13

Още конспирацийки

преди 3 години

Я да напомним и за онези каменни "скрижали" в щата Джорджия, издигнати по поръчка на анонимна група богаташи преди повече от 40 години. И те ли не съществуват? Да не са мираж? Който не знае, да провери в нета какво е написано на тях. Най-важното - "Населението на Земята да не надхвърля 500 милиона". Нямало програми за депопулация, тоест премахване на "излишните", а?

12

бг

преди 3 години

Артисти, музиканти, повечето медии да слуги на Илюминатите - сатанисти. Те контролират света чрез измама, фалшиви постановки които пускат по техните медии.

11

Анонимен

преди 3 години

Скандалът с Джефри Епстийн за какво е? Ами Pizza Gate? Все за педофилски и сатанински мрежи става въпрос. И в двата случая бяха замесени Клинтънови.

10

мисирка под прикрити

преди 3 години

Я да помислим - ако някой преди беше писал, че съществува педофилски остров, където със самолет наречен Лолита експрес водят непълнолетни да забавляват известни политици, учени и актьори, дали мисирките щяха да го нарекат конспирация? Ама излезе истина - бивши президенти, принцове са ходили там. После що вярвали хората, че елита били педофили, ами гледаха как сводникът им дето управляваше "острова на педофила" се "самоуби" пред камерата в затвора, ама камерата случайно изключи и не го засне

9

Педофили няма ли?

преди 3 години

Като оставим настрана откачалките, защо милиардерът сводник на високопоставените си приятелчета умря толкова набързо и удобно в панделата? Не им ли е осигурявал малолетни? И това ли е "конспирация"?А който е учил поне мъничко теория на вероятностите, хайде да каже какъв е шансът всички от десетките "случайно умрели" около Хилари Клинтън наистина да са самоубийци, жертви на злополуки, на бандити?На някои доста им се иска да отпишат всички вонящи историйки като "конспирология". Не минава номерът

8

Анонимен

преди 3 години

Поп изпълнителката и звезда Кети Пери съвсем откровено в интервю казва,че ако не си сатанист и педофил няма да успееш в шоу бизнеса.

7

Анонимен

преди 3 години

А не бе Бил Клинтън, принц Андрю и Гилейн Максуел ще го спасят.

6

Анонимен

преди 3 години

Посетители на острова на Уайстийн където са се организирали педофилските оргии са семейство Клинтън,Барак Обама Джордж Буш -младши ,много звезди от шоу бизнеса,както и сегашния кандидат за президент от демократическата партия Джо Байдън.Само убийството на Уаистийн в клилията му спаси кожите на гореизброените

5

Анонимен

преди 3 години

Доналд Тръмп е милиардер и се изявява като циркаджия.В България нещата са сериозни, защото ако ковид19 ни "налази" сериозно, няма кой да ни помогне.Здравната ни система е пробита и окрадена, а здравната каса дава парите на данъкполатеца на мошеници.За пенсионите фондове, ще се разбере следващата година?!

4

BBC

преди 3 години

според BBC всички, които не се свързват с платформите на ANTIFA и BLM са "бели супремасисти и крайно десни екстремисти"

3

Анонимен

преди 3 години

Днес беге се опитва неумело да иронизира, но не им се получава. Хората започват да разбират истината и движението тепърва ще става все по-мощно в целия свят!

2

Анонимен

преди 3 години

Ами общо взето, прави са.

1

Анонимен

преди 3 години

Доказателство за масовото затъпяване на населението