590

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

Обръщам се към протестиращите спрете да тормозите другите, протестирайте си на тротоара, дайте ни 2 седмици, призова Борисов. НАРОДА ТИ ДАДЕ 12 ГОДИНИИ И ДВА ПЪТИ ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАШЕ. НО АЛЧНОСТА ВИ ВИНАГИ НАДДЕЛЯВАШЕ. АДЕ СЕГА ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО И КОЙ ОТ КАДЕ Е.

589

Анонимен

преди 3 години

След като напише конституцията Бойко веднага навлиза в космическите технологии.Там също е много силен!

588

непротестиращ

преди 3 години

До: ПротестиращитеТочно така! Спрете да ни тормозите нас, мирните граждани!Отидете да тормозите властта!!!Обсада на Министерския Съвет направете!!! Не пускайте мутрите да влязат вътре!!! Отидете до Банкя!!!Не пускайте банкянския селянид да отиде там!!! Да, да, знам. Той спи всяка нощ в различна тайна квартира... Проследете му джипа!!!Замеряйте го с яйца!!! И с по-тежко може, той е брониран, няма да го счупите. Но ТОЙ ще ви чуе!!!

587

Червеният тумор

преди 3 години

Туморът е БСП и пРезидента. Него ще изрежем първо и след това лустрация и ВНС.

586

Мафито вика...

преди 3 години

по-далече от Русия - Мафиота вика долу мафията а?Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска провинция.Сваляне на мафията от властта!

585

Анонимен

преди 3 години

Тиквуняка след като приключи с магистралите,реши да направи една конституция за последно.

584

Правен нихилизъм

преди 3 години

Ето два текста от Конституцията, които определят кой има право на инициатива за конституционни промени:Чл. 154, ал. (1) Правото на инициатива за изменение и допълнение на Конституцията принадлежи на една четвърт от народните представители и на президента.Чл. 159, ал. (1) Правото на инициатива по предходния член имат най-малко една втора от народните представители и президентът.В член 158 се описва какви решения взима Великото народно събрание.ГЕРБ отново демонстрират правен нихилизъм.

583

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

582

Анонимен

преди 3 години

Опорката с президента вече остаря и не вАжи.Напрегнете и другата гънка па ега измислите нещо ново!Ама едва ли ще се случи!

581

Петко

преди 3 години

Давай Бойко! През ноември конституция, през декември импийчмънт.Боят настава, тупкат сърца ни. Ето ги близо наште душмани!Да сритаме Позитанската Престъпна Организация в едно с метежника *** на Москва!

580

Фейсбук

преди 3 години

Влязах в страницата на пРезидента да видя какви злини ни подготвят от Русия. Ми то само глупости. Влезте в сайта на която и да било чалгарка и ще забележите че е на къде по-високо ниво.Този нещаснтик си мисли че като изтъпанил няколко фотошоп снимки и вече е барнал господ за мазната опашка.

579

един от народа

преди 3 години

Искам да ми даде нощното шкафче - баш ега не искам нова конституция!

578

Анонимен

преди 3 години

Гербопростаците вероятно разчитат ,че ще мине време и ще се позабравят изцепките и снимките на Баце и така да се измъкна както е било десетки пъти до сега...ако им позволим разбира се...

577

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 614Ако се отнася за мен коментара....Имаше статия в друга медия, че някакъв журналист през 96 г. е искал интервю от Пашата (един от основателите на СИК), отишъл човека на адреса на който живее боса и изненада, посрещнал го Бойко :)) Все пак човека каза, че се е държал културно, но му е чел конско, колко добър бил Пашата и му дал лист с изявлението на боса :) Това е единственото публикувано писмо от Пашата в медиите.

576

Анонимен

преди 3 години

Националната катастрофа е неизбежна разбойко върви с бодра крачка към нея.А България от изостанала ще е крайно изостанала територия!

575

Мутрата

преди 3 години

е нагъл,лъжлив и крадлив бандит. Злобен,отмъстителен и много ***.

574

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Мутра е различно от охранител."Тая мутра, точно, не е.

573

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Очилатата Деса от ГЕРП,какво казва за...рестарта и...новата Конституция.Сигурно ще стане по...красива и по...дашна.(имам в предвид...Конституцията)

572

Анонимен

преди 3 години

До Демокрацията е товаЗначи, да централизираш цяяяялата власт в един ръце. Да решава един единствен. Супер! успех!

571

Анонимен

преди 3 години

Страшен е Баце, признавам го, ще взема и аз да стана политик :)) Как само иска да мине тънко по лайсната, типичен представител на мутрите комунисти.Още утре си подавам молба за членство в ГЕРБ, може някой ден министър да ме направи :)))