57

Анонимен

преди 4 години

Драйв-тру лентата не е клон на дърво в джунглата, на който можеш да се качиш, за да поскачаш на него или да поспиш.

56

Анонимен

преди 4 години

Брукс и жена му някога работили ли са? Данъци плащат ли?

55

Анонимен

преди 4 години

Щом паленето на чужда собственост е протест, вие не сте журналисти, а активисти. Сигурен съм, че при втория мандат на Тръмп ще си търсите нова работа.

54

Памет за МилошЗяпков

преди 4 години

"Много се притеснявах за Милош. Знаех, че в района болшевиките са силни и не прощават. Един от тях се беше заканил, че ще ликвидират Милош. Когато на 31. 05. 1990 г. през нощта Катето ми се обади, че е паднал в асансьорната шахта, си помислих, че е убийство. Всички в района също знаеха, че е убийство."-----За неговото убийство протести НЯМАШЕ!

53

Анонимен

преди 4 години

След падането на Апартейда и идването на Нелсън Мандела ннегрите в ЮАР колко бели убиха по улици, в градския транспорт на кръстовища даваха кадри по телевизията как ги застрелват с пистолети, калашници цели семейства в автомобилите си! Даваха го по нашата телевизия в новините, но не помня точно коя година беше, след това съм гледал същите кадри и по Нешънъл Джиографик

52

ббббб

преди 4 години

А бе я гледай какво става в ЮАР там са подивели в буквалния смисъл! Има го в Ютуб ! Белите се крият като мишки зад отромни дувари с бодлива тел! В градския транспорт бели не се возят, вечерно време по улиците бели не можеш да видиш, ако им се наложи някъде да ходят задължително с колата! Ама се питам защо белите не се вдигнат за равни права с *** в ЮАР, ама няма как да стане, полицаи не признават,а и полицаите са !

51

Анонимен

преди 4 години

ченгeтa - не можаха да се справят с един спящ в колата си нe..p без да го убият!

50

KamKam

преди 4 години

За децата е тъжно,но какъв пример щеше таткото да даде ..

49

Анонимен

преди 4 години

А той защо е бягал? Ми да се остави да го арестуват и да ги съди после.

48

KamKam

преди 4 години

Като започнат да говорят за кексчета и сладки деца...чакали с просълзени очички..Горкия отговорен и уважаван татко!

47

ТТТТТ

преди 4 години

Добре де, тия ннегри за толко години не се ли научиха, че трябва да изпълняваш нарежданията на полицаите!!!!!!!? Не може да се бориш с двама полицай да удряш на единия едно круше да им откраднеш, издърпаш дейзъра и да избягаш!!? Полицаите също имат права, аз ако съм полицай и ми се налага да се занимавам с такива приматти всеки ден, ще напусна!

46

Анонимен

преди 4 години

Ми защо тогава брикета не е бил при дъщеря си удома а ходи да спи по паркинзите и да притеснява гражданите? Защото е бил пиян като мотика и не е могъл да кара или го е било страх, че майката на дъщеря му ще го изхвърли...... Полицаите са решили проблема. Град Атланта е по скпокоен без такива, не е ли така приятели?

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6 Защо тогава престъпниците стигат до процеси , затвори . Защо не биват ликвидирани на местопрестъплението . САЩ са на първо място в света по брой затворници . Също на първо място по брой затворници спрямо броя на населението . Защо на хора излежаващи примерно по няколко доживотни присъди в затвора се осигурява право на процес ,а Флойд бе лишен от това право . Арестуван по подозрение за фалшива 20 доларова банкнота

44

Анонимен

преди 4 години

Хората убиват, крадат, лъжат-не ***.За такова хора има закони, полиция, прокуратура, съдилища, затвори.Американците лесно вярват на филмирани-фалшификати, не им е за пръв път.

43

Анонимен

преди 4 години

Киро Брейка гледахте ли го вчера в най- новото му видео в тубата, където прогнозира още преди месец, че САЩ е оставен за десерт с тази корона вирус и там ще е мармалад?!Оказа се 100% прав!Голям!

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе знам дали си давате сметка, че до 10-тина години и тук индианското население ще се държи така и ще имаме същите проблеми...........Ами затова трябва да гласувате за ГЕРБ,а не за левите,комунистите.

41

House M.D.

преди 4 години

Какво е "опция"?Какво е "тийзър"?Защо се е опитал да избяга, ако не е извършил престъпление?Защо полицаите са наказани за това, че са си свършили работата?

40

Анонимен

преди 4 години

Защо ми изтрихте видеото,там се казва,че Copoc организира протестите,анархията и войните по улиците,няма да пускам линка,само заглавието:Fall of the Cabal Full Documentary - by Janet Ossebaard

39

Анонимен

преди 4 години

Държавата САЩ е във фаза на свободно падане.Няма да пречим!

38

Анонимен

преди 4 години

Хората не излизат на протести и не палят ресторанти. Това го правят примматите които трябва да са в зоопарка и някои платени подбудители с други цели...