41

Специално

преди 3 години

този д-р Герев е един от посредствените психиатри и здрав пияч. Не знам защо постоянно му дават трибуна?

40

Есаул

преди 3 години

Не полицаите са вашите врагове, протестиращи! Мирно протестиращите да си говорят с тях на площада, а тия, по немирните плъпвайте където прецените! Има сума ти думбази за респект! Освен ако не сте провокаторчета, пратени от мафията да повредите протеста.

39

д-р ХАУС

преди 3 години

тези, които призовават да се хвълят пиратки, че и гранати, първо да знаят, че това е престъпление и второ да отидат да се прегледат при гопубликувания психар

38

Ушев

преди 3 години

Те бяха готови за този сценарий, защото го бяха подготвили внимателно. Инфилтрирай провокатори и подставени лица! Създавай разпри вътре сред протестиращите!Предизвикай насилие!Персонифицирай извършителите!Респектирай с демонстрация на асиметрична сила!Малтретирай отделни хора от предните редици!Арестувай определен брой протестиращи на произволен (случаен) принцип! Дискредитирай целите на протестиращите!Обявявай се за защитник на правовия ред и закона!Декларирай непоколебимост и решителност!Заявявай отказ от по-нататъшни разговори и преговори с протестиращите!Всичкот

37

Анонимен

преди 3 години

Бе, вярно ли, че вчера патериците като видяха, че въстанието няма сили да ги помете и отново се показаха като метреси на Греб - подписаха! И по важно - вярно ли, че уж мъжагата Марешка, която по това време бе безупречна опозиция, разрешил на 4 души, точно колкото трябват да подписват за конституция, а Бойко му дал плажа Каракум на концесия за 20 г. Ако е вярно - мафия ли е това или най обикновени буклуци?

36

до 38

преди 3 години

едната граната що не ти я вържем за главата за по-голям ефект?

35

гост

преди 3 години

Да може да се стигне до бунтове и погроми заради едно лице на име Бойко Методиев Борисов, заради Шиши и Доган, както и заради комплексарите Симеонов и Каракачанов. Война - силно казано.

34

Обаче

преди 3 години

Заслужаваха по-голям пердах вчера, ама полицаите се смилиха над тях, щото много щяха да реват днес по медиите.

33

Обаче

преди 3 години

Заслужаваха по-голям пердах вчера, ама полицаите се смилиха над тях, щото много щяха да реват днес по медиите.

32

Анонимен

преди 3 години

Червената Мафия обърка датата на "възстанието" с 9 септември.Съвецката армия още не дошла на дунавския бряг, а те тигана сложили !

31

Чата

преди 3 години

Запомнете! Две пиратки по вратата на парламента постигат по голям ефект, отколкото 2 месеца висене с табелка и карамфили на паважа и в палатката!

30

обикновен

преди 3 години

Какви са тези медийни г.л.упости за Велико Народно Въстание! Това е опит на червени властолюбци с помощта на криминално проявени да узурпира властта!Ген Радев се мисли за партизанин, явно!Смях по телевизора за смешковците на площада дет се пънат да докажат, колко са т.ъ.пи и продажни!

29

гост

преди 3 години

Защото гнома Симеонов, тиквуна Борисов и дебелака Каракачанов се правят, че протестите не ги засягат. Защото изброените по-горе потвърдиха избора си да бъдат слуги на Шиши и Доган, а не на тези дето са гласували за тях. Защото ми писна от провинциални калинки от бастиони на бившата БКП по места. Вредни и мръсни Корумпета !

28

Анонимен

преди 3 години

този психиатър да вземе да се прегледа при някой колега, защото ги ръси едни ненормалности, толкова ги беше СТРАХ снощи, че засипаха с пиратки полицаите

27

Най-добре

преди 3 години

оня арменец с бабичасалата фамилия да вземе да се гръмне, щото Божков казал, че повече няма да му плаща.

26

Анонимен

преди 3 години

Нещата са необратими. Ако протестиращите се откажат сега, това означава, че нямат никакво достойнство и характер и всеки може да ги мачка както си иска. Не мисля, че ще се откажат. Или Борисов отстъпва, или отиваме към гражданска война. Трети вариант няма. Това напрежение, което се натрупа, е вече неуправляемо.

25

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияТази битка "протестърите" вече я загубиха, и вчера беще последния питон в ковчега им.

24

Анонимен

преди 3 години

Тези психолози, психиатри и шамани са пациенти !Борисов чу истинските протестиращи които поискаха да се оттегли от Премиерския пост и той обеща, това да стане веднага след редовните избори.Това че мутрите на Радев искат това да стане веднага за да узорпира цялата власт за да си спасят кожата доведе до беззаконие запълнено с наркофенове на Черепа, ултраси на Костя Копейкин и пътуващият психодиспансер "Боец".Не виждам кой ще се оттегли от властта, наричайки го "ти си мутра" !

23

елементарно

преди 3 години

ако и "Психиатърът д-р Веселин Герев" да смята обратното.

22

До 18

преди 3 години

Влез в ДЖОБСА поогледай и пак ела да кажеш същото !Това ,че си ***/а и мързелв/а не е патент на ГЕРБ !