21

Кййай

преди 3 години

Това ще донесе само етническа война но тозиа път между черни и бели. Това искат от Ротшилд

20

После да съроставят

преди 3 години

резултатите:1/ Какво е съотношението между белите граждани на САЩ и тези от афроамерикански произход, които са избрали да живеят на гърба на данъкоплатците?2/ Сред данъкоплатците, какъв е процентът на белите и какъв е процентът на афроамериканците?3/ Съпоставка и по отношение на раждаемостта, и по отношение на това какъв е процентът на белите деца и на афроамериканчетата сред малолетните и непълнолетни престъпници и наркомани?4/ На каква възраст започват да създават деца едните и другите?

19

Нека сега в отговор

преди 3 години

на този християнски жест, да се организира група социолози от афроамерикански произход, която да осъществи изследване на тема:1/ Какъв процент от 40-те милиона, които са на соц.помощи, са афроамериканци?2/ От тези афроамериканци, живеещи на соц.помощи, колко са онези, които някога изобщо са работили нещо?3/ Каква част от тези хора търси работа?4/ Колко са онези сред тях, които нямат намерение някога да работят и са решили да живеят на гърба на данъкоплатците?5/ Същото изследване и за белите

18

Анонимен

преди 3 години

Жална ни майка, при такива обстоятелства . Събирам пари за еднопосочен билет за Луната, тук след време ще е пълна лудница . До къде я докарахме, да сме във филмаПланетата на маймуните.

17

Уф

преди 3 години

Такъв резил НЯМА никъде!

16

Някой

преди 3 години

Човекът е като снега - радваш му се, когато е бял ...

15

Глобално лицемерие

преди 3 години

Бели лицемери миха черните .....продават се мамо....веднага черните станаха бели.

14

Анонимен

преди 3 години

Ме моа ги мисля.Изобщо.

13

Анонимен

преди 3 години

По коментарите разбирам, че българите са по-големи дивaци от американците.В смисъл, американците са си дивaци, няма спор. Обаче мислех че ние като европейци сме някак... по-цивилизовани.Май янките се оказаха по-цивилизовани?Сред полицаите имаше и чернокожи.Защо като чуете "полицай", веднага си представяте бял?

12

Анонимен

преди 3 години

Ще падна от стола..то не бе нео либерализъм, не бе чудо, ама това вече..

11

Койчо

преди 3 години

Преди краката ги миха отпред и отзад чисто голи

10

Анонимен

преди 3 години

Има "църкви" където проповедника пуска гърмящи змии да хапят хората и така да докажат, че имат сила.------И доказва ли?

9

Ами

преди 3 години

Щом така им харесва. Не виждам какво ни интересува нас европейците. А, сетих се, копирали са го от Италия, там папата миеше краката на затворниците.

8

Трясък след трясък

преди 3 години

А "онеправданите борци за права" сами се изгавриха със себе си, както и робовладелец не се е гаврил. Оскверниха с *** злобни надписи паметника на 54-ти Масачузетски доброволчески пехотен полк - в него са служили само черни войници, които са се сражавали в армията на Севера срещу Юга, тъкмо уж за свободата и правата на озверелите си потомци с IQ колкото стайна температура. Няма спасение и надежда за онези отвъд голямата локва.

7

Анонимен

преди 3 години

Мозъкът е най-засегнатият орган от короната, дори при безсимптомните случаи.

6

Анонимен

преди 3 години

Друго миха ли им?

5

Анонимен

преди 3 години

Еми то както е тръгнало вече като бял полицай види афроамериканецнаправо да му направи една сви. .И кой от къде е!

4

Анонимен

преди 3 години

Шоу маст гоу он!Направо заменете Холивудската продукция с новата мода - бляк лайф матър,а уайт лайф хич не матър и ще ни плацикат краченцата!

3

Copocoид

преди 3 години

Содом и Гомор!Това не са никакви църкви, а спорища на манипулатори и секти. В САЩ могат да те осъдят за глупост, а тези неща никой не ги поглежда. Има "църкви" където проповедника пуска гърмящи змии да хапят хората и така да докажат, че имат сила. Ако има стари хора ги манипулират да прехвърлят имотите си на църквите, а не на децата си.А притчата и смисъла е не да мием краката на свещенниците си, а на бездомниците искащи подслон в дома ни.

2

Анонимен

преди 3 години

Всеки се занимава с това което не му е работата.