319

ОСТРИЛКАТА

преди 4 години

Б0жк0в си прави гъргара с едн0книжници и п0длизурки !!!! Джир0сванет0 е акт на пре0тстъпване на прав0т0 на п0лзване и управление на ценни книжа 0т едн0 лице на друг0 !!!! Едн0книжния 0баче 0т къде да знае тези неща ;)

318

Анонимен

преди 4 години

*** след *** се надпреварват да оплюват ББ. Няма да стане тяхната работа защото на хоризонта не се вижда алтернативата. Колкото и да се оглеждаме все едни и същи - Нинова с нейните дечковци, ДПС с нейния лидер, който трудно се справя с езика ни или пък смешниците от т.н. ***. Сори, забравихме Мая плямпалото и учиндолския ерген. А бе отчайваща работа. Важното е кинти да падат за тролчетата.

317

след

преди 4 години

След джиросването , собственик е ББ. Джиросването е термин още от средата на 19 в. И няма страна в ЕС, в който при джиросване, този на когото са джиросани акциите да не ги е приел. Другото е нарушаване на всякакви закони. Според всички закони и кономически правила собственик е ББ. Това, че той отказва да се признае за собственик е негов проблем. И по закон е до 7 дена да ги декларира или да ги джироса. Но те не са при него, а във ФКл ББ направи отново прецеденти в правото!

316

НОМЕР2

преди 4 години

Криещ се ..., страхливец, лъжец, това е Тулупа!

315

до 327

преди 4 години

И той, и той.

314

ivailo

преди 4 години

Какво означава джиросване!!!Cаше ,за теб български думи няма ли?

313

Анонимен

преди 4 години

атака и нфсб няма да влязат на следващите избори и за ГЕРБ е по-добре колкото повече от избирателите им минат към Слави по-голяма ПАТЕРИЦА ХАХАХА

312

двоен мутростандарт

преди 4 години

Тити е зависим от Бойко през министерството на културата. Сестра му е директорка на гимназията за древни езици и култура и се назначава от министъра. От ТОЛЕРАНТНОТО И УПРАВЛЕНИЕ ГИМНАЗИЯТА НАПУСНАХА РЕДИЦА ПРЕПОДАВАТЕЛИ И МИНИСТЪРА СИ Я ДЪРЖИ НА ПОСТА. А БЛАГОДАРНИЯТ ТИТКО РЕВЕ И ЛИГАВИИИ КРАКАТА НА БОЙКОЕЙ ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА - КУЛТУРНОООО

311

Анонимен

преди 4 години

медийните игри на гербавците - в Булсатком първо се качва телевизията на Слави и се отказва да се качи телевизията на БСП, КОЛКО СЛУЧАЙНО, след това Алфа и СКАТ се набутват около порноканалитеее последни и НАЗНАЧЕНИЯ ОПОЗИЦИОНЕР слави ЗАПОЧВА ДА УВОЛНЯВА бОЙКО. преди това по гербавата БТВ 20 години тъка...На следващите избори да ограби протестния вот на народа от БСП и да стане поредната патерица за един мандат на ШАЙКАТА. ДАНО РАКЪТ ДА СИ СЪВРШИ РАБОТАТА И ДА ОТЪРВЕ БЪЛГАРИЯ!!!!

310

Много смешна сага

преди 4 години

се разиграва, но напълно подхожда на скапаната ни държава. На всички стана ясно, че Божков се бъзика с Боко, защото той му подля вода в бизнеса. Божков постави в шах Боко, и пожарникаря се видя в чудо. Сега ще не ще, той трябва да влезе в играта, ще трябва да даде акциите на някой друг. А оня ревлю Тити показа, че е поставена кукла на Боко, сутринта яко го облиза, много велик управляващ е бил, явно чака милостиня от бащицата си!

309

Анонимен

преди 4 години

Моралната Шайка, която не може да спечели нито едни президентски избори никога вече да каже коя следваща патерица ще лансира на местни и парламентарни избори за да не дойде Корнелия на власт и да измете Шайката. Кой ще е следващия менток в списъка1. ДПС2. РЗС3. Патреотите4. СДС5. Борис Бонев-усмивката - окрал 10 общински съветнически места от опозицията за 1.6. Слави Трифонов - удостоен с телевизия в Булсатком 7 - КОЙ,КОЙ,КОЙОСТАВКА ОЛИГАРХОМУТРИ!!!! ЗАЯМИХТЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!!

308

Зозо

преди 4 години

До къде стигна сагата с ФК "Баце Борисов" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

307

:-)

преди 4 години

В ГЕРБ щяха да приемат акциите, но не публично а задкулисно ако Божков им бе клекнал и каже давайте вземайте правете ме гол като *** - давайте подставените лица хахахаха

306

:-)

преди 4 години

От Божков акциите трябва да отидат в по-алчния и човекът ги е дал правилно. Да му даде и всичко останало. *** на ГЕРБ като сте толкова морални ха върнете кинтитееее за които сте си продали съвестта и закопавате демокрацията в България.

305

Анонимен

преди 4 години

Когато Борисов падне от власт тия които сега дирижирано го защитават като Матросов на амбразурата ЩЕ МУ РАЗКАТАЯТ ИГРАТА. а междувременно ние, които сме опозиция и тогава няма да се гаврим с него ще се отвратим за сетен път от троловете, социолозиолъжците, политологолъжците и журналистолъжците продали се като па чаври на ГЕРБако Божков е крал значи ГЕРБ 10 години са го прикривали и едва ли е било заради черните му очи...ГЕРБ как е дарителят Делян?

304

Анонимен

преди 4 години

На Бoко му трябват само гласовете на левскарите, а не фк Левски

303

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен326А Сретен Йосич?

302

Анонимен

преди 4 години

Тоя що не ги джироса на Миле Китич или Бобан Здравкович...

301

Анонимен

преди 4 години

Ама Бат Бойко не е отказал или приел.Той беше зает.:-)

300

ББ

преди 4 години

тука нещата минават всякакви граници,правоохранителните ни органи да помолят ЕК и САЩ за съдействие за връщане на Божков,ако не са зависими и им дреме разбира се,не е невъзможно,арабите ще го пратят опакован ако им кажат САЩ,с Ц.Василев играха този цирк,сега пак,ако искат могат да го върнат,и справедлив и открит съд..ама не им изнася май,ще вземе да говори и ще стане...