536

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Господ иска да ви запазя живи!Гешев: Аз съм инструмент в ръцете на Господ!Господ: Горните двама не съм ги създавал Аз! От маймуните са произлезли.

535

1

преди 4 години

До Анонимен-578,ти ,ако се смяташ за матриял,бих се съгласил с теб,а за оня матрял с фурмите,какво ще напишеш,цялото ви управление ,е такова,само калинки .

534

1

преди 4 години

др.борисов,с фурмите ко прайме,очаквахме предпазни средства,а получихме добра храна,като фурми,както се изказа,вашия министер на икономиката и фурмите,караниколов.

533

ПроСоТо

преди 4 години

напишете в търсачката "eurozone covid-19 safety countries ranking" и ще ви стане ясно:..КОЙ "дава за пример България",след като е на едно от ПОСЛЕДНИТЕ места и КОЙ "товари трупове в чували"!..Ще ви стане ясен и ФАКТА,че Мутрьо си е най-обикновен ПСИХАР!!!!!!!..А вие,...вие се правите на идиотн!

532

Анонимен

преди 4 години

Трупове в чували хаха този жаргон му е останал от мутренското минало

531

БатБулгар

преди 4 години

Като попитаха Дядо Добри, на който събирахте пари за паметник, за Бойко Борисов - Дядо Добри казв: Това е Божия сила, която няма кой да спре.Дядо Добри е бил бодигард на Цар Борис. Бойко е бил Бодигард на Тодор Живковк, после на сина на Цар Борис.Бойко е Библейски персонаж, който е прероден в България. Христос го пази!!! Ай да ва видя.

530

Анонимен

преди 4 години

По-големи бабаит от Борисов няма!Как само ни хвърли в трета глуха с тоновете мед.шомощ от Абу Даби!Уж десетки тоове мед.помощ ,а то предимно фурми ,а мед.помощ са..маски!А,Караниколов уж е пратен за придружител на 32тона храни за арабите!!!Истината е,че след тази екскурзия , министъра е в 14дневна задължителна карантина и никой няма да го пита за кредита от 75млн. от ББР!А,след 14дена нещата ще се оталожат и забравят!

529

Поет

преди 4 години

Ало Великия Лидер Бойко Суджуков на онези лидери на малкия им пръст не може да стъпиш.Ако беше затворил границите на време сега зараза тук нямаше да има.Кратуно, вируса дойде от вън не е тръгнал оттук.Не забравяй Португалия чиито заразени са 500 а броя на нашите е над 700 и нагоре. Португалските лидери веднага реагираха и предприеха мерки, а твоите мерки закъсняха мой човек.ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ.ПОДАВАЙ ОСТАВКА И СЕ ЗАКОПАЙ В РОДНОТО СИ СЕЛО *** НАГЪЛ.

528

На снимката

преди 4 години

Абсолютен позор за българите.

527

Анонимен

преди 4 години

Този вярва ли си?!

526

Анонимен

преди 4 години

Нали уж да излизаме от града само по неотложни причини!Яле го този на снимката всеки ден цъфа от някой край на Родината ни!Паркинг ли ще инспектира,шифашки цех ли,магистрали,тунел ли ,все намира повод да шара из държавата,а заедно с него и свитата му!Като минава КППтата би трябвало да ги спират и проверят декларациите.Ако минават без декларации трябва да бъдат глобени ,а полицаите наказани.

525

Анонимен

преди 4 години

Като гледам коментарите тук, май специално за голяма част от аудиторията е прав Бойко, че "матр'яла е лош".

524

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов"Прав е Боко!Добре, че не сме се демократизирали като западните кочини!И добре, че не слушаше само брюкселските тунеядци, а даде ухо и на тръмп!"Хохохо. ЕС мразим, харесваме Тръмп. Аахахахахахаа. Колко жалко жалко е да си *** като Хр. Христов.

523

Анонимен

преди 4 години

Вижда му се края на Тиквеника !

522

Анонимен

преди 4 години

от целата политическа статия хората се интересуват от който работи да си работи а компенсацията ? или 3 месеца на труфдовата борса с 9 лв ден решават всеки преблем ? ХОРАТА ИЗПЕРКВАТ И ИМАТ НУЖДА ОТ РЕАЛНА ПОДКРЕБА А НЕ ОТ ПРАЗНИ ДУМИ И КРЕДИТИ

521

Анонимен

преди 4 години

Те сега чакат около милиард за справяне с кризата от ЕС. Нали се сещате , че ще си поделят парите между тях си. Народа няма да види и цент от тези пари .....

520

Анонимен

преди 4 години

Спряха цялата икономика. Остана да работи хранителните магазини. Но зА сметка на това дават заеми ...... шайкката комунисти узурпирала властта са тотално недъгави в управлението ....

519

Анонимен

преди 4 години

Лойко, страхотен пример как се слага маска по време на пандемия... После се чудим, що никой не иска да спазва ограниченията - какъв пример са дава на гражданите? Шкембе войвода обикаля пейките по парковете, тоя уж носи маска, но само на устата, ходи по тунелите уж да ги инспектира, после го снимат как си закопчава панталона - какви ги е вършил в тунела, не се знае. Симитли и близо, кмета бил ли е на инспекцията и той или в тунела е чакал на тъмното?!?

518

Анонимен

преди 4 години

Що псувни е изял този на снимката ... Една да го достигне и ще се отървем най - накрая от него.

517

Анонимен

преди 4 години

Другари , омразата ви към Бойко поддържа десетте процента които имате .