24

Лесен отговор

преди 4 години

НЕ!

23

Анонимен

преди 4 години

Някой-екшънът предстои ама в големите градове,тотална безработица,тотално безпаричие,тотален недоимък и глад!

22

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоПич и в момента има гладни с дворче. И реват по телевизията държавата, т.е. ние да им плащаме за мързела и наглостта. Двор слънце, но буренясъл и обрасъл с див орех. Заради тях постоянно чистим нашия. Иначе 2 кучета. Едното свободно пуснато прави бели из всички дврове наоколо!

21

До18

преди 4 години

Ако не си натрупал досега прилична пачка,никаква добре "платена"работа или образование няма да те спаси!

20

Анонимен

преди 4 години

Какво да помагат още на земеделието? На всички арендатори децата им карат премиум марки автомобили! Идват в София и от си купуват жилища без проблем! Получават субсидии от нашите данъци и с тях ни плащат аренда когато си искат и колкото си искат? Като гледам всичко е последна дума на техниката. Редкост е да видиш останал Беларус или Бyлгар от соца. Никой няма да се върне на село при тази безумна социална политика на отглеждане на търтеи с претенции.

19

Заглавието е

преди 4 години

Ще се върне ли Софиянеца и парламента към селското стопанство.

18

.

преди 4 години

За жалост това са фантазии.,,Селото" отдавна е превзета от партийни принцове джобчето.Както и в индустрията така и на полето подават крак партийните принцовена всеки независим фермер и край. Грешен подход за земеделие.Малките развити ферми биха били скалата на земеделието.

17

До 17

преди 4 години

Бе ти в коя година живееш?Нямало работа,училища и лекари на село.Естествено,че няма.Ама на 10 минути път с автомобил в града има и работа,и училищаи болници.Каква е тая мания да се бутате по маломерните панелки?Сестра ми живее в САЩ в квартал на 20 минути път с кола от центъра и всеки по-заможен живее в такива квартали.Ние тук имаме села в близост до градовете,той ми разправя,че нямало работа.

16

До 9

преди 4 години

И що да увисвам зимата?Имам си добре платена работа.Учил съм като млад и сега бера плодовете на труда си.Да му мислят бачкаторите без образование.

15

Анонимен

преди 4 години

Пшеница не мога да си гледам в дворчето, нито ориз. Месо от животни също, защото не мога да вдигна ръка да го заколя. Чушки, мушки, марули и т.н. са по-скоро екстри, отколкото основна прехрана, така че селото за мен не е опция. Нито е място за хора с малки деца - няма градини, училища, няма лекари - само ромски кoптopи, от които ти настръхват тaшaцитe от ужас. Няма и работа. Каквото беше преди 30 г. няма да се върне никога. Факт.

14

До 14

преди 4 години

Въобще не ми се Ще,просто това ни чака!

13

сдсдс

преди 4 години

Имам доста декара земя...колко време търсих хора да я обработват ...никой не се нави о 1500 лева на месец с осигуровки + бонуси -- при 10 часа работен ден ....Сега ми звънят тия смешници = мисля да ги оставя 6 месеца да гладуват и за без пари да ми дойдете ....Много велики сте всички :) айде като вятъра ...

12

до 12

преди 4 години

Ще ти се.

11

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Още ям от миналогодишните картофи които имам.Нямат грам тор и са по...вкусни от пресните сегашни...компири расли незнайно къде.Че така,всеки каквото си направи сам;сееш ли,ще...пожънеш.Гладни на село няма да останете и 2-3 декара дворче ви стигат,за да се запасите с основните продукти.

10

До10

преди 4 години

Абе ти почвай се подготвяй от сега,със ръчни земекопни инструменти,защото "шегите" съвсем скоро ще станат реалност!

9

Анонимен

преди 4 години

И кво да прави на село българинът? Да кара цяла година на праз и да няма право да си отсече дървото в двора без разрешение от общината? Сигурно се шегувате. Пф..

8

До7

преди 4 години

Да де ама на зима,кога увиснеш кат прани ***,друга песен ще запееш.Но все пак имаш предимство пред много други:Живееш на село!

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Във Франция и Германия е така иначе ни поучават.

6

Анонимен

преди 4 години

Аз живея на село и не се занимавам със земеделие.Нито пък имам такива намерения.Пътувам за 10 минути с кола до града и вечер се прибирам.Пълни измислици са,че щом живееш на село трябва да се занимаваш със земеделие.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще,Ще!!!! Идват времена,когато ромското верую ще излезе вярно! "Гладът е по силен от тока"