939

В грешка си

преди 3 години

Оф, ти си нещо много объркан, моето момче.Бойко е назначен на поста министър-председател на България. Той не е независим политик, напротив. Всички служби знаят кой е Бойко, как да работят с него и какво точно да го карат да прави. Той е просто един буфер между САЩ, Германия и Русия, за които България е изключително важна територия. Това което се случва тук е ПЕРФЕКТНО за гореизброените, тъй като няма политическа непредвидимост. Има само дърпане и закачки. Ей сега Боко го дърпа СССР връзката.

938

Анонимен

преди 3 години

До До 1034Нее, сегашната не е типичната гербо-бесепарска битка :) Виж обичайните им "битки" как са - може да се опишат като "кучетата си лаят, а керванът си върви", "бълха го ухапала" и в тоя стил. В случая има външна намеса, очевидно е, виж съвпадението със събитието при съседите ни и някои други неща. Ако бяха само нашенските махленски битчици можеше да се вре твоя пич колкото си иска. Но сега е по-добре да изчака големите (нямам предвид нашите) да си разделят баницата и да се кротнат.

937

Начаса

преди 3 години

Бойко, арестувай го веднага! Заради него днес има бум на заразени. Не ми се мисли след днешния митинг колко народ ще се изпонатръшка. И това само заради амбициите на задкулисието Иванов-Радев. Комплот срещу държавността!

936

Мента Глок и Злато

преди 3 години

Където Бойко, там и "еврАта" (цитирам същия)

935

Анонимен

преди 3 години

Падне ли Бойко падат всички герберасти така ,че Бойко ще го държат доживот

934

Да бе

преди 3 години

Путин ще държи Бойко на власт толкова дълго?Нема как да стане. Падне ли Златев, пада и Бойко руското евро. А Златев е за смяна вече.

933

Биби Пенсията

преди 3 години

Няма розов медикамент, пенсията е 140 евро. Ко ша праим? Дайте да измислим нещо?

932

Ръб

преди 3 години

Кух си Бойко е господар на герберасти , а Нинова на бесепари ,аз не съм такъв.

931

Евро Глок и Валериан

преди 3 години

Въпроса е догодина, след като Бойко срине мотора, от къде ще си набавя розовия медикамент.... ?

930

Анонимен

преди 3 години

Английската кралица е на 94 години ама ще си откара още доста години

929

Ръб

преди 3 години

Ей рунгел,Що не млъкнеш вече с твоя премиер на 12 години. Ти си абсолютно кух... нямаш грам способност за възприемане на информация и не заслужаваш да ти се обръща внимание.Истината се ражда в спора, в дебата, а не в повтарянето на безсмислени фрази. Ти си погубен, също както твоя господар Бойко. Но подкрепяй си го. Така ще паднеш с него, което е супер.Така трябва! Там ви е мястото - лазейки на земята.

928

Анонимен

преди 3 години

В САЩ ще си изберът Байдън който е на 78 години

927

Времепространство

преди 3 години

Че колко времепространство му остават физически на тоя бойко?Едни 10 години и 7-8 милиона километра с джипката.Бати живота.. и като се обърнеш няма нищо зад теб. Народа те плюе, ***, "доверените" ти хора и "приятели" не те поглеждат... много неприятно, но това е живота. Дано Бойко има психиката да оцелее и в падението си. Не го подкрепям. Казвам го като човек. Защото трябва да сме хора, преди всичко!

926

Премиер на 30 години

преди 3 години

В изостанали държави като Италия може, но в развити и мощни държави като Щатите, които управляват колонии като Италия абсурд. Вижте президента на Щатите на колко години е.

925

Анонимен

преди 3 години

БСП не само ще загубят изборите няма и да влязат в парламента или в този или в следващия

924

До 1034

преди 3 години

Е то тия гербо бесепарски битки са от години кога да се покаже?

923

Анонимен

преди 3 години

ББ е още малък тепърва навлиза в най-силните си годините важното е само бой за комунистите бой до пълен крах на партията им

922

Природата е БАЛАНС!

преди 3 години

Колкото и да си голям и силен, идва момента в който младите започват да заявяват и изискват твоята власт и позиции. Бойко е обречен на провал със своята непреклонност.Той ще се сгромоляса. Вече е стар. Младите са много по-бързи, силни и имат много повече време. Той има само гъвкавост и едни хартийки евро, дето няма да може да похарчи никъде, щото тва са банкноти, които всички служби следят, защото се използват единствено от мафиоти.

921

Анонимен

преди 3 години

До Урунгел си тиПо принцип това трябва, да. Обаче е по-добре твоя човек да изчака да мине данданията, защото в тази обстановка ако се кандидатира наистина ще бъде принесен в жертва и нищо няма да стане. Оставете ги сега да се разберат, да си поделят там квото ще делят и после. Сега играта е между други сили и не е гот да се бута някой, който няма позиции и подкрепа. Иначе дето казваш, че няма кой да се обедини около него - ами ще трябва да се покаже, за да си намери хора. Ама после, не сега.

920

Анонимен

преди 3 години

Хаха комуноидите повтарят опорките и на следващите избори пълен провал и така 3000 та година ББ 400 пак идва и пак комуноидите реват закрийте ги бе