158

Анонимен

преди 3 години

С моралния авторитет на защитниците на карантината е свършено.Привържениците на карантината вече сгрешиха за маските, за равнищата на смъртност, за моделите и за толкова много други неща, че няма начин да знаем дали да им вярваме следващия път, когато се появят и започнат да се кълнат, че "този път вече положението наистина е бедствено!"

157

Голям пендел е тоя!

преди 3 години

Ще му купя моркови да си ги крие в дивия! Писна ми от простотиите му ! Да носи той маска в градския, тая жега !!!

156

Анонимен

преди 3 години

ИМА ЛИ ВИРУС?НАЙ-ПОСЛЕ КАЖИ ИСТИНАТА!

155

spark

преди 3 години

До Анонимен 148И къде ще отидеш като се махнеш от "тази скапана държава"? България не е рай, но и другите държави не са. Успокой се малко.

154

пфууу

преди 3 години

Тоя *** опропастил живота на милиони още ли не е ритнал камбаната?

153

Анонимен

преди 3 години

Не, че ми пука за измислените им вирусчета, но да питам Ананиев - вие влязохте ли в някой МОЛ преди да давате оценки. Бях в неделя в един от столичните молове и гледката беше, меко казано, потресаваща. Не видях някой да брои колко клиенти влизат в магазините, в пробните беше отвратително мръсно - прах, косми, нахвърляни салфетки, очевидно стоящи там от часове (ако ли не от денонощия)! Маски!? Това какво беше? :) То елементарна хигиена няма - ще го е гнус човек да влезе и без вирус!

152

Анонимен

преди 3 години

Няли преди седмица ББ заяви открито пред всички, че от 15 Юни падат всичк имерки и Ананиев да си оправи заповедите. Къде са сега тези медии-мекерета на властта да отидат и да му търсят сметка за лъжите, които говорят постоянно, за гаврата с Българския народ в и извън пределите на Родината!?

151

Анонимен

преди 3 години

Убиват Българската икономика с неграмотното си поведение и неадекватни решения. Дори Италия и Испания си отвориха границите и приемат туристи. Ще удължат карантината за идващи от Великобритания до последно, да прокудят туристите, а и огромна част българи да си дойдат да видят близките си, после ощоло 15 Юли ще махнат карантината за Британия и ще облъчат отново по ТВ българите: Направихме всичко възможно, за да не провалим туристическия сезон...Дотогова всички ще са избрали други дестинации

150

Анонимен

преди 3 години

Носете маски и мълчете! До безкрайност. Дали ще ви опазят не е ваша работа. И за какво ви е да сте на работа, ще фотосинтезирате!

149

rm

преди 3 години

"От думите му стана ясно, че ако няма влошаване и промяна на ситуацията, от 15 юни може да започне туристическият сезон."Влошаването на ситуацията вече започна.

148

До 157

преди 3 години

Ми няма да бъда заключен, че все пак трябва и да се работи щото осигуровки,сметки, данъци има да се плащат.

147

Nona

преди 3 години

До 154Не бои се,те си имат постоянен електорат,а и е под съмнениеизборът

146

Анонимен

преди 3 години

Този дядка иска дани задуши в автобусите!

145

Анонимен

преди 3 години

До 150не ме е шубе бе, ами нали утре кат цъфнат пак н-стотин заразени ти ще си заключен в къщи бе. ееей аман от много знайковци

144

Анонимен

преди 3 години

За междуградските, сега видях, че за градските седи, но за другите без маски.

143

Анонимен

преди 3 години

В автобуса, където са на 10 санта един от друг има няма, ще може без маски. Един да кихне и целия рейс леж. Що така?

142

Истукан

преди 3 години

Хахаха, каква подигравка само. ГЕРБ не си спазиха обещанието, че ще отпаднантн маските напълно. Ще им се отрази на изборите догодина.

141

Реалист

преди 3 години

Много страшен вирус, но не можа да уплаши баш пехливанина на държавата и неговите охранители да обикалят всеки ден из България. Шофьора на джипката не го хваща този вирус, не ви ли се струва странно?

140

СТИГА СПОРИХТЕ

преди 3 години

Четете! Маските остават като ПРЕПОРЪКА за закрити помещения. Научете значението на думата "препоръка"

139

Анонимен

преди 3 години

Да! Да! Там натясно в автобуса копоите-контрольори могат да те одрусат с 300 лева!Нямат напиване тези кръвопийци, изедници народни.Каквото и да ви говорят, каквото и да ви заглавичкват знайте едно - Става дума за пари, за много пари, за вашите пари, които те гледат да вземат.