51

Анонимен

преди 3 години

Гербери,защо пак сте ходили да заплашвате и притискате поединично хората на БСП,преди конгреса им как да гласуват и какво да правят и да си изтеглят подписите?Спрете да мачкате и убивате хората в България!

50

Анонимен

преди 3 години

Гербери,защо пак сте ходили да заплашвате и притискате поединично хората БСП,преди конгреса им как да гласуват и какво да правят и да си изтеглят подписите?Спрете да мачкате хората в България!

49

А Куна?

преди 3 години

Къде го продават този говорещ боб, че и аз да хвърля и науча всички истини без тестове?

48

Анонимен

преди 3 години

Щом е главен и здравен, и при това не само главен и здравен, ами държавед, еййй, държавен инспектор, значи цифрите се точни, в нашата държава щом има толкова титли, значи право говори.

47

Да,да,ама не!

преди 3 години

Понеже е било по съгласие, тези които са имали някаква настинка през последните 2 месеца са отказали да се изследват. Ако дадеш положителен резултат, току виж започнат да разследват кога и колко си бил настинал и току ти праснат една карантина!?Аз не би се изследвал доброволно, ако имам съмнения че скоро съм го изкарал на крак!Т.е. скрининга не е достоверен!

46

Анонимен

преди 3 години

Уф, не ви ли омръзна с тоя коронавирус вече да се занимавате?

45

Анонимен

преди 3 години

Главният държававен здравен инспектор би трябвало да уточни, че 2% са само регистрираните случаи! А колко са реалните, какво ще каже главният държавен здравен инспектор?

44

Mitaka

преди 3 години

До мечтата на някоиДа точно така се правят социологическите проучвания и добрите агенции познават много точно. Дори и най-неточните ако объркат с 10% тук това е все едно да обтъркат и да не е 1%, а 1.10% или 0.9% което пак е същото.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Чете ли в Пекин какво става?От 2 месеца нито един регистриран новозаразен.И изведнъж от нищото - бам 50.

42

мечтата на някои

преди 3 години

Ами то така и избори може да се правят. Гласуват 500 и се вадят проценти за партиите!

41

Mitaka

преди 3 години

Не може да бъде!Мангърът каза 4%, а той не може да греши!

40

преди 3 години

Апропо, казано просто: 6 души от 553-те тествани са имали антитела.

39

Ген Минетчийски

преди 3 години

Говорих ви за Ковид 19 говорих ви а вие ми се качихте на главата...сега се оправяйте

38

преди 3 години

Последно като учех математика 1,08 се закръгляше на 1, а не на 2...

37

Анонимен

преди 3 години

След месеци карантина ,мерки,дистанция ,маски от къде се появи пак този вирус? Нещо много безсмъртен излиза,или някой го рестартира през определен период от време?

36

Анонимен

преди 3 години

Важно е къде точно са правили тия тествания в Пловдив. Ако ги направят в Столипиново или в другата махала, силно се съмнявам, че и там процентът ще е само 2

35

Анонимен

преди 3 години

Тия почнаха откровено да се бъзикат с нас. Взели проби на 550 човека, установили 10 положителни и правят гениалния извод-екстраполация, че 13 хиляди души в Пловдив са се срещали с вируса.А сега да ни кажат според принципите на коя точна наука е извършена тази манипулация със здравия разум.Надминаха и Мангъров по скудоумие.

34

Морков

преди 3 години

До озверяващ необратимоМежду "болен" и "сренщал се с вируса" има огромно значение, профан.

33

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, антителата има в определен период след прекарване на заболяването, като при безсимптомните случаи, те са много малко и за кратък период от време, а като се има в пред вид, че голяма част от заразените прекарват без никакви симптоми, и това важи за всякакви вирусни инфекции, как въобще си позволяваш да правиш подобни заключения на базата на изследване за антитела ?Просто му вземете дипломата на тоя и го връщайте в университета да си доучи

32

Анонимен

преди 3 години

До В. УзуновОй завалията.Добре, че поне имаш пари за цигари и алкохол.