86

Ужасът

преди 4 години

Хайде на море! В Слънчев бряг обещават по-ниски цени, храна от метро, лошо обслужване, намръщени служители, тоалетна вода в морето и много дни с диария и повръщане.

85

Анонимен

преди 4 години

Отивайте радостно плувайте там в кафяво зелен компот от л****!))

84

избирател

преди 4 години

И каква в разликата между,СЛЪНЧАКА" и всеки работнически квартал,на областен град?!А да,там плащаш мнооого пари,за по лошо качество,от това,което ти е в къщи...Забравих локвата!!!Кореняк варненец съм,но ми е все тая за морето!Така е,кой каквото си няма...

83

Тарикат

преди 4 години

До ДесиИдеално е за теб Деси, щом няма Ограничения, паднала си на точното място....хахах

82

Додж

преди 4 години

Нормално е беднотийката да не харесва слънчев. В пъти по - евтино излиза да натовариш багажника с три-четири торби от метро и да отидеш на бунгало в Гърция .... Там с триста лева карат по 2 седмици .

81

sofeto

преди 4 години

Легнеш на пясака а в тила те бие техно бумкане до полудяване. Кво пише на гърбът на "Руски паметник"?

80

Анонимен

преди 4 години

Колко по-ниски ще са цените, че последно едно уиски и то 80гр беше 15-16лв от марките, които цялата бутилка е толкова?8 резенчета калмар 12-14лв та някъде и повече.Салати по 12-14лв за няма нищо в тях.Пълен смях.Преди ходех, защото бяхме хубава компания и цените се понасяха, а тук там имаше и качествени заведения, но вече край.

79

Pepi

преди 4 години

Слънчев бряг си е за хай класата на БГ. Като изключим централната част до Кубан където ходят изтрещели тийнейджъри от Западна Европа .

78

Котки

преди 4 години

До ВенчетоТова тролене ли е, или сарказъм? Вече ми е трудно да преценям...И в двата случая е смешно.

77

Тарикат

преди 4 години

До ВенчетоБеднюхите както ги наричаш, такъв шут ще ти забият, че има да си говориш сама с години...хохохохо

76

Деси

преди 4 години

За млади хора си е чудесно на Слънчака. Барове, кръчми, дискотеки, гаджета, джетове, парашути, коктейли. Всичко може да правиш, няма уграничения. За тези САС семейства наистена не е подходящо.

75

Анонимен

преди 4 години

В Слънчака ходя само по голяма нужда.

74

Венчето

преди 4 години

Абе бомба си е Слънче Бряг. Там сме. Всяко лято релаксвам по 2 месеца. Какао бийч, Бедрум, Планет Св. Влас. Там е хай Кайда и успелите хора. Тези хора дет карат коли и джипове по за 200 хилядарки да не са луди да ходят там ако не е хубаво. Верно, не е евтино, но това е за да се отсеят успешните хора от беднюхите. За всеки влак си има пътници. Бегайте в Гърция с пастета и лютеницата в багажника. В Слънчев бряг , едва когато сте сложили едно 5 бона в джоба.само тогава ще усетите истинския Слънчак

73

Анонимен

преди 4 години

НЕ, МЕРСИ. Моята представа за почивка е малко по-различна от това да се блъскам в пияни английски и скандинавски туристи, а родни тарикати да ме цакат на дребно. За бетона да не говорим...

72

Анонимен

преди 4 години

единственото обещание което ще изпълнят е да ви изпразнят джоба срещу нищо

71

Анонимен

преди 4 години

Слънчев бряг не търси туристи, а алпинисти и алкохолици

70

до75

преди 4 години

И аз така

69

.

преди 4 години

Да не съм луд???

68

Гларуса

преди 4 години

До КоткиПрезастроиха хубавото ни Черноморие за съжаление.Аз съм от Варна и там е същото, може би само Албена е на висота, тоест не е презастроено и има природа в изобилие, но не съм ходил там от 4 години, може би сега е различно.

67

Анонимен

преди 4 години

Бях редовен на Слънчака, но вече край.Дори да я нямаше пандемията пак нямаше да отида.Последните години навсякъде едно и също, цените станаха ***, а качеството на каквото се сетиш все по-ниско.В Джани лаврака беше 16лв с гарнитура, миналата година 19 без гарнитурата.Задушени аспержи 4лв(за 4 аспержи по 10 сантиметра).Е няма как да стане вече.Ако искаш да хапнеш нещо на крак на път към плажа - дюнер 8лв!?И то ужасен дюнер.Поне да беше вкусен...