10

ГЕРБ

преди 4 години

Момчето ни е невинно ! Нашата парламентарна група знае каква е истината - Цветков се е удрял сам , докато умре ! Това е доказано самоубиство ! Който твърди друго , не е евро-атлантик а ***

9

Уонко Нормалният

преди 4 години

Условна и тва е. Никой от герберастката клика не е виновен! Че не си знаем. Е сега ще си припомним. Пак!

8

Анонимен

преди 4 години

Милен беше обичан от мнозинството хора,и заслужава справедливост.Не знам какво ще правите,но този трябва да е осъден,максимално. Много моля полицията да следи младежите защото вече ги наблюдавам как се държат на пътя,и е пълно с такива Криситяновци. Качват се по 2-3 в колите и натискат газта,особено сега уикендите когато няма голямо движение,точно както стана с Милен.

7

Емил Странжев

преди 4 години

До обективен Голам пропуск на полицията. Защо не са проверили "Има информация, че Георги Иванов е напуснал местопроизшествието. Не са взети проби за наркотици на Симона и Георги, но не е нужно, защото е ясно кой е шофирал. Това е направо престъпление против правосъдието

6

Pf

преди 4 години

В какъв абсурден свят живеем. Наркотиците са забранени. Даже тежко подсъдни. Хващат наркоман. По пътя на логиката сега трябва да го разпитат от кой,кога и как си е купил наркотиците. И не само с този наркоман,ами с всички заловени трябва да е така. Обаче никой не иска да разследва откъде идват наркотиците. Не е ли малко подозрително. Кого ли прикриват постоянно.

5

Анонимен

преди 4 години

Гешев ще направи защитата на пух и прах.

4

Анонимен

преди 4 години

Е не вярвам СДВР да са очаквали коректен подход, нали? Трябва да са наясно че сега започва истинската игричка. Кристиянчо вече започна да се държи като *** , не бил карал той колата и тям подобни,нищо ново под слънцето. За тези неща вече съответните органи трябва да са подготвени и да знаят как да им отговарят адекватно. С неопровержими доказателства. Това никой не може да го събори.

3

Анонимен

преди 4 години

Но,няма да разколебае народа и ще има възмездиееее

2

Причината, която

преди 4 години

стимулира защитника на лигльото:Лайза Минели има една емблематична песен "Мъни, мъни, мъни". Знаете какво означава тази дума на английски език, нали?

1

обективен

преди 4 години

Явно комисар Хаджиев не знае ,че това е всъщност работата на защитата.