25

Анонимен

преди 3 години

До Аз 31Смешници! Когато дойдете да живеете в България, тогава имайте претенции към управлението!Абсолютно се съгласявам с теб! Ние българите от чужбина би трябвало само да наблюдаваме, да исказваме мнение но и да не се месим в статуквото на България. Така печелят анти-българските патии като ДПС!

24

Тоягов

преди 3 години

Студентите в престижни университети са предимно на платежоспособни другари,сиреч с наши мъни.Те напират " младите" да ни довършат.Само че,запада мъни нема да даде на провалила се уродлива партия БСП,защито им ядоха попарата- корупция по учебник.

23

Аз

преди 3 години

Смешници! Когато дойдете да живеете в България, тогава имайте претенции към управлението!

22

бай Иван

преди 3 години

Протестите в чужбина се организират от децата на комунистите,чиято цел е да падне правителството на ГЕРБ и да дойдат те,за да ни яхнат,по схемата на родителите им,които ограбиха държавата.Не напразно искат оставката на Гешев,за да се прекрати съдебното преследване за криминалният преход!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Абе вие освен миене на чинии друга професия не познавате ли ? Друго нищо ли не можете ? За да предполагате, че и в чужбина има само такава професия......С повечето купени дипломи в България за какво друго да бленуват??????:))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Той чуечеца си представя, че живеещите в чужбина са еднакви, както и живеещите в България са еднакви....То се вижда пределно ясно къде се шири простотията и къде зацикля. България не можеш я би по "коньовичарски точки"! :)))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 3 години

haha... някви хора в Отава протестират срещу прокурора... чуудоооо!!! То вярно, че са там да мият чинии, ама чак пък толкова са зле?

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16За интелектът на младите българи в чужбина може да се съди по това че пълнят залите при турнетата на Слави в чужбина.....Това не е съвсем вярно. Зала за 5000 човека не представлява мнозинството млади българи в чужбина камо ли пък тези родени преди 30 години извън България.Селияндуристанци ще има винаги в чужбина, с тази резлика че живота извън БГ им стерилизира просташкия манталитет с над 70%.Контролът е на ниво за разлика от България, където всичко се интелектуализира по ганювски

17

до 18

преди 3 години

ти не се ли сещаш че мартенските родители на тези хубавици не им диктуват какво да правятразбира се и с пари от Божков ги мотивиратили смяташ че Божков няма връзка с мутрите у нас

16

Ельоменат

преди 3 години

Е как Божков знае кой къде е в чужбина за да им плаща по 50 лева З протести. Опорките на Каскета издишат май а

15

ужас !!!

преди 3 години

МИЛИАРДИ виртуални българи, във виртуалното пространство. Мрежата е безгранична и попива всичко.

14

Анонимен

преди 3 години

За интелектът на младите българи в чужбина може да се съди по това че пълнят залите при турнетата на Слави в чужбината не се чудете от това че 10тина протестиратте краставите магарета през 9 планини се надушват за. протестизер Божков е подкрепил този които ги е организирал

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Неграмотнико, там има съдомиялни машини и отдавна няма миячи на чинии........В държавата на омоталите се с байрака не вярват че взимаш пари на час за да пускаш машина! Те си мислят че търкаш с парцала и гюдерията както е "модерно" при тях! (Е, не при всички де) :))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 3 години

До 14, там има съдомиялни машини и отдавна няма миячи на чинии.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11На територия на БГ не може да си намериш добра работа, ако не се кланяш на ГЕРБ. Нито да започнеш бизнес. Затова - в чужбина...........В България да работиш като цяло си е чиста робия, няма Герб, няма БСП, всичко е БКП!

10

Анонимен

преди 3 години

И да протестират и да не протестират Великото Народно Събрание ще си каже тежката дума! Все пак, това е положителното което постигна протеста, за което аз лично се съмнявах че ще се получи. България има нужда от рестарт така че натиснете копчето!

9

Анонимен

преди 3 години

На територия на БГ не може да си намериш добра работа, ако не се кланяш на ГЕРБ. Нито да започнеш бизнес. Затова - в чужбина.

8

да нищо ново

преди 3 години

колко са тези млади глуповато 10 тина а колко са българите в брюксел поне 5000като се върнат в България след като изхарчат парите на татковците ще заплачат че са недооценени

7

Анонимен

преди 3 години

Млади, умни, кадърни, близо 2 милиона българи са по света. Проклето да е управлението на тази държава.

6

Анонимен

преди 3 години

"Събрали се 10 мияча на чинии и скучаещи студенти, дето учат там с крадени от нас пари и подкрепят ***. Айде, стойте си там, щом тук за нищо не сте ставали и сте отишли на мекото!"Що не излезеш да пребиеш някой за джобните му, а се напъваш мисловно?