7

Нелепи твърдения

преди 4 години

Очевидно трябва да легнем да мрем доброволно, защото няколко "визионери" са решили, че Светът е пренаселен. Няма да се получи. Но поне ще им лъснат задниците.Светът, че не е пренаселен, не... Пренаселени са метрополисите. Място има за всички. Ресурси също. 2/3 от сушата на земята е безлюдна. Решението на проблемите е спиране на разхищенията, балансирана с индустрията екология и да не се допуска недоучили китайски вирусолози да си играят на Господ.Добре си е планета.

6

Анонимен

преди 4 години

Екстра ! - ще останат само животните , те заслужават защото не са злобни и алчни като нас.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3То вирусът плъзна най-вече от преяждане и презадоволеност. Туристическо размотаване, зимен туризъм и т.н. Тъй че не отиват в коша изследванията. Направо са си на място. Спокойно може да се живее и без ненужни излишества.

4

Земята е жива

преди 4 години

Земята може да бъде чиста ако няма алчност и пазарна "икономика". Ако има предел на собствеността от всякакъв вид и стоките са максимално здрави и дълговечни, хората влагат усилия в наука и образование, духовно израстване и усъвършенстване, ние хората ще сме любимото същество на Земята. За целта обаче повредените трябва да се връщат на Господ, без злоба, но и без милост, като бракувана стока.

3

Анонимен

преди 4 години

Затишие пред буря, най-вероятно ...

2

браво

преди 4 години

Значи корона вируса наистина е спасил милиони хора !!

1

Очевидно

преди 4 години

земята се къпе с "Хед енд Шаудърс Корона Едишън" и се чисти от "гъбичките".Ама на нас каква ни е далаверата, като влизаме в графата "гъбички"?