792

хахахаха

преди 3 години

Тролчета,ами идете и в други публикации,що висите само тука?Или сте малко и не успявате?

791

Анонимен

преди 3 години

Защо махнахте Барни, сега кой кривоглед шестволтник от Герб ще ни напише нова конституция?

790

травестит-трол

преди 3 години

До Анонимен882-Да,искаме си плювню!Искаме си мистър биййййн помачето!Роска широката!Мъже в българия не ни трябват!

789

Анонимен

преди 3 години

Мутрячета, днес си заминавате!Оставка и затвор за вас!

788

Анонимен

преди 3 години

Настоящото правителство е избрано на избори, организирани от Радев и неговото служебно правителство. Излиза че президентът обещава при втори опит да бъде по-честен. Цинично.

787

Анонимен

преди 3 години

Др.Радеф за бат Бойко незнам но твоите дни са преброени,ОСТАВКА,съд за такива като теб който насъсква хората един срещу друг.Взимаш най-голямата заплата за нищоправене,почти изкара мандата в сън-мрънкане,плюене,хленчене!!!

786

Анонимен

преди 3 години

Радев незабавно ПОДАВАЙ ОСТАВКА ТИ СИ ***,,,,,,,,,,,

785

хахахаха

преди 3 години

А леле мале,толкова активни *** не е имало този век)))))Толко пари хвърлени на вятъра,такова драскане.И след три месеца,бай Дончо ще ви измете и язък.Веднага ще има пребоядисване и слънчоглед партия)))Ето затова сме на това дередже.Без адекватна полиция,без армия,корупция,видяна по целия свят,чиновническо и лекарско безхаберие.Затова такива като Илхан Шалтера ви бият по пътищата,а братята му ви тарашат къщите и насилват децата и майките.Затова хората ни викат "клозета на Европа".

784

Анонимен

преди 3 години

"Никой не се продава за копейки и рубли...."Абсолютно прав си тавариш......дори в блатная спестяванията са в $ и ?.

783

Анонимен

преди 3 години

Да не се наложи да влачим резидента по улиците?

782

До Анонимен 876

преди 3 години

Никой не се продава за копейки и рубли ................но ти си един уникален герберски т.ъпак и не ги разбираш тия неща!!!

781

Анонимен

преди 3 години

873- ПРАВ СИ ПРОДАДОХА СЕ ЗА КОПЕЙКИ....РЕЗИЛ ГАДЕВ- ОСТАВКА, ЧАМАДАНЧИК , ВОКЗАЛ И КРЕМЛЯ...

780

Анонимен

преди 3 години

Оставка за крадливата герберска шайка................после съд и затвор за бандата крадци!!!

779

До Евразийска курво

преди 3 години

Ти си един уникален т.ъпак, знаеш ли го???

778

za BG

преди 3 години

Не вярвах, че ще дойде момента да го кажа...................но Волен Сидеров и Румен Радев се оказаха най-големите политици, родолюбци и патриоти, само те двамата не се продадоха за долари и евро на западната мафия, която като октопод е обхванала България!!!!!

777

До Emigrant

преди 3 години

С комунистите или не, София си е едно село и гето, един Букурещ е 100 пъти по-хубав от София, да не говорим за западните столици или Москва!!!Софиянци сте шопи-селяни и София е едно тъпо село!!!

776

До Че Гобара

преди 3 години

Полковник Кадафи беше свален от власт и убит от западната мафия начело с една сатанистка и военнопрестъпничка Килъри Клинтън................тая *** ще гори в ада..............за да може западни компанни (най-вече от Англия, Франция и Италия, по-малко от САЩ) да крадат нефта от Либия...............знаем ги тия оранжеви революции и финикийски западни номера!!!!

775

!!!!

преди 3 години

Оказа се, че Румен Радев и Волен Сидеров са най-големите политици и патриоти..............правя сравнение с другите двама патриотари-гадини..............бизнесмена Валери Далавери и Шкембе Войвода Каракачанов...................последните двама бързо клекнаха на ГЕРБ и се станаха част от мафията!!!

774

До Анонимен 858

преди 3 години

Ох............стига с тоя пенсионер-генерал Решетников....................от него нищо ме зависи, нито в Русия, нито в България.................повтаряте като стари грамофонни плочи опорките на вожда си!!!!

773

До Анонимен 863

преди 3 години

Не е проблема дали са от София или от провинцията герберите, по-важното е, че кражбите при тях са нещо нормално............крадат много, не милиони, а милиарди ГЕРБ..................гадовете за единно разграбване на България!!!!