19

1 част

преди 3 години

Равин Леви пише на Маркс следното:Еврейският народ в общия си брой е същият месия. Ще завладее целия свят, като постигане обединението на всички човешки племена, събарянето на границите и на монархиите, и на цялото днешно разединение. Ще създаде една световна демократична република, която ще даде гражданските права на всичките евреи. В този нов ред на човечеството израелските деца, разпръснати по целия свят, деца на същото племе и със същото традиционно възпитание ще бъдат господстващите

18

Анонимен

преди 3 години

До До 8Означава коментар срещу кривите глобалистки носове, които дърпат конците на Европа и САЩ. Емиграцията и "малцинствата" се поощряват, за да претопят белите хора - целта на световния елит е да се създаде слабоинтелигентна маса от хора, достатъчно умни, за да работят с машини, но не достатъчно, за да разберат какво става и да тръгнат срещу властта на богоизбраните. Разделяй и владей, докато вече няма полове, религии, семейство, етнос, раса, произход и език. Море от ***, а отгоре ((ТЕ)).

17

Анонимен

преди 3 години

Дефиницията на реч на омразата е реч, която мразим да чуем. Така я дефинират тези, които са окупирали Германия. В същия момент всеки не само може да мрази германците, но и това силно се окуражава.

16

Еврейския райх

преди 3 години

А така, никакви коментари, никаква свобода на словото и мисълта. Много се отпуснахме с тия коментари в социалните. С такива закони всеки ще се страхува да каже какво мисли и ще се споделят само снимки на животни (по възможност такива, които не са бели, че да не се обидят неолибералните фашаги).

15

До 16

преди 3 години

Минал е покрай райх. Може би ислвмски райх

14

Анонимен

преди 3 години

Даааа, реч на омразата! Усещате се за кои става на въпрос ? Нали ? Не трябва да се пише срещу ислямистите на доциални помощи

13

Анонимен

преди 3 години

Четвъртият райх!

12

Анонимен

преди 3 години

Напишете, че в Германия приеха закон, с който се намалява възможността на чужди предприятия да стават собственици на немски. Прави се основно, защото Китай от няколко години масово изкупува предприятия от машиностроенето и по този начин окупира и немски технологии. Усетиха се доста късно, че и на тях може да се случи това, което причиниха на нас.

11

Анонимен

преди 3 години

Новият световен ред в действие.

10

До 8

преди 3 години

Много ми е интересно какво точно означава расистки коментар?

9

Анонимен

преди 3 години

Забравят съзнателно да кажат, че този закон е изискван от еврейски организации. Което не никаква изненада. Сега си представете как цялата полиция на Германия преследва бял работлив германец, който е написал кой точно управлява немското правителство. В същото време докараните от еврейски организации като IsraAid мигранти убиват и изнасилват немци. Но полицията в Германия не реагира на такива престъпления. Престъплението вече е да напишеш какво виждаш и какво си разбрал.

8

Анонимен

преди 3 години

Обратно към нацизма, само че този път е либерастичен нацизъм, в пъти по-лош

7

До 4

преди 3 години

Крайно десни стават всички несъгласни със социопатската либерастия, ето защо броя им бил нараствал. Но пък истината е че тези регулации и забрани, ще радикализират някои хора и ще има насилие.

6

Анонимен

преди 3 години

Германия си има цензура. Не може да се пише добре за страните от бившия източен блок например, още по-малко за положителни черти на социализма.

5

Анонимен

преди 3 години

Цензурата няма нищо общо с демокрацията, бавно но сигурно отваме към нова либерасто-комунистическа диктатура. Всеки има правото да изрази мнение, всеки има правото да харесва или не, някой или нещо. Политиката на полиране на мозъци, няма да успее, разума и истината винаги взимат превес рано или късно, а тогава либерастките вождове ще бъде тежко наказани.

4

Лудост

преди 3 години

Днес всички управленци искат да са като в Северна Корея :)

3

Анонимен

преди 3 години

Хахахах, разраствал се десния екстремизъм, разбираш ли. Какъв десен екстремизъм? Къде е той? Кажете 3 (три) атентата, извършени от крайнодесни през последните 10 години.

2

Толерантността

преди 3 години

е хубаво нещо. Да не забравяме обаче, че в Европа се изсипват доста хора. Някои от тях идват от страни в които се поддържа жестока религиозна полиция. Те едва ли ще са толерантни.

1

адвокат Тенев

преди 3 години

Цензура тук,Цензура там,Цензура навсякъде,и никъде свободното изразяване на мнение обявено на хартия....