21

Майка

преди 3 години

През цялото време майката крещи, че я бият, без мъжът изобщо да ѝ е посегнал. Ръката ѝ била счупена, кракът ѝ бил счупен. И се чува как казва Ша та сасипа, коп*еле. И е била съдила човека за домашно насилие. Това очевидно е част от процеса на съсипване. Колко злоба има в тази жена! И всичките неща ги прави пред детето. Не заслужава да е родител!

20

Меломан

преди 3 години

Вижда се че мъжа е интелигентен и се опитва да оправи нещата, но тая кукувица е пълна психопатка, надявам се децата да са добре, но с такава майка...не знам.

19

Анонимен

преди 3 години

Maikata nai dobre poznava bashtata I znaeiku kakav covek e e napalno normalno da iska da zashtiti deteto si, kakvo nenormalno ima v tova , vsicki maiki sme taka, nikoja normalna darjava njama da zashtiti takav bashta,naprotiv shte mu vzemat roditelskite prava.Ne e nujno da si psiholog da vidish ce e agresiveni to mnogo.Zashto Bg instituziite go zashtitavat?

18

дядомраз

преди 3 години

Не е нужно цяла България да се ангажира с тази семейна трагедия.Такива има хиляди. Горките деца!

17

Анонимен

преди 3 години

Просто в *** правото е архаично и не отговаря на съвременните отношения между хората. Цялата правна система е застинала в 1880 г. Аз съм разведен и лично видях как бивша съпруга може да разиграва хиляди институции без особени последствия. Просто баланса на интересите не е намерен в настоящата правна система а предстоят хиляди и милиони разводи в следващите 100 години

16

Анонимен

преди 3 години

Да, жена ти!

15

Анонимен

преди 3 години

Уродлива история. Направо да повърнеш. И двамата родители са ненормалници.

14

Любопитен до 13

преди 3 години

Някоя не ти е пуснала и си го изкарваш на всички ли?

13

Аз

преди 3 години

Това становище е много в полза на архитекта. Щом е в общината, значи е" прекрасен" човек. Само че на записа не изглежда толкова прекрасен.Добре, че не смачкаха и не счупиха нещо на детето. Това не е нормално.

12

Анонимен

преди 3 години

Българките са психопатки !

11

Анонимен

преди 3 години

А социалните като е трябвало да присъстват на предаването на децата защо ги няма в клипчето? Втория бияч от социалните ли е? Или е разширено семейство на мъжа с повишен родителски капцитет? Засрамете се! Държавни при взимате, не от архитектчето. Ясно че всички сте в едно село, но имайте малко достойнство

10

Анонимен

преди 3 години

Ама някак си много в услуга на архитектчето е това становище? Нещо социалните службички в елик пелин и общината да не би да имат някакви служебни котакти? Бащата бил отвлякъл другото дете, но той полагал грижи за него. А майката ен спазвала споразумение и има предписание да се яви в софия за повишаване на капацитета си. Я пак? Тоя е някакъв пръв на село и така е оплел шапката на бившата си жена, че освен ако не избяга в чужбина няма как да се спаси горката

9

Хм

преди 3 години

А дали писанията на ОЗД/ДСП са истина....или влиятелният татко е искал това да пише?!

8

fF

преди 3 години

Тоя дейтън стрелецът с пистолета, се е убол много надълбоко на шилото по крака и едва ли е жив още, заминал някъде за Тур..ция но го убили, стига с тая простотия Дейтън, наемният убиец е мъртъв!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

В такъв конфликт виновни винаги са и двамата родители, НО... Бащите имат известен страх от съда, но майките наглеят до крайност, защото знаят, че в болшинството от случаите майката взима децата и прави каквото си поиска. Мислят си - аз съм майка, няма да го пускам, никой нищо не може да ми каже! Имам познат е в същата задънена улица - уж може да вижда сина си, ама на практика не му дават. А на детето в главата вече му е набито, че баща му не го обича и не го търси. Айде ходи се бори така1

6

Аман

преди 3 години

Някой път бащите си го заслужават. Съсипват браковете по своя вина, не плащат издръжка и после чакат децата на тепсия. Еми няма да стане.

5

fF

преди 3 години

Относно случая Дейтън, прокурор Вълев да си поеме цялата отговорност, той заплашва и уволнява тези полицаи, които наистина искат да разследват, полицията не е виновна. Варненският прокурор е оставил да убият друго момиче, и не е бил на работното си място тогава, а те убили друго момиче в друго жилище, варненският е невинен! За лятото излязъл в отпуска и дал на Вълев да се учи, а тоя поел лично случая и не иска да го връща,купил си дипломата,русенската прокурорка също не е лоша и почти имаДиплома

4

Ами изглежда

преди 3 години

И двамата не стават за родители. В такива ситуации детето трябва да бъде отнето и дадено за осиновяване на друга двойка. Определено детето е обект на агресия от страна на "родителите".

3

Елемаг

преди 3 години

Казах ви днес,че е съмнителна тая работа.Така и излезе...

2

БГ

преди 3 години

Жалко за децата, понякога женската злоба и омраза е безгранична. Трябва да си изключително глу.ав и про.т човек, при положение, че са ти присъдени родителски права, то да не даваш децата на бащата когато е отредено... Сега вероятността да изгуби родителските си права е голяма.