43

Някой си

преди 3 години

Разпадът на БКП / БСП / ще е мощен тласък за страната в нейното развитие! Българино, никога не забравяй кой те фалира 1989 г., 1997 г., кой бутна КТБ и открадна 4 мрд. Помни българино - Германия, Франция, Англия, Швеция, Дания, Люксембург и цяла Западна Европа не е била нито под комунистическо, нито под социалистическо робство! Затова имат! Докато реанимирате мръсните комунистически *** слугуващи на Путин ще сте бедни!

42

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

"ОБЩИЯ ФРОНТ".... Е ДО ИЗБОРИТЕ. ХАХАХААА....ПОСЛЕ ВСИЧКИ ОТ "ФРОНТА".... СА ВРАГОВЕ НА БКП/БСП, И ПАРТИЯТА ГИ ОТСТРЕЛВА ПО ЕДИНИЧНО, КАТО СЛЕД , 9.09.44г...ХАХАХАААМНОООГО СТАРА ТАКТИКА, *** КОРНИ....!ТИ, ТОВА ЛИ ИЗМИСЛИ СЪС СЕЛСКИЯ СИ МОЗЪК.... ХАХАХААА...??!!!!

41

Ха-ха

преди 3 години

Другарете им се ще да се докопат до софрата (кръглата маса), ама няма кой да ги покани. Време е вече да забравят за нея. Достатъчно са нахранени за безполезността си

40

Ахааа...

преди 3 години

Тук разни червеномъдрени *** 20,21 се опитват да ни убедят, че не ставало въпрос за кокала, понеже те искали да го ядат не на масата, а под нея ! Ама другари, казах ви вече, че и за под масата не ставате, понеже докато бяхте на нея, всичките кокали ги изхрускахте или ги "заровихте" в чужди банки и офшорки ! Така че, сега можете само да лаете, но и това го правите твърде фалшиво ! Ако не бяхте трагични, щяхте да сте смешни !

39

До 30

преди 3 години

Ако имаха визия да гепят повече, тогава нямаше да нареждат за скрап заводите, а щяха да ги развият, да си създадат работни добре платени и гепят милиарди, така се прави когато някой иска да гепи повече, той не се задоволява с няколко милиона от скрап.Очевидно е че проблема да гепиш повече също изисква визионерки умения.

38

Тикволандия

преди 3 години

До Вейхайвей: Вейавейските п'ростотии продължават. Ето и Каракачамаков се включи. Прочетохте ли изобщо статията. Нещо ново да измислите?

37

Анонимен

преди 3 години

Какви кръгли маси.!Само с насилственото отстраняване от власт на тези безбожниси може да оправят нещата до някъде, но и не вие с вашата пропаднала партия да управлявате след това.

36

ЯНКО ЯШАРОВ

преди 3 години

Да ми надувате шнорхела по вода бре , Ку*рвелия и цялата бледорозова третополва партийна пас*мина !!!! Докато Ку*рвелия се наку*рвелльосва , Тиквун се натиквунчи с бали розовки ебраци .... Мат'риала мноо лош бря , мноо лош !!!

35

Мъни

преди 3 години

Моного я обичам Корнелия. Води БСП към фалит.Да каже колко парици има в партийната каса тазис сладка другарка от село.

34

Вейхайвей

преди 3 години

До Ахааа...Аз от кое време вече го казах. ДругарЕте да вземат еднопосочен билет към някоя друга Галактика и там да правят каквото си искат. Но, не би. Те, завалиите около кръгла маса им се щяло да седят. Ей, Боже! Въздай Справедливост, Боже.

33

Анонимен

преди 3 години

Нинова, учи историята!Нагледахме се на кръгли маси 90та година. И се получи днешната колаборация.Немаш нужда от общ фронт. Когато хильядите, които се редят на опашки за Гърция отидат пред НС да се оплакват, тогава говори.За сега искат да почиват.АНАДЪМО?

32

Джедай Мастър

преди 3 години

Типично за червената па****. Или срещу управлението или на обща софра.

31

Ясно

преди 3 години

Партизан за бой се стяга, мята флашка на рамо..

30

ЗНАЕМЕ, БЕ....

преди 3 години

ВИЗИЯТА НА БСП, Е КАК ДА ГЕПНАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА И ДА ФАЛИРАТ НЕКОЯ ДРУГА БАНКА, КАТО КТБ!!!ТИЯ ВИЗИИ, ВЕЧЕ СМЕ ГИ ИГРАЛИ, БЕ... ХАХАХААА... НИЩО НОВО!!!

29

До 24

преди 3 години

Добър въпрос?Моето лично мнение за разлика.БСП имат кадри, но качествените им кадри, не са чувани и ги държат далече от ръководството върхушка им не допуска возионери. Герб имат един лидер визионер, надолу след него с някои изключения кадрите са много зле. Кое е по добре, и двете системи има много да се развиват. Очевидно че не може да разгърнат потенциал.

28

Sichtpunkt

преди 3 години

Пак почна да мечтае... *** те партийните пари изчезнАха, смятайте какво мисли да прави с държавата - ардауш!

27

Анонимен

преди 3 години

До ЕХ ТРОЛЧЕТА БЕДНИ 17Главните букви са емблематични за:1. неграмотност и истерия2. само НЕГРАМОТНИ стават тролове3. като такива са изключително ЯЛОВИТроловете по дефиниция са примитивна неандерталска порода от разнородните племена и прослойки на БКП и останалите видове ***, защото ГЕРБ НЯМАТ ***, не хвърлят пари за ялови некадърници и по принцип техни привърженици не джафкат безпомощно в разни форумчета.Тези, които подкрепят ГЕРБ, си личат по логиката и образоваността.

26

Анонимен

преди 3 години

Другата година като почне третата световна ще имате и фронт!

25

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 24: Това, че Корнелия Нинова нямала визия е гербаджийска опорна точка. На гербаджийските *** и сто визии да им представиш пак няма да видят нищо. Гербаджийската пропаганда винаги е работила по примера на Г'ьобелс: "Една лъжа, повторена сто пъти може да бъде приета за истина".

24

Анонимен

преди 3 години

До АхааааЗ ИНТЕРВЮТО И ГО ВИДЯХ, НЕ ЗНАМ КАК ЖУРНАЛИСТИТЕ НА ОЛИГАРХОГЕРБАВИЯ САЙТ СА ГО ПРЕРАЗКАЗАЛИ И ЗАЩО НЕ ДАВАТ ВИДЕО КЪМ ИНТЕРВЮТО, НО ТЯ КАЗА ЧЕ С ГЕРБ НА МАСА НЕ СЯДА, А НЕЙНИ ОПОНЕНТИ ЛАКЕИИ НА ГЕРБ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ОТ БСП ДА СЕДИ НА КРЪГЛА МАСА С ГЕРБ. АХАХААХХХААА ПОНЯТНО ТОВАРИЩ ГЕРБЕР?