148

Анонимен

преди 4 години

Кой ги бръсне за слива? Почивни дни и всичко се изнася по села и полянки.Я ми кажете кога ще направите нещо за надрусаните по пътя??????????????От София до Пловдив, 120 км и не виждаш пукнато ченге, къде сте? Защо всички прехвърчат с 200?

147

MaйMyната

преди 4 години

Да ходи кой където си иска. А които се страхуват, да се крият до края на света в панелните си здания. Превръщаме се вече в зоопарк, и то от супер соца!

146

Умствени бисери

преди 4 години

Нормално е един Щаб да сгреши и да издаде глупава заповед,напр. за КПП-тата.Когато обаче 2 месеца държи на нея ти става ясно,че там няма и един умен човек,с логика.Повечето хора от обл. градове имат къщи в околните села, но не могат да посещават свободно.Ако напишеш в декларацията-"отивам да си засадя доматите",ти казват- това не е насъщна нужда,...а е!Безработните и пенсионерите,като не си засадят зеленчуци,чий ще го ядат?На Майтапчийски или на Бойко?С автомобил не може,а с автобус може=Зараза!

145

:)

преди 4 години

Бати цирка!

144

Анонимен

преди 4 години

Как пък не се намери един честен и доблестен да напише в декларацията истината:" Отивам на село, нашите са опекли агне, нарязали са зелена салата с лук, маслини и яйца, изстудили са от татовата ракия и каса бира, изкарали са пресен чесън, ще ям и ще пия до зори"

143

Анонимен

преди 4 години

Не съм пътувал от 2 месеца, а съм платил винетка!! Гаврат се с нас! Искам си парите обратно! НАРОДЕ?!

142

Не е Честно !

преди 4 години

или Всички минават или Никой ! - Не правете Народа на глОпациии !Банкя,Бояна,Драгалевци,Симеоново Нама кпп - същите си ходят и в палатите по морето -пишат си служебни бележки от собствените си фирми ! За тях Всичко може ,дори и да ви трепят с джипките по пътищата !

141

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ ти щом 1100 лв. ги нямаш за нищо, значи имаш достатъчно пари и изобщо няма кво да цивриш, че нямаш работа.

140

Мама Росо

преди 4 години

До 134"Диктатура" - къде прочетохте в коментарите ми тази дума...... моля не си изслуквайте от пръстите разни безобразни.КПП-тата не спират хората да пътуват , те просто ги подтикват да лъжат!!!Колко загрижени тръгнаха да лекуват майките и бащите си по декларации.Заразата се внесе от вън , без контролирана карантина!!!В болниците и извън тях продължава да се разнася от медицинския персонал.Масови купони и седянки на село и в града!!!Хайде моля ?!?!!?

139

Тонка

преди 4 години

Смени си гледната точка ,просто не стой пред кауфланд,просто отиди в село Главаци Врачанско,или Белоградчишко или Челюстница Монтанско или... Да продължавам ли.Те по нова година БТВ стояха в мола и викаха че щом мола е пълен значи сме по богати да ама не.И ако за теб пълна количка с храна е богатство явно много си се объркал.Виж ако пред златарския магазин имаше опашка и излизаха с торби щях да се съглася....

138

Баи

преди 4 години

Маринов кьде ще е по празниците декларирал ли е

137

До министъра

преди 4 години

От днес до 6-ти тябва да се пропускат през кпп-тата само камиони-тирове и линейки, другите всички нямат работа да минават от там!Имайте в предвид, че всеки който не е тир или линейка лъже че отива някъде си!

136

Голямото пътуване

преди 4 години

Днес ако си на КПП то ще напишеш цял роман от бисери-лъжи къде отиват!:)))Бай *** отива на купон, да пие и яде !:))

135

Анонимен

преди 4 години

До 139Баш да гуляе.Нищо не се е променило от 2001-а насам.

134

Анонимен

преди 4 години

До 164Имаме лека диктатура. Просто не още, да отрежат нета на всички, да ги бият по улиците и да се надяват, ЕС ще снася пари. Видяхме ямпредната диктатура колко бързо се гътна, след като СССР спря да дава пазари и пари, когато енужна, макар че всичко син плащахме ...

133

до 135

преди 4 години

Прав си! Те не разбират че от септември ще видят какво се казват строги мерки! Като започне студа ще се върне и коронавируса и тогава ще викат : "свободата Санчо"

132

Тонката

преди 4 години

А най-смешно ми е кога някой тук просълзен напише,че в България хората хората едва ли не се изхранвали от кофите при управлението на ГЕРБ:):):)Като ги гледам тези ми ти опашки и пълни колички пред Хипермаркетите ми става много весело:):):):)И там предимно пенсионери:):):)Е кви протести да има?:):):):)Магазините пращят от изобилие,народа тръгнал да гуляе по села и паланки с пълни багажници,а некви тука искали да протестират:):):):)

131

Анонимен

преди 4 години

Ще се срамуват ли страхливците, когато се окаже, че не било толкова страшно?Мене ми се чини, дека нема, те са си гьо н сур ати.

130

Анонимен

преди 4 години

Не знам за вас, но в Дания положението е такива, каквото беше на 20-ти ... март. Вече има почти 200 000 теста направени, 9000 са заразени, но 6300 от тях са вече здрави, като има 250 човека приети в болницата и 50 от тях са на респираторните машини. Ина 440 жертви, който са страдални от ужасни съпътстващи състояние и според статистиката тнореднингодни, почти всеки един от тях щеше да пичине в тези месеци. Оно средната им възраст е 79+...А в България ТЕПЪРВА ще чакаме ... сигурни за Коледа ...

129

Честита ви диктатура

преди 4 години

Ама поне имате банана стига да имате пари да ги купувате.Понеже някой много плюеха комунистите сега го разберете.Комунистите бяха следствие на такива *** като сегашните дето за тях човешките права са куха фраза.Почва се с малко маски ,забранени паркове, кпп и после повече следене на телефони ,първо карантина после затвор и се стига до концлагери без значение Аушвиц или Белене Важното е че вие ще сте вътре.ЧЕСТИТА ВИ ДИКТАТУРА