79

До 86

преди 3 години

Разликата е, че нашето е истина.

78

анонимен

преди 3 години

До АкоРусия БЕШЕ...........на колко години си , та беше завзела

77

Тия

преди 3 години

Накрая ще се надянат на собственияси боздуган !

76

Ако

преди 3 години

Русия беше завзела проливите през 1878 сега Константипол щеше да е християнски.

75

Анонимен

преди 3 години

А колко зор беше Фолксваген да си спре проекта при султана? Що така? Май за парички нещата стоят по друг начин не като с пропагандата.

74

Анонимен

преди 3 години

До Anonimen1Република Турция никога не е имала териториални проетенции към нас! Ние имаме!

73

за хаир

преди 3 години

Да си окупира източна Ромелия и столицата Пловдив ще си живеем истински!!!

72

Анонимен

преди 3 години

Че разликата с "България на 3 морета", "макетата са българи" и "Помним Ньой" каква е?

71

...

преди 3 години

623 години велика империя от които 400 години империя на 3 КОНТИНЕНТА, велика история, а не като на някой държавички 3 МОРЕТА за има няма 30 години... Официално призната за наследник на Римската империя в договора между Карл V и Сюлейман велоколепни през 1541 година, където в договора подписан от Карл Сюлейман е титулуван като кайзер и единствен император и наследник на Римската империя. Единствената супер сила за периода 15-17 век. Много кратно отблъскваща кръстоносни походи целящи да я затрият

70

Анонимен

преди 3 години

Чичо Ердоганя, ако продължава да се дърви на съседите си, току виж съседите му се обединили и свият държавицата му наполовина.Турската армия, въпреки огромната си численост и няколкото спорадични успехи през Първата световна е пълна скръб откъм качество на войниците.Не случайно сме ги били като болни ммагатета...и ние и гърците. Ние сме стигали само до Одрин, но гърците са си поошетали из Анадола известно време.

69

бай онзи

преди 3 години

Абе на турците не им ли блокираха нет-а ,че да не пишат простотии онлайн ?О да, това са български турци , които нито в България, нито в Турция ги искат и мрънкат колко са велики ...хахахаМного се моля да пробват в модерно време инвазия насам ...Както се мразим със Сърби, Гърци и други съседи така ще се обединим и изринем тая орда диваци ,че ще имаме земи в Азия след това ...Айде отивайте на джамия и си бършете задниците с тоалетна хартия ...

68

Анонимен

преди 3 години

До Anonimen1 българин слявянин чудна работа а татарите от казан също славяни

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен то българите всички станаха полицаи най лесната работа ходят с дебелите шкембета то и турци няма вече също намаляват

66

Анонимен

преди 3 години

До SharkВсеки е следващ след първия.Няма вечно мое.Ако няма рестарт, губиш се между редовете.

65

Anonimen1

преди 3 години

Слава на Русия и на целия славянски народ. Ако не преминем към Русия или ако не се сближим повече, може след време Турция да има претенции и към нашите земи. С такива предатели може и да ни завземат. И населението ни бързо се топи и много хора заминават в чужбина. А Русия е силна държава и сме славяни. Защо ни е чужда държава да ни затрие като нация ли? Слава на целия славянски народ.

64

Shark

преди 3 години

До али. Те не схващаш. Османската империя е създадена чрез завладяване на чужди земи, схващаш ли това, ЧУЖДИ! Всяка държава, съседка на Турция има право да претендира за земи, България например трябва да претендира за Тракия и Одрин, които винаги са били български и оттам българите са били прогонени и клани. Турция обаче няма никакво право да претендира за земи,защото не никога не са били техни. Подвизавали са се там някакви 5-6 века и като резултат са разрушили де що са видели и продължават

63

Минаващ

преди 3 години

Русия може да звладее проливите само чрез България и от нейна територия. Гърция са несериозни и нямат шанс. Но България ще си иска Ниш, Скопие и Кюстенджа обратно за компенсация от Русия.

62

Русия

преди 3 години

Боку турската чума , ко изохка?

61

Пилето

преди 3 години

България държи нотариалния акт за Източна Тракия. Турция е подисала договор с нас за обезщетяване на тракийските бежанци, който не го е изпълнила. При първия международен конфликт с Турция, тая земя се връща в България с граница плътно до кварталите на Цариград.

60

vlady

преди 3 години

За съжаление след малкото освобождение 1894г. няма пред кого да предявят претенциите си - Ердоган опита пред Цариградския патриарх архиепископ Сахак Машалян, но Негово Светейшество отказа да приеме иска.