85

Гражданин на света

преди 4 години

Няма нищо общо с цвета на кожата.Убива най-вече тези които нямат здравна застраховка,чакат последния момент,защото ако влязат за медицинска помощ преди това ще плащат наистина доста сериозни суми.Чернокожите вероятно са повече в извадката на тези които са ... неплащащи!

84

Анонимен

преди 4 години

Още едно доказателство, че американците са създали вируса. Така ще се отърват от малцинствата си. Начело на САЩ са фашисти и наследници на робовладелци и на куклуксклан. Мохамед Али затова си хвърли олимпийските медали в една река и каза че неговия враг е тук в Америка, а не във Виетнам.

83

ергтъс

преди 4 години

А от кои полове са болните,каква е тази дискриминация,трябва да го съобщят.Ако например за 16-ти пол вируса е най-опасен,хората трябва да знаят да се пазят повече.

82

Анонимен

преди 4 години

Тревожно за кого?

81

Sars-Cov

преди 4 години

В Испания эараэените са над 7 милиона!!! Вирусът отдавна вече не е под контрола на своите съэдатели!!! Тепърва истината предстои да иэлиэа!!!

80

Поручик Ржевски

преди 4 години

Мда, платено здравеопазване, болници търговски дружества, бедните дгд. Масово черните нямат здравни застраховки, хапват супер качествена храна в мкд. Нищо, важното е да има лъскави коли и банани.

79

Анонимен

преди 4 години

Нашите цiганi живеят в мръсотията. Събират се на тумби и нямат никакво намерение да спазват каквито и да било мерки. Възникват предпоставки да разнесат заразата в по-големи мащаби. Някой знае ли какво е положението в цIганските махали? Дали има много заразени цiгани в България?

78

Анонимен

преди 4 години

Рациста яде раци, ходи на ръце или е рационален човек ...

77

Татул

преди 4 години

Никога не съм харесвал Тръмп, но в този случай е напълно прав. Закъснялата реакция на СЗО, която бе продиктувана под натиска на бизнеса, помогна в пъти да се развие по бързо заразата. С действията си и насоките подведоха доста правителства на старите и новите континенти. Понеже виждам натиска на бизнеса и в България в момента, много се страхувам да не се случи и при нас лош сценарий. Забелязвам обаче една много непочтена практика, да уволняват хора с оправдание, че е виновен вируса без основание

76

нЕ грамотен

преди 4 години

До Wlvrnслаб 2. седни си.

75

До Wlvrn

преди 4 години

Какво е това животно "рацист"?Ха-ха-хаСигурно си женена за някой от чероките. Тряеперете метиси!

74

мм

преди 4 години

Така представено излиза,че Господ е расист.

73

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Не от цвета на кожата. От хигиената е ! :)

72

Запознат

преди 4 години

А ние сме били расисти. Не е ли расистко да се казва расата на починалите? Как няма да мрът повече, като живеят на по-големи катуни от нашите Шведи.

71

Анонимен

преди 4 години

Чета заглавието, чета статията и гледам снимката.Кой е болен всъщност? Яката афроамериканка дето дърпа носилката или бабата/дядото на нея?Ей такива въпросчета ме карат да не вярвам на медии и на тези, които се показват по тях.

70

ДДРОнег

преди 4 години

Не разбрах, обвиняват коронавируса в расизъм ли?!Айде и наш'те бхк да се самосезират и да искат от бюджета пари, много пари за защита на подопечните им мургавели !!!

69

Анонимен

преди 4 години

Това не е верно...за съжаление. Заразяват се повече *** заради липсата на хигиена и чувство за отговорност. Де да имахме късмет с един такъв вирус дето да ги изрине всичките.

68

Анонимен

преди 4 години

Ами въпрос на елементарна хигиена.

67

Ром"с

преди 4 години

За чернокожите няма място в демократичното им общество,а и те нямат застраховки,а както знаем.че без осигуровки в САЩ няма какво да правиш .500-600 ДОЛАРА на месеца трябва да е застраховката ,за да получиш нормална и адекватна помощ.А тези по 20-40 долара ,стават за тоалетна да отидеш в болницата -за вход.

66

Анонимен

преди 4 години

Дали статистиката може да каже колко роми са заразени с ковид 19 у нас? Дали Мутафчията знае?