54

1

преди 4 години

До ХАХАХА ХАХО,тя няма право да отнема правото на каскетоф,да подава сигнал,срещу Божков,той е единствен,с права,за подаване на сигнали.

53

бай ганю

преди 4 години

стана ясно че на едните им е писнало от административни и бюрократични протакания а на другите след като не са им били удобни заплахите то тогава защо още на момента не са подали сигнал към когото или където трябва?

52

Анонимен

преди 4 години

По конците толкова прилича на ТАДгрупското дело, че направо е плашещо.

51

kkk

преди 4 години

Чалгарка и някакъв издаващ маймунски звуци,определящ ги като музика,искаха да се закачат на софрата чрез мутрнски методи!

50

ХАХАХА

преди 4 години

Тази световноизвестна певица,боркиня срещу корупцията и измамите,подала ли е сигнал срещу Божков?

49

Ужас

преди 4 години

Мафията през свойте слуги в прокуратура и съд наказват тези хора за това че те се опълчиха на корупцията в АПИ.

48

Анонимен

преди 4 години

Защо делата в България започват след подходаща пропагандна акция на прокуратурата срещу обвиняемите чрез медиите за настройване на общството към определен развой на делото. Това неопорочава ли съдебния процес. И забелязвам, че става практика да се действа по този начин.

47

Лошо

преди 4 години

Млади хора идеалисти,който са си мислили че живеем в нормална държава,жалко...

46

Анонимен

преди 4 години

Тези изнесоха едни факти за тол-системата от които се размириса и сега срещу тях тече наказателна акция. Не разбирам защо администрацията не е разгледала документите, с които са искали да бъдат оператор, което е задължени на служителите. Едно "ами имах съмнения и затова ги захвърлихме" ми изглежда скандално. Дори нещо дане е било наред е трябвало да има проверка и мотивиран отказ.

45

Анонимен

преди 4 години

Тия са косвени жертви на нечии интереси.Има интересни техни изяви по медиите .Вижте и преценете.

44

аз-ът

преди 4 години

е кво толкова чудно има бе... Влезете в бгрботодател и прочетете отзивите на служителите им. Всеки казва, че това момиче е абсолютно гл*паво и бездарно. Явно е, че е к*рвето на Божков в този бизнес, това със заплахите са негови прийоми от МАгурата още. Явно, й казва - сега така ще идеш там, ще го натисшнеш... Ква е това к*рве, че щяла иска оставка на министъра? Една певачка? Ясно е, че зад нея седи дъртия пед*фил. Абе гнусна историйка показателна за БГ. Затова никогга няма да стана чиновник.

43

1

преди 4 години

До 4epa,може би не знаеш,единия свидетел ,е онзи,когото ,слънцето ,прати да извести,на жителите на Банкя ,цитирам "Тука в Банкя няма винетки",ичи казано,Главния глашатай на републиката.

42

Анонимен

преди 4 години

Изключително тенденциозно !а ТОЛ системата тръгна ли ? колко пъти беше отлагана и защо ?

41

Анонимен

преди 4 години

Как ще разпространяваш доказателства по дело преди самото дело?Самите разпространители вече са за повдигане на обвинение към тях.Същото правеха с някакви "доказателства" за вината на Иванчева.

40

Анонимен

преди 4 години

Официална среща и няма протокол от нея? Айде съвсем ни взеха за мезе. Телетол може да са всякакви, но и некадърниците на държавна издръжка са си за бой.

39

Анонимен

преди 4 години

Що навсякъде пише "певицата". тя е известна програмистка :)

38

Дървесна Сперма

преди 4 години

Яжте дървесна спермa за здраве и дълголетие. Дървесната спермa е много вкусна и хранителна. Богата е на протеини и какво ли още не.Според много хора дори е полезна за мозъка. Често наричана със странното име "ядки", Дървесната Cперма е любима храна на много хора. Да.

37

Анонимен

преди 4 години

До *** - С такива доказателства нямат основание дори за задържане 24ч.,камо за нещо друго,намирисва на Народен Съд.Прав си. С такова поведение са си за освидетелстване и подлагане на принудително лечение с прокурорска заповед.Болни мозъци фирми не би следвало да управляват. 100 позвънявания?!

36

САМО ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

преди 4 години

Единствения ми въпрос е с коя ръка да си удара една чикиa на Лилана?- Дясна - палец нагоре- Лява - палец надолеГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!

35

милицията

преди 4 години

Прокуратурата като публикува данни от неприключили дела не манипулира ли хода на делото?