има последни, но не е нормално разликата между последния и предпоследния да толкова голяма.

136

Извод

преди 3 години

Уж протестът трябваше да настройва хората срещу Бойко, но намесата на външните провокатори от Отровното трио направиха точно обратното. Объркана работа, откъдето и да я погледнеш.

135

Тонката

преди 3 години

Утре ше празнува ли некой?:):):):)За Бесепето е ясно,че ше празнуват,обаче за ДъБъ не съм много сигурен:):):):)Гледам ги по протестчетата са ръка за ръка около Отходното Трио:):):)Знае ли се?:):):)

134

Kit Chelin

преди 3 години

Алчни герберски *** излязоха на припек. Явно добре им плащат. Дерзайте за комунистите от Герб, които добре са изучили похватите на авторитарните режими. Обслужващият персонал на БКП, доносници и ченгета си създадоха партия, която с помощта на медии и олигарси вече 11 г. унищожава България и я загробва с непосилни заеми.Герберите се строяват за последен пъттиквата си заминава всички те реватНяма вече служба и паричкиняма кариера и поръчкичака ги оставка и затвор

133

Анонимен

преди 3 години

Протестът на Платеното трио и жълтите книжки стана съвсем рехав.

132

А.К.А

преди 3 години

Коги си истински родолюбец и патрЕот, и знамето ти лежи в краката, обругано с надпис "оставка".

131

Тонката

преди 3 години

До До тонкатаКокошки,пилета,бройлери все таа:)П):)Верно легам,че утре пак ше требва да се прават кинти:):):)Вашата е лесна,с бирата на протестчето,кебапчета,аху иху Оставка и толкова:):):)В тази Държава трябва и да се работи:):):)Марш от Орлов Мост бе наркомани:):):)Полицията нема ви пази вечно:):):)

130

До142

преди 3 години

Що се обясняваш на тоя п'омияр(тонката)?

129

Анонимен

преди 3 години

Трябват протести и пред прокуратурата ... офисчето на Гешев отдавна не е посещавано

128

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ДЪРТИ КОМУНИСТИ СА ПРОТИВ ПРОТЕСТА.

127

Анонимен

преди 3 години

Вардите ли Тиквето,бря т'ролчета?Бранете го,щото гладът идваааааа!

126

До тонката

преди 3 години

тонка: пиша ти името с малки букви защото ми падна в очите... ти каза 500 000 бройлера гледал и продавал яица на 10. Ст. Ти да си чул бройлер яица да снася??? Както казах имаш 500 000 минуса в главата. Чипкай крачета и си лягай. В петък много ходене те чака.

125

Анонимен

преди 3 години

Моля някой да обясни на Веселина Томова, партиите,тя не разбира нищо: ЕНП(европейска народна партия), в ЕНП са СДС,ДСБ,ГЕРБ,Дай България,може и да има други.а ДПС също са дясна партия,но не са от ЕНП,а от ЛИ(либерален интернационал), а БСП са от ПЕС(партията на европейските социалисти) и са лява партия,АБВ също са лява партия.

124

Анонимен

преди 3 години

Някак си проява на клинична шизофрения е да говориш за протест от 10 души......

123

Анонимен

преди 3 години

Де се скри *** ве, да не е избегал в КНДР? Гешев откога го търси :)

122

Анонимен

преди 3 години

До ХммОбаче онова дето се случи с хипо ленда ми скъса нервите.що бе не може ли да хванат за топките некъф измислен бизнесмен, дето пере пари?

121

Тонката

преди 3 години

до 136 10 стотинки яйцето бе:):):):)Бройлер за 10 стотинки може да ти даде само Корнелия Нинова:):):)Ама хипотетично:):):)

120

Анонимен

преди 3 години

До Тонката: Моля говори с твоя приятел искам да ги купя всичките 500 000 бройлера за 10 ст. Парчето...Айде легай по рано щот стана за СМЕХ...СМЕХ.

119

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато бяхме около 50хлд човека,да бе 50 хиляди, ама за 60 дни общо :) Не се ли виждате, че сте 5-6 човека в палатките бе. Още толкоз са във Варна пред общината и 4-5 нещастника веднъж седмично на изхода от Ст.Загора към магистралата. Туй то цялото "гражданско общество"!Даже *** престана да слиза при вас, че охраната му е 10 пъти повече :)

118

Каскета

преди 3 години

До 999Как къде е изчезнал? На сватба в Правец в хотела на Вальо Златев, бабува на синчето на Йотова.